genom frostigt glas syns solen som en huldra.



Idag har skolan varit lite längre än vad jag egentligen orkade med. Men jag möttes i dörren av Marcus och av att Emelie höll på att baka bullar så blev min dag lite bättre. Imorgon ska Fanny, Ellen, Emiilije och jag ta ett steg mot sommaren och tågluffisen och köpa tågluffisar-kort, och en fika i borås! Mysigt. Hoppas ni får en bra torsdag!

hej


well it's three o'clock in the morning.

Idag skiner solen för fullt och jag har tagit ett viktigt beslut och ett stort steg i mitt liv. Jag ska ha ett uppehåll med fotbollen, iallafall för ett tag. Vi får se hur länge jag klarar mig utan den, kanske för alltid, kanske inte. Det finns många anledningar varför och en kan vara att jag har skolprojekt (en midsommarnattsdröm + vårblandning + frankrike) i nästan fyra veckor. Plus repetitioner varje helg med Torpa. Phu. Sen att jag har tröttnat kan också vara en annan sak. Men jag är glad över mitt beslut.
Hoppas ni får en fin onsdag! Själv ska jag sitta inne med Psykiatri hela dagen....

plums i



Köpte mig en ny tröja igår. Fast den är inte så rosa som på bilden. Mer brun. Den kommer bli perfekt till i vår och sommar med bara ben och shorts. Mmmm. Och i Frankrike.

sjukling

Idag gick jag hem ifrån skolan. Känner mig jättekonstig och yr och blablabla. Usch. Så nu ligger jag i min säng och tittar lite på barnen i bullerbyn. Sen ska jag nog beta av någon mer mysig film. Och så måste jag plugga.
Hoppas ni mår bättre än mig. Kram

måndagmorgon.


(bild från igår)

Just nu går jag i skolan och idag är det favvo-skolmaten. Stuvade makaroner <3<3. Idag ska jag mysa med Ida. Våra mys-dagar brukar bestå av antingen pizza, fanta, chips och dipp. Det låter ju helt okej. 

Ha en bra måndag! Snart är det fredag igen. Lovar.

snö.

Update: Det snöar.
dagens..
humör: Trött. Men helt okej ändå.
kläder: Gråa-gosi-byxor och en vit kofta.
mat: Pasta och skinksås. Rostade mackor + juice. 
vill ha: Just nu: Något gott i matväg. Eller typ smoothie.  
borde: Träna. Packa upp.
längtan:
Våren. Frankrike. Teaterpremiären.
beroende:
Mobilen.
jobbigaste:
att jag fick sova 1 timme mindre. 
skönaste: mina sköna mjukisbyxor
låt: ingen speciell. Alla tv-reklamlåtar. Kanske.

ser du det?

Idag är det så tråkigt väder så jag dör. Blåser och är mulet. Lite skillnad från gårdagen allt. Men jag gör det bästa utav situationen och tänder lite ljus och kollar på tv. idag har jag dömt fotboll och gjort en massa annat. Snart är det mat och sen ska jag ta en lååång dusch och sen fortsätta tv-tittandet. Söndagar är helt okej ändå.

lilla väskan





Köpte mig en ny liten väska idag, en liten pung kan man nästan säga. Och nej, det ska inte vara en vit lapp där (jag är bara lite lat och orkar inte ta bort den). Ikväll har vi grillat för första gången, mmm, och nu ska jag titta på film med Emelie! Fint.

16:21

Har varken haft internet eller dator eller haft tid att sitta vid datorn idag. Dessutom är det ju svinbra väder ute. Asgött.
Igår var jag hemma hos Marcus och åt våfflor och spelade lite med Tova och Linus. Mysigt.
ha en fin lördag!

godmorgon världen



idag är det fredag tralalalala. Här ska ätas våfflor. Hoppas ni får en trevlig helg!

Dag 24 – Någon du umgås väldigt mycket med.


lika fint varje gång.

