olasalolasalo


tumblr

Min tumblr finns nu i länkraden till höger. Ihop med lite bekantas bloggar, om ni inte sett det tidigare.

22:21

Idag har jag sagt hejdå till emelie, som flyttar till paris imorgon. Tycker det är ledsamt. 

Annars har jag spenderat min eftermiddag ihop med fina rebecca. Vi kollade gossip girl. Det är lite vår grej. Varm choklad drack vi med.

Just nu läser jag denna boken samtidigt som jag har ett halvt öga på rockbjörngalan. Håkan har vunnit lite. RÄTT.
upd. the ark blev årets live-band!!!!!!

window


tre favvisar 2.0

ÄGIG musik

tre favvisar

Converse. Använder dem i alla väder, varje årstid (även om dessa är nya för i år). Direktimporterade ifrån USA.
Mina älskade palladium. Köpte dem förra sommaren lite spontant i Stockholm. Direktimporterade från huvudstaden, red devil.
Martens. Gröna. Invigde dem idag, och har inte fått skoskav (än). Direktimporterade från brandos.se. 

Räknar detta till mer fashionphoto. Hoppas vi är överens.

FOREST GREEN

Tja people.

Har nya dojjor. De är gröna. 

Idag har jag haft svenska och matte. Det var kul. Tycker om skolan nu för tiden faktiskt, och känner mig pepp på att lära. Konstigt?

Hanna är iallafall här nu. Eller hon är i huset, men inte här, här i mitt rum. F.Y.I. Vi kollar mest på youtubeklipp, vilket äger. Snart ska vi äta kvällsmat, jag tror det blir lasagne.

Imorgon kanske ni får lite mer FASHIONphoto på skorna, men nu orkade jag bara inte hämta kameran. Ville att ni skulle få reda på att mina skor har anlänt iallafall, och var därför tvungen att skynda mig. Gör allt för er!!!

Förutom att hämta kameran då.

sommmmmar


explosions in the sky

Lägg dig raklång i sängen. Tryck på play. Blunda. Lyssna. 

Lyssna igen.

Helt jävla fantastiskt. God natt. x

the ark

Hämtade från Mikelina. Jag fick tillåtelse. Min kamera låg hemma och min telefon låg utan batteri i fickan. Linas kamera var däremot i högsta hugg.

Jag finner inga ord för dessa män, så låter bilderna tala för sig själva. Och lid med mig och alla andra fans. Detta var deras sista sommar.

fun science


Så. Jag är hemma. 

I torsdags trotsade jag sjukdom och begav mig på världens bästa konsert. Mikelina, Emelie och jag stod nästan längst fram och dansade, sjöng och grät till The Ark. de var fantastiska.

I fredags åkte vi till Resö för att kolla på det fina regnet samt mareld. Jag är sjuk så sov mest, though.

Idag har jag köpt blommor till mitt rum. Gröna blommor. Grönt är min favoritfärg. 

Ikväll ska jag duscha, betala räkningar, dricka te och beställa skor. Mina vänner tycker att det är på tiden att jag ska gå i något annat än converse i vinter. Och som alltid, deras önskan är min lag. 



bebis

Här är min nya babe. Gilla!
Iallafall. Imorgon åker jag. Och på torsdag åker Emelie. = Söndagsmys med B&J.
Hejdå

fredag


Ikväll ska jag ha typisk fredagsmys. Ni vet, chips, marcus, film, cola och så. Fast utan tacosen då. Ska även umgås så mycket som möjligt med min syster, på torsdag åker hon till Paris i ett år. Snyft. Och då är jag inte hemma, åker till Cypern med kajsi på måndag! Fint som snus.

Annars har skolan idag varit lugn. Sovmorgon, teater och musikal-lektion och en timmes svenskalektion. Helt okej.
Hoppas ni får en mysig fredag. Puss

...

