fotobok!


Fujidirekt.se
Tänkte framkalla lite bilder och när jag var inne på fujidirekt.se så kom jag och tänka på
en fotobok! Hur bra och häftigt och ett bra minne är inte det? Jag måste göra en fotobok.
nu
direkt!
eller kanske imorgon. Nu ska jag bli frisk.


sjuk

Ligger hemma och är sjuk. har tillbringat mestadelen av helgen tillsammans med min marcus. men nu är jag iallafall sjuk. och jag tröstar mig själv med att äta popcorn och titta på Grey's anatomy. Season 3. Fint som snus.


Den nya Kate Moss kollektionen för Top Shop släpptes den 27/8.
Snyggt tycker jag. (elle.se)



hur bra? Gratisbio.se

www.gratisbio.se är en sjukt bra sida enligt mig, och säkert hur många
andra som helst. Bara gå in, göra lite saker och vips och du har ett presentkort
i brevlådan. Om man inte är gjort av pengar (som jag) så är denna sidan perfekt!
Gå in o bli medlem;
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=193254




go'natt från en inte riktigt kry rebecka


and if i fall, would you pick me up?

i somras satt jag på en strand i falkenberg tillsammans med en av mina bästa vänner. vi satt oftast där, helst varenda kväll, och pratade om allting och såg på solnedgången. Ibland dansade vi på stranden också, helst till bra musik. det var fina kvällar. när det börjar bli mörkt ute, hela tiden, då ska jag
tänka tillbaka på de här stunderna. för de var fina stunder.






arjeplog

En vän sa såhär till mig en gång "du måste lära dig att leva i nuet" då jag har väldigt lätt att drömma sig bort till det som komma skall. Jag har lärt mig att leva i nuet, iallafall en början. Man tar vara på allting så himla mycket mer då. Ett exempel var när jag klippte gräset hos min mormor och morfar i lördags förmiddags. Mormor sprang ut när himlen öppnade sig och skrek "Becka, skynda dig och kom!" Hon tyckte nämnligen inte att jag skulle klippa gräset i ösregn. Så stod vi där under deras stora gröna träd. Båda tryckta mot trädstammen för att få så lite regn på oss som möjligt. Vi stod och tittade ut mot regnet och alla andra fina stora träd som fortfarande hade den fina gröna färgen som somriga träd har, ja för vi får faktiskt inte glömma av att det fortfarande är en sommarmånad, iallafall i 3 och en halvtimma till. Vi pratade inte så mycket, pratade om skolan och skrattade lite åt att det faktiskt kan komma såhär mycket regn på en gång.
Sen slutade det regna och jag fortsatte att klippa gräset, och mormor fortsatte att laga mat. Allt fortsatte som vanligt, bara att jag tog vara på den fina, lilla stunden tillsammans med min mormor under ett träd.



en vanlig lördag?

trixar med header. klippt gräs. fryser


Grimastävling




Idag hade Sofia och jag grimastävling i skolan. Ellen och Ebba var domare. Jag vann.
Efteråt hade vi fulast gångtävling. Jag vann.
Det är tur att man kan vara bäst på nånting.


min bästis och jag


sitter nu hos min fina vän ellen. Här tänker jag även sova för att traska tillsammans med henne och ebbnar imorgon som vanligt. Nu ska vi snart åka till vistavallen för att kolla fotboll ihopg med emmi. Ha det fint vänner.


Träskrugbyn..




..var riktigt rolig! Klafsade runt med sörja/gegga/gräs/smådjur/vatten/bajslukt till låren och körde rugby. Gick inte jättebra att springa runt där i men det gick som det gick. Roligt var det i alla fall!
Imorgon blir det första lektionen med estetisk verksamhet vilket innebär musik för både mig och sofia. Efter det blir det relliplugg för vår del. Kul.



gonatt







Nu ska jag sova. Detta var eftermiddagsoutfiten. Och så en liten bild ifrån Sthlm. Jag hade mössa på mig. Ganska hela tiden.
Cardigan; Lager 157 Väst; Lindex Armband; Lindex Cykelbyxor; Egengjorda




RELLi



Sitter nu och försöker  lära mig lite om buddismen. Sofia och jag ska lämna in skriftligt arbete om två veckor och enligt planeringen känns det som att detta arbetet blir kanon!
Imorgon blir det träskrugby på idrotten, brottas i lera är det första jag tänker på.
Nu: relli, som vi säger i SP09. TJA



...