Baby, jag kan se din gloria.



dear friends

Nu är det såhär att jag har under en längre period tänkt på hur mycket tid jag spenderar vid min dator. Jag går i skolan ca sju timmar om dagen. Vi har skoldator som vi anänder nästan varje lektion samt på håltimmar. När jag kommer hem sitter jag vid datorn i minst tre timmar. Tio timmar på en dag. 

Hade tänkt vänta tills trettio dagars-listan var slut, men kan inte hålla mig riktigt längre. Alltså betyder det att jag inte kommer blogga på ett tag och dessutom sluta läsa bloggar och sitta vid facebook mindre. Anledningen till att jag inte struntar i facebook är att allt för mycket händer där, även viktiga saker, i klassen, i dansgruppen och även skolarbete som skickas fram och tillbaka.

Anledningen till detta är alltså att jag vill stanna upp lite och verkligen se ungdomen, så som jag vill minnas den. Jag vill inte kolla tillbaka om några år och inse att jag spenderade hälften av mina dygn vid en dator. En annan anledning är att man under lektioner väldigt lätt svävar iväg på olika tumblrs eller på youtube eller loggar in, loggar ut, loggar in, loggar ut på facebook. Under lärarens genomgångar. En annan anledning är att man blir besatt. Går in och kollar om läsarantalet möjligen har ökat med några läsare från igår. Eller, om någon har kommenterat. Besattheten av att vilja skriva ned allt man tänker, för att "det blir nog ett bra inlägg". 

Det kommer vara sjukt svårt att inte göra dessa sakerna, eftersom det är dagliga rutiner, men när jag bestämt mig för något brukar det ofta bli så. Därför bestämmer jag: ingen bloggning, inget bloggläsande samt mindre tid vid facebook under en obestämd tid. Kanske mår jag sämre av att inte vara vid datorn. Kanske mår jag bättre. Vill därför inte lova någon tid om "när jag kommer tillbaka". Hör ni hur det låter?

Rebecka kommer fortsätta blogga som vanligt, så det är bara att fortsätta klicka in här, som de flesta har som rutin. Enda skillnaden är att jag "vilar upp mig" ett tag.

Det är inte så att jag försvinner, jag kommer fortsätta blogga om ett tag. Vill bara vila. Liten stund iallafall.



18:47





Idag har jag gjort ganska mycket. Något som är skönt nu efteråt iallafall. Har gått i skolan, kört bil, gjort prov, städat, cyklat och snart ska jag träna igen (duktig!!) och efter det ska jag ta igen alla mina BB-avsnitt. (hehe nörd). Och dricka te! Längtar.



Dag 23 – Ditt rum

Såhär. Längst upp, längst in. Både morgonsol och kvällssol. Stilrent men ändå mycket Fanny. Mycket mer är det väl inte att säga. Tycker om Beatles.

end aj oill ålwejs löv juu

Insåg att jag hade saker att plugga iallafall. Så vad gör jag? Sitter och gör företagsekonomi, men fattar inte excel så gör det för hand. Dessa moderniteter... Kokar ägg också. Ägg äger.

Ska plugga tills jag blir klar och sedan ska jag väl städa mitt rum. Om jag orkar. 

Fick omdömena idag med. Det stod att jag kunde få höga betyg i matte. Han måste ha mixat ihop mig med en annan elev. Typ Hanna.

Titta vad söt jag är idag. Hatt och allt. Så sitter jag där och vinkar till er med. Mina bloggkompisar.

MÅ GUD VARA MED ER/ ER FANNY

Dag 23 – Vad du helst gör en varm sommardag.

En varm sommardag gör jag det här:
- Vaknar upp med min finaste Marcus jämte mig i ett alldeles för varmt rum eftersom solen lyser in på tok för mycket.
- Går ner till köket och dricker en smoothie till frukost sittandes på altanen.
- Åker antingen och badar, eller gör absolut ingenting. Och bara är, tillsammans med honom.
- På eftermiddagen åker jag ut till Torpa Stenhus och gör iordning mig inför kvällens föreställning.
- Sminkar. Kostymerar. Kramas.
- Spelar en fantastisk föreställning på kvällen. Tillslut ser man inte publiken utan bara strålkastarna och känner att "det här är grejen.".
- Senare åker man hem med några härliga personer ur ensemblen och bestämmer sig lite spontant för att ha en "pizza-filmkväll" eller en "grillkväll".
- Kvällen avslutas långt in på morgonen halvsovandes framför den dåliga skräckfilmen.