Enklaste och skönaste frisyren. Någonsin.
Idag har jag inte gjort mycket för världen, mer än att gå i skolan och skjutsa ut min bror till min mormor. Resten av dagen/kvällen hade jag tänkt att äta pannkakor och sen göra så lite som möjligt. Kanske gå ut på en promenix. Om jag tar mig ut. Det är det som är det svåra, steget från sängen till skorna.
Äh, nu ska jag äta! Puss

wednesday

Hej. Slutade som sagt innan nio idag. Har städat huset och tänkt en del. Längesedan jag gick runt och filosoferade. Efter tre någon gång kom fina evelina hit och spenderade eftermiddagen med mig. Det var mysigt.

Har besöksrekord idag för övrigt. Förstår att det inte var många som ville berätta om er själva, man är inte tvungen. 

Dessutom tror jag att jag går in i min höstdepression nu, är inte på bra humör. Hoppas The Ark kan ändra på det imorgon. Ha en bra kväll!

efter veckor av vakenhet


cornelia <3


dresses

Kom på att jag glömt att visa er mina nya klänningar. Här är dom.

take this wine and drink with me

Hej fina. Eftersom många bloggar jag läser har berättat att de tycker om sina läsare mycket kände inte jag för att vara sämre. Så, tack för att ni hänger här. Hopplöst förälskad i var och en av er. Nej, inte riktigt, men allt är relativt. I vilket fall skulle jag vilja höra lite om er, eftersom jag/vi babblar jämt, men vet inget om er. Vilka är ni? Vad gör ni på dagarna? Varför hänger ni här? Osv. Skulle göra mig väldigt glad, eftersom jag gillar människor. 

imorgon slutar jag skolan tio i nio. God natt.


we're all brainiacs


2011-08-23




Hej alla glada!


Jag är asglad. Pga många saker och ting. Nu är marcus här vilket gör mig ännu mer glad. Såklart. Imorgon har jag en lektion. Det äger. En sak till, idag prövade vi studentmössor. Nedräkningen har börjat!

Puss och kram

In the prime of my life


monday

Idag hade vi filosofi. Det ämnet tyckte jag om, det verkade vara väldigt Fanny. Har för första gången sett några ettor idag med. De har varit som bortblåsta två dagar, men idag såg jag en hel drös. Trevligt det. 

Matte hade vi med. Vi är fyra stycken i min mattegrupp. Jag och tre härliga tjejer. Det är roligt.

Idag har Hanna och jag suttit i sensommarsolen mest hela eftermiddagen, det var mysigt.

måndag

Måndag. Igen.
Hade världens finaste söndag igår! Åkte ut med båten på förmiddagen, fikade, doppade fötterna, myste osv osv osv. Sen åkte jag och hämtade finaste tjejerna och så åkte vi till Borås och shoppade lite och tittade på bio. Efter det åkte vi hem till mig och satte ute på altanen och pratade om allt och inget. NU ska jag pysa iväg till skolan. Puss

take away



Är det någonting jag verkligen gillar är det take away shows. Tänkte dela med mig av mina tre favoriter.

fredagens bravader

Det var som sagt avskedsfest hos Linn i fredags, eftersom hon flyttade till Värmland och Lundsbergs i lördags. Det serverades gudomlig fördrink, snacks, buffé och efterrätt. Det var väldigt trevligt! 

ha det bäst nu linn ♥

friendos


Hello!
Vaknade med Cecilia och Robin vid min sida. Igår hade vi som sagt hp-maraton @myplace. Vi hann med fem filmer på 14 timmar. 

Idag har jag kollat på tumblrs. Och youtube. Är i en helt annan värld då.

lördag

Idag hänger jag med mina vänner och tittar på hp. Snart blir det pizza också, perfekt kväll!

god natt kiddos ♥


skagivadigpåmoppo

kameran har kommit tillbaka.

Ikväll har jag på mig min nya klänning (♥). Om några timmar får jag besök av, kanske, Sveriges finaste människor, för Harry Potter-maraton. Åh.