Idag har Bartolomeus namnsdag


DET VAR DET BÄSTA JAG GJORT. SO TO SPEAK.

Okej. Jag är helt uppe i varv! Går inte att beskriva.
Helgen har varit den bästa på länge.
Fredag: Spenderade jag med tre vänner och en film. Jag skulle varit Jerry i det sällskapet, ja men om vi var "de tre vännerna och jerry". Jag blir alltid mobbad. Filmen var förövrigt väldigt dålig/hemsk/äcklig och allmänt konstig. Så den rekommenderar jag er inte att titta på.
Åkte hem.
Vaknade av min väckarsignal och var PEPP på att åka till Sthlm. Hämtade Cornelia i Linköping och vi taggade med banan och apelsinjouice.
Framme i Sthlm shoppade vi. klänning byxor osv. (Visar imorgon!) sen mötte vi upp Sandra o Elin för att gå till Stadion.
Kö kö kö kö kö.
Gå i äckliga gamla pizzor osv. Men det var det värt.
Fick världens bästa ståplats och vi trängdes bland folk (tyckte vi) under förbandet. När COLDPLAY väl kom, efter en och en halvtimme efter förbandet, så var det inte trångt. Utan t r å n g t. Svettigt men heelt underbart. Det går inte att beskriva hur känslan känns. Speciellt inte när jag och mina fina vänner var 5 meter ifrån de ett tag. Jag kan inte beskriva. Bästa kvällen.

Ja, jag kan leva på detta hur länge som helst och pladdra på. Men jag antar att de som läser redan har slutat läsa för längesedan.
Vi shoppade idag lite med, sen åkte vi hem. Och ikväll har jag varit med Marcus. Fin avslutning på en redan topphelg!

BIlder får ni imorgon.



Jävla guldpenna..








..som förstörde framsidan på mitt fotboalbum när jag slitit med det i fyra timmar

speed of light

Laddar upp med mat ifrån Sibylla och Coldplay på hög volym. Så är det om man är ensam hemma och man åker till Coldplay om en dag. Yepp. Speciellt om man är jag.
Gillar skolan riktigt mycket och min klass är ok! till och med bra! Teatergänget gillar jag.
Kvällens planer? Nja, ta ett snack med Cornelia om morgondagen. Halv nio i Linköping hämtar vi henne. Sen åker vi. Vi åker sen. Åker vi sen.
Uppe i varv? Nej inte alls!
Jo, jag ska till min härliga Marcus också. Fast först ska han spela match. Och den ska jag kolla på. Tillsammans med härliga kajsa. Vi ska nog stå under ett paraply och vara nerbäddade i vinterjackor. För sommar, det är det inte ute iallafall..

Har inget att klaga på så nu ska jag mumsa i mig min mat.



necklace



köpte nytt halsband igår, lindex 79 coronasssssssssssss

min tisdag


en styck mi(c/k)aela lundmark som hoppar och en gående hanna kuusisto

mina bästisar ellen och sofia

fotografi, sofias hallonsoda och min telefon. Mums


Ellen och jag åkte ut till Timmele i tisdags och kollade på talangmatchen där vi även träffade på en Sofia som vi stod med. Nittorp vann över talanglaget med 3-2, men det var kul att kolla!


COLDPLAY



webbkamera

Vet att det inte är första gången jag nämner detta, men jag ska verkligen på deras
konsert om 3 dagar! 3 dagar! Fucking unbelievable! Wohoo!
Första dagen i skolan var helt great, go klass och härliga lektioner! Nu sticker jag till
min marcus!