Det här låter perfekt. För mig.




..det är nånstans bortom stjärnorna och där är det lägereldarnas och sagornas tid.




Ingrid Michaelson – Keep Breathing

Dag 22 - Tv-serier som du tittar på.

Glee.
Grey's anatomy.
Big brother.
Solsidan.
7th heaven.




Dag 22 - Något som gör dig lycklig

Eftersom jag har skrivit listor på nästan varje fråga som frågar om EN sak, tänkte jag nu följa regeln. Något som gör mig lycklig.

Jag blir lycklig av att se snön smälta och man kan ta mockajackan till skolan. Att inte tycka det är jobbigt att gå från bussen och hem. Att inse att man snart kan cykla igen. Att veta att det inte dröjer länge innan man trippar runt på tå i trädgården och sparkar lite boll, som farmor säger. Att se svalorna bygga bo under taket. Första doppet. Att man, trots att skolan kräver mycket, ser något positivt vid sidan om. Att kunna ta en lång springrunda och inte behöva underställ, eller att inte känna den tunga känslan i bröstet de första metrarna. Att köra moppe på gamla marbäcksvägen. Att kunna äta frukost i solväggen på morgonen innan man cyklar till skolan. Första doppet. Att köpa twister i cafeterian och sätta sig ute för att solen skiner. Att öva inför vårblandningen. Att gunga. Att sjunga Ted Gärdestad-låtar och inse att texterna stämmer med omgivningen. Första gången man grillar. Åka på körresa. Ha vårblandningskonsert. Se solen när man går hem från skolan. Första doppet.

Snart är det sommar, det gör mig lycklig!!!

''



Idag är det vår i luften och jag hoppar fram. (nästan). Tog fram den nya fina gröna kavajen med som ytterligare ett vårtecken. Och converse, såklart.

whitetrashoftheday.blogspot.com

"SPRÅK PROFFSET
Detta inlägg tillägnas dem personer som har lite svårig heter att skilja på fel och rätt,
Dem personer som inte verkar kunna skriva utan upp delning av språket,
Dem personer som inte kan skilja på de och dem.
För visst låter man lite märk värdig när man skriver "dem" istället för "de"?!"

Denna. Person. Tog. Orden. Ur. Mun. På. Mig.

måndag

Hej kompisar. Idag kom jag hem från skolan och åt först kladdkaka sedan satt jag vid pianot i en och en halv timme. Vid sex begav vi oss in till Ulricehamn för Rotary-möte där både Naomi och Martha höll föredrag om deras liv i USA samt deras tid här. De är så duktiga! 

Mamma sa att jag var tvungen att byta kläder samt sminka mig när vi skulle till stan, anledning; jag såg för indie ut. Det är kärlek mamma. Nej då, jag brukar få se ut som jag vill, hon tyckte inte det passade vid denna tillställning bara. Och jag trivs i skjorta och klackar med. SKIT samma, tyckte det var lite smålustigt först men nu lät det bara dumt.

Skickade ett sms till de som oftast smsar mig (mina fans) för att tala om att de inte skulle bli besvikna över att jag inte skulle svara på ett tag. För det fick jag endast negativa svar tillbaka. Så går det när man försöker vara snäll..

Ps. Så här ser jag ut just nu. Det är roligt att blogga.



GOD NATT. Kärlek från mig, glada tjeijeejn.

Dag 21 – Vad du hade på dig idag


Dag 21 – Vad du hade på dig idag.

Enkelt och slappt. Måndagsklädsel.

så många vackra ting

med det säger vi god natt

Dag 20 – Din dag.






Sammanfattning av dagen: Mycket bra.