På söndag kommer förmodligen bilder från ikväll upp. Grym kväll i vilket fall!

mitt sista sommarlov

2011. Sommaren då jag skulle fylla 18, ta körkort dagen efter min födelsedag, sommaren då jag skulle åka på en världsrolig resa genom Europa, sommaren då jag skulle hänga på västkusten, då jag skulle spendera mornar med en macka och morgonsol på en båt, då jag skulle vakna upp med solen i ögonen och dricka smoothie till frukost, då jag skulle bada vid ensamma sjöar mitt ute i skogen, då jag skulle ha spontana grillkvällar med mina finaste personer, sommaren då jag skulle ta spontanturer till Ullared, då jag spelade teater från morgon till kväll, då vi fick stående ovationer på varenda föreställning, då vi fick lysande recensioner och då vi skulle skiljas ifrån varandra med kramar och fina ord.
Den bästa sommaren.

favoritarmband

Paris. Amsterdam. Budapest. Venedig. Kroatien.

Och mer ska det bli.

thursday

Hi kiddos (vinkar som sheldon (big bang theory)).

Det senaste har jag inte känt att det är askul att blogga. Anledning: min kamera är hos doktorn. Detta medför mobilbilder/webcamebilder vilket suger. För övrigt har jag känt att mina inlägg har varit lite kvalitetsfattiga samt att de saknar någon som helst innebörd. Förvisso hade ni klarat er utan all information jag ger er, men iallafall. 

Nu när skolan drar igång vet jag att det kommer finnas betydligt mindre tid för datorn för nöje och desto mer för läxor. 

Nej, jag ska inte ta uppehåll. Däremot kommer det antagligen komma färre inlägg som jag lägger lite extra krut på än dessa tidsinställda inlägg eller massinlägg som det varit de senaste dagarna. 

När kameran kommer tillbaka (lyckans dag) kommer jag kunna få in bättre bilder. Dessutom har jag lite nya idéer för att göra det lite festligare här. 

Det kommer bli bättre, be patient. För just nu blir de inge bra, och då blir det inte kul. Och det ska ju vara kul, det är därför jag/vi håller på med sånt här.

PS. Tack, though, för att ni kikar in här. Det värmer i hjärtat att ha er rännandes. Mina små fågelungar.

Göteborg

Igår avslutade jag mitt sommarlov på bästa möjliga sätt, nämligen att vara i favoritstaden Göteborg. Hängde med Seb.
Och Freyja. Och Emelie.
Och kulturkalaset.
På kvällen var vi och tittade på bästa komodo. Himla bra dag.

Sista dagen

Eftersom det är sista dagen på mitt sista sommarlov (utgår från att jag inte behöver gå om ett år/ fortsätter på högskola) tänkte jag göra en liten resumé över de 68 dagar av ledighet jag haft. Here we go.

Åkte på tågluff med tre av mina bästa vänner.
Fick ett körkort
Rebecka och jag hade födelsedagsfest
Jag köpte bil. Ja där är min lilla rymdfärja
Jag har köpt ny mobil. Och gått och lagt mig ganska sent, ganska ofta.
Umgåtts med min kusin.
Jag har åkt båt
Jag har partat. En del.
Har varit i Olofsbo
..och i Västerås, samt köpt en longboard
Har varit på världens bästa festival. (amelias bild)

Tittat på Big Bang Theory. Ja, ni visste att det skulle komma tids nog.

Har för övrigt gjort åt sanslöst mycket pengar denna sommaren (för att vara mig). Har varit fruktansvärt onyttig (ätit godis varje dag, tränat högst fem gånger, druckit mer alkohol, fikat fikat och fikat). Har vänt på dygnet. Har blivit en nörd på riktigt (twitter, tumblr, blogg, facebook, youtube, vimeo, bbt, harry potter, iphone osv). Har börjat tycka om regn. Solat betydligt mindre. Börjat uppskatta att vara ensam. Med mera med mera. Ni vet redan allt, ni hänger ju här.