SP09


Första dagen avklarad och det gick faktiskt galant. Kände mig fånig när vi gick på rundgång genom hela skolan med klassen och man ser sina äldre kompisar runt omkring och man känner sig som en dum turist. Vänjer mig nog snart iallafall. Klassen verkarr faktiskt väldigt bra så här långt och det här kommer bli bra!
Nu kom ellen med blåbärslättdryck  till mig, och nu ska jag visa henne lite kärlek.



all you need is love



Moulin Rouge på högsta volym. Igen. Come what may. Kanske den finaste låten.

1 dag till Gymnasiet
3 dagar till Chris Martin


elephant love medley!


Lyssnar på Elephant love medley på högsta volym och snart blir det att
titta på fotboll! Härlig avslutning på sommarlovet, för imorgon börjar allvaret
igen. Ny skola, ny klass, nya lektioner! Vi har ett bra schema så det känns bra,
men men...

Ikväll kommer bilder som jag och min syster tagit!



sp09


.



Nytt från gårdagen. 
Nu ska jag ta en sväng till gällstad och lager 157. 



ibland gillar jag att ha lockigt hår och hucklen på huvudet...


.. Nu; titta på bilder och film med Freyja!


Gööööteborg

Nu sitter jag här med mina fina vänner emiilije och sofia klockan sju sexton på morgonen och snart tar vi oss till busstationen och åker och handlar det sista innan skolstarten.
Ikväll: match!



5 DAGAR!!

Sen smäller det!
Då står jag och massor med andra folk på Stockholm stadion för att se COLDPLAY! AH! har inte riktigt fattat det än, Coldplay är sååhääär stora i mina ögon och jag lär svimma. Eller dö. Välj själv.
Har iallafall varit hos Marcus hela förmiddagen och natten för igår kom jag hem ifrån sköna Västervik! Cornelia och jag åker upp till Sthlm på Lördag tillsammans med mina föräldrar för COLDPLAY, shopping och bo på hotell..

osminkad mysklädd.
Nu; Dansa till Single ladies!



LISEBERG




nail carpet


Har ni provat den omtalade spikmattan? I like it


Dega



Inget händer. Har varit en riktig degardag. Har legat på nyinköpt spikmatta från och till, kollat två filmer, lagat mat och kollat tv. Jag sparar antagligen energi till morgondagen, då hela stora familjen beger sig till Liseberg, kul!
Nej, nu måste jag hoppa in i duschen.


västerviken

Idag har varit en fullsmockad dag! Vi har vaknat, ätit pannkakor till frukost, åkt och kollat på mobil till Cornelia, hälsat på min faster, blivit avmålade, ätit hur god mat som helst, dansat och nu tittar vi på Charlies änglar.
Perfekt avslut på den här vistelsen för imorgon åker jag till uschlehamn och på onsdag börjar vi skolan.. AH! (fast det ska bli sjukt roligt)


Cornelia satt så fint och blev avmålad...

Jag var inte fullt lika snygg

Sen var vi på ett fördrivet Lager 157.. Dagens;
skinnpaj; h&m t-shirt; Lager 157 Jeans; Cheap monday skor; converse

skor....

Nu blir det fortsatt film! Trevlig kväll!



Sommarlov




Idag slutade jag jobba och nu har jag alltså sommarlov i fyra dagar till, underbart!
Kvällens planer blir en tripp till Majja där gamla goa vänner kommer vara för att fira en försenad födelsedag och säga farväl till våra kära johanna och lisa som flyttar på söndag(?)
Min kära bror från Norge kom hem idag med sin Sandra, trevligt!
Nej, nu tickar klockan. Adjö!


Regn



Idag vaknade jag jämte en trött ellen och jag tvingade upp henne så hon kunde äta frukost med mig. Efter det tog jag moppen till jobbet.
Matchen igår gick bra föresten, vinst med 3-1. Nu ska jag ut och övningsköra och så får min syster fotografera så jag kan skicka iväg mina hundra bilder till framkallning och sedan göra ett nytt sommarkollage. Resten får naturligtvis hamna i album. Om en timme drar jag iväg till träning också. Mums.



...