Vaknade med en godisätande Evelina jämte mig och gick sen in till min bror som fyller hela 14 idag och sjöng för honom. Dagen fortsatte med frukost till barnprogram och sedan gjorde vi chokladbollar. Som inte alls blev så goda. Sen åkte vi till Borås för att repa. Repet gick bra och vi gav bort de flesta chokladbollarna. Sen bowlade vi med mor för att fira eric och åt kladdkaka. Jag skulle varit bra på att ta kort idag men det gick sådär. Men nu ligger jag iallafall och pluggar samhäll och nu kom Marcus! 

Hoppas ni har haft en fin söndag! Kram



Dag 20- Tio saker du är bra på

Bad mina närmaste om lite inspiration till detta. Har lite svårt för att berömma mig själv rätt upp och ner. Detta är jag iallafall bra på enligt dem:

1. Jag är bra på att skriva, uttrycka mig skriftligt (elise)
2. Jag kan mycket om Harry Potter (hanna)
3. Jag är bra på att säga vad jag tycker och säger vad en person behöver höra, inte vad personen vill höra. Säger det ändå utan att vara elak(ellen)
4. Jag är allmänt kunnig (amelia)
5. Jag påverkas inte av andra och står för min åsikt (mamma)
6. Jag är bra på att vara självsäker, på ett bra sätt (becka)
7. Jag är bra på att göra söta/fula/asroliga grimaser (ebba)
8. Jag är bra på att sjunga och är musikalisk (sofia)
9. Jag är bra på att springa och är duktig i skolan (pappa)
10. Jag är bra på att få saker gjorda. Inte bara läxor och sånt utan att hålla kontakt med folk, hitta på saker, ta initiativ och så (emiilije)

Snälla, kära människor.

ego session 23:58 god natt


Dag 19 – Vart du skulle vilja bo.

New York, Australien, Göteborg, Stockholm, Någon skärgård, Bullerbyn (med E&F)

Dag 18 - Något som får dig att skratta.


Jakob, Emelie, Johan Glans.
De tre människorna kan nog vara tre av de roligaste i mitt liv. Och ja Jakob, här fick du din dag. Du är faktiskt väldigt rolig. Och det är bra. Emelie, du är också rolig (ibland iaf, eller jo, ganska ofta). Johan, du är nog den roligaste komikern (Mia skäringer kommer inte långt efter!)
Update: Daniel Fält. Dig får jag inte glömma. När du förvränger ord är du också en av de roligaste.

bildbomb konståkning

Var som sagt och kollade på fina cecilia (bild 3,5,9) och andra duktiga i ishallen idag. Blir så avis på dem eftersom att jag är värdelös på skridskor och dessutom smidig som ett kylskåp.

Kört mycket bil idag med, intensivhelg. Nu ska jag kolla körslaget med familjen och dricka te. 


häj häj

Vaknade vid halv nio för emiilije begav sig. Är i sängen fortfarande. Åt godis till frukost. Pappa och Alva kom hit så gjorde vi melodikrysset ihop, sedan har jag löst sudoku och korsord. Äger på sånt.

Nu ska jag först äta lunch och därefter ta tag i lite skolarbete. I eftermiddag ska jag kolla på min vän Cecilia som har konståkningsuppvisning.

ADIOS AMIGOS

born this way

Här sitter jag i min nya gröna kavaj och mår fint. Är inte så sur som jag ser ut på bilderna. Faktiskt. Åker iväg på dop. Ha en fin lördag! Kram

Dag 19 – Fem killar som är kända och som du anser är attraktiva

.
salem al fakir, joseph gordon-levitt, gustaf norén, penn badgley och johnny depp både då och nu.

ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka


FREDAG 21:16

Idag har jag haft en riktigt bra dag, trots snön... Jag har fotat till vår affisch till vår pjäs, haft lite teater, fotat lite mer i studion och träffat Cornelia! Vi gick och fika med Emelie och köpte hem god mat och chips till en riktig myskväll. Skavlan på tv:n och snart film.
Ha en bra fredag!

friday i'm in love

Idag vaknade jag i ett snöigt Röshult. Fick skjuts till skolan av en house-dunkande bil. Åt spenatsoppa till lunch. Efter dagens sista lektion gick vi ner till stan och köpte godis. Emiilije och jag åkte hem till mig. Drack kaffe och åt kladdkaka. Jag övningskörde till Röshult och hämtade och lämnade lite saker. Övade på krypkörning och sånt. Ätit hemgjord thai till kvällsmat. Ska mysa med min bästis nu. 