håll koll


we are the people


Amelias systemkamera fungerar iallafall, så den användes flitigt under helgen. Kika in på hennes blogg för att se bra bilder. Fantastiska bilder.

det var den bästa stunden på året

Mina tre alver. Blir en hel del "torpa-inlägg" just nu. Inte så konstigt kanske med tanke på att det är det enda jag har sysslat med under 3 veckor och det enda som varit i mitt huvud. De tre bästa veckorna på året, helt klart! Det har hunnits med en hel del under dessa veckor. Film-mys, sov i husvagn, lite party, eldblåsning, mysteriespel. Så himla himla fint. Kan inte få nog. Och nu är det slut. Helt över. Fram tills nästa år, som drar igång ganska snart.
På torsdag börjar skolan. Och ja, det är okej att få ångest över att lämna den bästa sommaren bakom sig och gå in i vardagen igen. Men det sista året på gymnasiet ska bli grymt, kan erkänna att jag längtar lite iallafall.
Imorgon åker jag och systra mi till Göteborg och kulturkalaset! Fint.
Puss

torpa slottsteater

Mina kära vänners uppsättning igår. Fruktansvärt duktiga.

Can we get much higher?

För mycket vrål. För mycket falsksång från min sida. För dåligt ljud. För jävla bra festival. Helt lyrisk än. Varje konsert var KICK ASS. Om ni inte orkar se hela MÅSTE ni iallafall kolla på Kanyes entré på 03.50.



västerås

common people
Fick min longboard
En Ellen
Hemfärd

Familjen och jag var som sagt i Västerås och hälsade på storebror. Väldigt mysigt. Ett fåtal bilder bara.

slappardag

Okej. Hey kids. 

Har suttit i en och en halv timme för att försöka få ihop ett någorlunda hyfsat klipp från wow, men det är svårt. Har åtminstone fått ner 34 minuter film till fem och en halv. 

Så. Idag har jag ätit amerikanska pannkakor till frukost och efter det har jag legat i min säng i stort sett. Kan varit det bästa jag gjort på hela sommaren. Nej, men nästan. 

Klippet tickar upp på youtube i skrivande stund och kommer alltså upp på bloggen relativt snart. Har dessutom massa bilder från telefonen som väntar på att komma upp (ja, jag är också trött på alla dessa mobilbilder, men kameran är inte hemma än). Har en känsla av att det kommer komma upp många inlägg idag. Hoppas det är okej med er (hehe).

Till Moa.

Jag tycker så himla himla bra om dig.

finaste bandet just nu

klicka på bilden

And she'll say yeah well I feel oh pretty happy too

kanye west entré. G.R.Y.M.

Hej mina små nykläckta kära fågelungar. Nu ska ni få mat.

Jag är hemma i min säng för att få vara hemma åtminstone två nätter i rad. Så efterlängtat. Har iallafall kommit hem från en GRYM festival. De som också har lite koll på mig både på facebook och twitter vet att Amelia och jag hade sjukt bra platser på varenda konsert. Oftast längst fram vid staketet, vilket gör väldigt mycket av konserten. Har iallafall sett The Hives, Robyn, Prince, Empire of the sun, Noah and the whale, Säkert!, Pulp och Kanye West. Tänker inte göra en grundlig utvärdering här, men de som var bäst var The Hives, Pulp och Kanye West. Så, dom borde ni se!

Anyway, idag kom jag alltså hem från festivalyran och allt det där, sedan åkte jag och kollade på när Becka och alla de andra hade sin sista föreställning av En Midsommarnattsdröm. De var lika fantastiska som alltid. Ikväll var jag hos Sofia ett tag och åt lite tårta och sånt, eftersom hon fyllde år igår!!! 

Nu blev det ett himlans långt inlägg. Hoppas ni blev mätta. Bilder eller video eller liknande kommer inom en snar framtid.