Linne; Cornelias. Tröja; Monki. Halsband; lindex. Cykelbyxor; Hemmagjorda. Skor; Converse.
Tygpåse; SeLest

Cornelia jobbar med att städa ett hus och jag sitter och kollar på.. Funderar på att gå och hjälpa
henne nu.. Försöker fixa spotify till henne. Inte alls lätt! idag ska vi bli avmålade och få varsin
förhoppningsvis fin tavla, sen ska vi fota lite tänkte vi! Ikväll vet vi inte vad vi ska hitta på. Dansa?
är iallafall helt slutkörd efter "armytraining", det känns i magen om man säger så!



modeveckan i köpenhamn.


Här är Wood Woods vår och sommarkollektion på modeveckan i köpenhamn.
Bildkälla (www.elle.se)

Jag älskar sköna färger, stora oversize, tubtopp och ett par slappa byxor och ett
par snygga sandaler.
kan inte sluta kolla på snygga sommarkläder i regnet. Åh, sommar ska ju vara sommar och
idag är det en vecka till skolan... Herre. ...
Nu; Harry


viken

Har varit lite sisådär med min uppdatering idag.. Men jag säger som en vän skrev; Jag har inte skrivit på länge men det har inte William Shakespear heller gjort.
Pucko som jag är glömde jag kamerasladd till datorn hit ner till Västervik.. Så några kort blir det nog inte...

Cornelia lurade iallafall med mig på träning på ett gym. "Army training" vilket omfattade en slags armé träning. De blåste i visselpipa så man gjorde armhävningar osv. Sjukt jobbigt. Inte nog med det, sen sprang vi en kvart på löpband. Så nu är jag helt slutkörd..
Vi funderar på att ha Harry Potter maraton inatt, och imorgon.. Med tanke på vädret. Usch, regn och åska. Ingen höjdare..





ELLEN


Sitter nu i min väns säng medans hon filmar sin katt och mig, så kul har hon när jag snor hennes dator. Om en timme far vi i väg mot fristad där jag ska spela fotbollsmatch och ellen ska kolla. Hoppas rebecka har fint väder i Vv. Hälsa cornelia!



mysdress




Nu sitter jag i min sköna MTV-dress med handduksturban på huvudet i en bekväm kontorsstol med mat i magen. Är aningen bedrövad över min muskelknut som bildats i höger skuldra för att jag spelade nintendo wii med sofia, jan-ola och caroline tills klockan blev två i söndags, då sofia blev trött och vi var tvungna att sova. Får tvinga mamma att massera mig ikväll med så är jag smidig som attan imorgon.

Imorgon börjar serien igen och efter det ska jag sova hos min fina vän ellen. Nu ska jag gå och slå in en prestent till en vän som fyller år på torsdag.
Ha det fint!



åker mot östkusten!


tröja; Lindex. Skor; Converse. Tygpåse; SeLest. Halsband; Lindex. Cykelbyxor; hemmagjorda.

Åker till Östkusten för ett par härliga dagar där tillsammans med kompis. Åka båt, gå på stan,
mysa på klippor. Ta det lugnt och försöka jobba lite på brännan, är lite trött på vita ben.
Väntar på marcus som ska komma förbi medans jag lyssnar på fin musik. Om en vecka och en dag
börjar skolan. Paniken börjar komma (på gott och ont.)



rebecka&fanny




Ja, det här är då vi. Rebecka och Fanny, två tjejer på 16 år som har delad garderob. Vi spelar båda fotboll, älskar musik och har även ett visst intresse för mode. Rebecka är med i en ensemble som sätter upp teaterföreställningar varje sommar, Torpa Slottsteater. Fanny tycker om att umgås med sina vänner.

Vi äger varsin nikon d40 som vi använder flitigt, kommer nog komma upp en och annan bild här. Om nio dagar börjar vi båda två på Tingsholmsgymnasiet, Becka på estet teater och Fanny på samhällsvetenskapsprogrammet. Meningen är att denna bloggen kommer innehålla mycket bilder på våra kläder för dagen och mycket annat.
På återseende!

RSS 2.0