Hoppas ni har en najz kväll

Dag 18 – En bra vana

En vana som är bra är att jag varje morgon trycker av alarmklockan efter att den ringt i ca 2 sekunder. Efter det tar det 20 sekunder tills är jag inne på toa. Jag är alltså väldigt duktig på att gå upp på morgonen när jag ska till skolan och har därför försovit mig en gång i hela mitt liv, då hade jag glömt ställa klockan.

Dag 17 – Ett ögonblick.



En vecka i Grekland med Sandra kan resultera i kakor till frukost och mat. Och lite solsting på det. Ett fint ögonblick!

Dag 17- Sommaren som kommer


- Se Ringo Starr med Amelia.
- Tågluffa med besties
- Ta körkort
- Jobba
- Sola&bada
- Festa
- Umgås med världens bästa vänner
- Chilla
- Ta fina bilder
- Cykla till klipporna och grilla majskolvar på engångsgrill
- Åka till farmor med en god vän och bada tills man är som ett russin
- Gå på way out west
- Göra trippar hit och dit
- Allt annat än studera
- Göra massa oplanerade saker och leva för dagen


torsdag

Idag ville jag träna och vara med Hanna. Det kom jag på igår. Så idag när jag kom hem åt jag snabbmakaroner (så jag skulle springa riktigt snabbt) och sprang hem till Hanna i det fina vårvädret. 

Nu ligger jag utslagen i hennes säng och är jättetrött. Har gjort lite företagsekonomi och väntar jag på att hon ska komma hem från stallet. Imorgon ska jag ha converse och skinnjacka. Det ska bli snöoväder i natt.

vi kommer dö samtidigt du och jag.

Just nu ligger jag i min sköna säng och tänkte ta en liten powernap efter en lång dag i skolan. För lång för min sega och jobbiga förkylning. Ikväll blir det så mycket träning som min hals orkar med. Måste vara pigg tills imorgon för då kommer världens bästa Cornelia väldigt spontant hit och stannar över natten. Spontant är bäst! Detta kommer bli en perfekt helg. 

god natt 22:28

Där ligger Yster så fint och väntar på mig.

onsdag

Insåg att jag bytte namn på mig själv för någon vecka sedan. Detta är mitt kära FN-papper och jag har döpt mig själv till savenek. Bloggen tar över mitt liv, lurar mig om mitt eget namn. Eller så tävlade jag i hemlighet mot Hanna med att skriva klart mitt namn snabbare än henne. Tror på det senare.

Tror även mina lakan är torra nu, så ska bädda nytt och sova. ADIOS

PS. alla har varit så kärleksfulla mot mig det senaste, undrar om det är våren? Eller är jag extra mysig? Tåls att tänkas på, som vi säger på landet.

Dag 16- Favoritbloggar

Hanna - En av mina bästa vänner som gör sjukt roliga inlägg
Emiilije - Också en mycket nära vän som skriver om vardagsmysiga saker
Sofia - Ännu en bestie som ger många inspiration och är nytänkande
Amelia - En mycket god kamrat som har en rosettfin blogg
Oskar - En urhärlig kille som är sig själv och skriver fint
Natalie - För att jag följt henne sedan 2009. Hon är inspirerande och har fina tankar
Hanna - Hannapee som kan vara den roligaste människan i sverige


Dag 16 – Din favoritfilm


"Despicable me"


"The notebook"


"Rent"

"Up"


ja, nej, kanske

Idag släpptes bob hunds nya album, i affärer men även för oss som inte har spotify premium. Lyssnat igenom hela, och det är awesome.