PUSS

++++++


boken



I somras fick jag en bok utav två bästisar, den handlade om mig själv och om de. Himla himla fin. Annars så har jag tränat med Ida idag igen och ska åka ut och ha en föreställning sen, efter det ska jag spruta eld. Wow.

Puss

what i do when i'm bored

världens bästa app

sunny days


Living next door to challenge


tisdag

berlin på tågluffen

Idag har jag fikat med Sandra och Rebecca. Vi satt trotsade regnet och satt på Torgstallets uteservering i nästan tre timmar.  Kom hem till mina småkusiner som ville hitta på nåt. Kollade på ice age och lite sånt. Nu är ellen här och imorgon bitti vid fem-snåret drar vi till Västerås. Fett.

www.torpaslottsteater.se


olofsbo

Ameliahäng, familjechill, sommarbruna ben, laxbakelse och knähund.

kaffe+polly=sant


rättelse

Man kan visst blogga från mobilen sa Sofia. Jag och teknik går inte ihop, så tills hon har lärt mig får ni nöja er med tidsinställda inlägg samt tumblr.

Nu ska jag kolla sammy's adventures!! Glad_tjej_93

fab


HELLO GUINEA PIGS!!

Nu är jag i mitt hus igen efter en väldigt gemytlig vistelse i Olofsbo. Har haft fint väder i stort sett varje dag, det tycker jag om. 

Annars då? Lite catch up. Har vart på gekås bland en miljon andra människor, det är sinnessjukt! Köpte iallafall tre skivor och lite annat dravvel. OCH. Vet inte om jag nämnt det så mycket här, men de som känner mig vet hur länge jag tjatat om att jag vill ha en longboard. Häromdagen slog jag till och är nu ägare av en väldigt fin sådan. 

Vad mer? Jo, jag åker till Västerås imorgon med familjen + ellen och hälsar på bror min. Ska bli trevligt. När jag väl kommer hem på torsdag ska jag i stort sett bara vända, då det är way out west i helgen!! Så jävla grym avslutning på sommaren. Massa roligt på gång nu, så hinner knappt med att tänka. Men jag gillar det. 

Ska iallafall göra i ordning massa inlägg nu, så jag ska hålla er sysselsatta. Och dessutom så hänger jag en del på tumblr eftersom det funkar att uppdatera via mobilen (vilket tyvärr inte går med blogg.se), så ni kan ju kika in där om ni är sugna. 

Bla bla. Kameran är inte lagad än heller, så det är webcame och mobil som får stå för fotografierna, that's it. 

En sak till bara. Jag är en sån människa som alltid köper kalendrar, varje år, och tänker att "nu ska jag börja nytt liv, jag ska planera och ha kolla på allting". Jag är alltid jätteduktig, de första veckorna. Sedan ligger den längst in i mitt skåp (som för övrigt alltid är kaos) och förblir oskriven från oktober-juli. Så i år tänkte jag ta mitt förnuft till fånga och inte köpa en almanacka. 

Idag köpte jag en ny kalender. Den är fin.

SEE YOU KIDS.

people are like songs

Kan inte förneka att jag blir deppig av att det regnar. Höst-deppig. MEN jag ska iväg och träffa fina människor i eftermiddag, vilket kommer göra mig gladare. Annars så har förmiddagen spenderats på rätt ställe, i sängen nerbäddad med Mia och Klara. (pga vädret, såklart).... imorgon går vi på't igen: www.torpaslottsteater.se!
puss

förlåt


torsdag

Ungefär såhär fint har jag det om eftermiddagarna och kvällarna, snart åker jag ut till mitt smultronställe igen och spelar ännu en bra föreställning. Yepp. Annars har jag det fint med fina vänner, egenskrivna låtar, brämhultsjouice, myggor, skratt, ogräsrensning, mia och klara osv osv osv osv.
Puss

kanske bästa låten


yellow

Köpte ett par soliga shorts. Tycker om dem.

20110801


hanni

Hanna och jag tog en tur till Göteborg i lördags. Åt thai osv. Väldigt trevligt iallafall.

RSS 2.0