Mina tal gick fint, tror jag. Även om jag fick redovisa svenskan för sex peroner, vilket inte var jättekul. Nu ska jag plugga samhäll resten av dagen, prov imorgon. ADIOS

Dag 15 – Dina förebilder.

tjaaaa....
Vore ju en lögn att ljuga och säga att Emelie, min syster, inte är en förebild. För det är klart hon är. Säg någon lillasyster som inte har sina storasyskon som förebilder/idoler? När man var liten och gjorde allt som hon gjorde (Nu tänker hon "Men det gör hon fortfarande".) Iallafall. Det är ju på grund av henne som jag började med teatern. Som jag sökte in på världens bästa program (tycker jag.) etcetcetc.
Mormor. Hon ni, hon är ingen dålig förebild heller. För förebild är nog min lilla söta mormor. Hon är cool och står för vad hon tycker. Hon lagar alltid min favoritmat till mig när jag kommer eller såndär god husmanskost som jag gillar. Hon är bra helt enkelt.
Det är väl två förebilder skulle man kunna säga. Moa, min regissör är också en förebild. (Som inte är en släkting och följt mig genom hela livet) Fast nog har hon känt mig sen jag var 7 år. Men Moa är så himla cool. Hon har cool stil ("Moa-stil".) Hon går sin egen väg. Hon har nog alltid varit en förebild för mig. Hon har nog inte vetat om det, så i smyg. Såklart.

green eyes, yeah the spotlight.




Idag hade jag mina lila converse.. idag har jag träffat torpa-folk. Det var trevligt och nu är hos freyja i dalstorp! BB nu. Freyja får datorn så får jag tv:n. Deal.

det löser sig

Hej vänner. Jag har fått så mycket positiv respons för mina senaste inlägg. Vet inte om det är ett gott eller dåligt tecken med tanke på vad jag skrivit. 

Idag har jag övat inför mina redovisningar som jag ska ha imorgon. Först om indiekultur och sedan om hur människor använder sina engelskakunsaper. Spännande, ha? De som går i SP09 kan skatta sig lyckliga.

Annars har jag kollat Playhouse Disney, och lite annat intressant. Imorgon ska jag se skolans ljus igen för nu är maggen bra. Mamma och jag gjorde min efterlängtade löksoppa till kvällsmat, det mår magar bra av. Slutar även halv två vilket innebär att jag kan ta den tidiga bussen hem. Yes (ellen).

Gått runt i flätor idag. När jag hade allt för tråkigt höll jag upp dem och lekte Pippi ett slag. 

Måste välja kläder med, behöver vara något väldigt indie eftersom jag ska representera alla indiekids under min redovisning. Jaja, mañana mañana, eller manana manana som vi säger. 

Nu ska jag läsa igenom mina tal och förebereda mig mentalt.

GOD NATT LOVERSSS




Hey up there

Sitter i skolan och kan inte ta fina bilder så min webcam får agera kamera idag <3<3<3. Idag är jag glad för när jag vaknade sken solen och jag tog på mig mina låga converse! 
Nu ska jag studera!

titta, jag är mona-lisa

Lika som bär

tisdag

Det här är jag och min hund. Vi var precis och hämtade tidningarna. Tänkte skriva ännu ett sju mils långt inlägg om hur hon försökte lura mig under promenaden och hur jag överlistade henne. MEN, jag hejdade mig. Se bara hur ondskefull hon ser ut, så förstår ni. No words needed.

Nu ska jag kolla Deathly Hallows.

Dag 15 – Något som får dig att skratta

1. Hanapee. Finner inga ord. Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.
2. Skadeglädje. Hahahaha.
3. Potter Puppet Pals!
4. Despicable me.

OSV

trumvirvel

Ledsen över att göra er besvikna. Jag är inte frisk, vilket innebär: inga modellbilder. Tyckte att det var bäst att jag spenderade tid med tvn och soffan idag istället för att röra på mig i skolan=ont i magen. Mamma kom upp med honungsvatten, juice och vatten innan hon åkte till jobbet iallafall, snell. Och som kompensation för igår tog jag en bild på mig själv med systemkameran instead of webbkameran. Har på mig rymden idag, och där sitter jag vid pianot och småler. Precis som Mona-Lisa.

you wanna be on toooooop?

Dagen vände precis. Jag kom på att det är måndag=top model. Yes (ellen). Mamma ville dock inte göra löksoppa. Anledning okänd. Alva hade önskat tacos, så vi får se.

Och till alla nyfikna, mamma visste inte heller receptet till röran. Jag sa till Ani att hon skulle improvisera, så håll tummarna!

Imorgon ska jag ge snygga modellbilder på mig själv igen, när jag är vacker som en dag. Kan vara bra att tillägga: blir bara supersnygga bilder om jag är frisk och ska bege mig till skolan. Annars får ni stå ut med mysiga cam-bilder som ni fått idag. Tomato tomato. Same same but different. 

Här är en lite småmysig bild från i somras, när jag umgicks med amelia mest hela tiden.

Dag 14 – Den kommande sommaren.



Den kommande sommaren ska jag:
- Sluta andra ring.
- Åka och tågluffa med 3 goa tjejer.
- Och alltså upptäcka flera nya länder och vara spontan hela tiden.
- Åka båt.
- Åka till västervik.
- Fylla 18.
- Träffa Marcus så mycket som möjligt (typ en vecka eftersom vi kommer gå om varandra..)
- Träffa mina vänner så mycket som möjligt.
- Sola och bada.
- Grilla.
- Jobba (fett frågetecken på det.)
- Spela teater i TorpaSlottsteater.

du tingest

Japp. Här ligger jag. Har tagit mig till skafferiet och hämtat min kärlek. Mint krokant <3. Förstår inte svårigheten att skriva ihop det till ett ord dock, eftersom det uppenbarligen är tänkt att man ska säga mintkrokant? Vi förstår varandra lika bra ändå.

Snart kommer mamma hem och då ska jag be henne att hon ska göra löksoppa till mig. Vart sugen hela dagen!!!

Har för övrigt haft en otrolig lust att skriva inlägg på inlägg på inlägg idag. Mest ironiska sådana. Men jag har behärskat mig! 

Ani smsade mig innan och undrade om receptet till den gula röran med skinka i hon åt här en gång då vi åt bakpotatis. 
1. Jag har inget minne av någon gul röra med skinka i
2. Om vi ätit det vet jag inte receptet
3. Det var ungefär två år sedan hon var här senast. Hur kommer hon ihåg denna gula röra?
Har lovat att fråga mamma sedan iallafall. 

Nu är det Musses klubbhus på Playhouse Disney. Därav rubriken.

de bästa programmen på playhouse disney

1. Nya äventyr med Nalle Puh
2. Chuggington
3. Mina vänner Tiger och Puh
4. Djungelhjul
5. Musses klubbhus
6. Händige Manny
7. Higglystans hjältar

De som suger: Små Einsteins, Firma Fantasiflytt och Kaninbyn.

Resterande är okej.

worst studiedag ever

Hej alla saveneknilsson-läsare. Här är jag, Fanny. Idag skulle jag:
- Baka muffins
- Springa en lång runda
- Studera flitigt
- Gå på en promenad med min hund
- Städa mitt rum
- Leka med Elise

Idag gör jag:
Varför?
Jag har ont i min mage. Nej, jag har inte mensvärk. Nej, jag är inte gravid. Nej, jag är inte matförgiftad.

I natt hände något märkligt. Jag kom på efter ett tag under min skönhetssömn att jag drömt samma process ungefär fem gånger i rad. Har aldrig hänt mig innan. Desstuom kom jag på att det gjorde JÄTTEont i magen så fort jag vände på mig. Tror mina tarmar slagit knut på sig själva. Därför hade jag lite sömnsvårigheter och låg och övervägde om jag skulle gå in och lägga mig mellan mamma och pappa eller inte. Jag gick inte in till dem. Detta resulterade i att jag låg ett bra tag och tyckte synd om mig själv och kom på tusentals orsaker till denna förfärliga smärta. Det mest troliga var att jag var hungrig. Så när jag vaknade idag (klockan ringde för att jag skulle komma ihåg att gå ut med soporna innan sopbilen kom) släpade jag mig ner för trappan in i köket för att tillaga en delikat frukost. Det blev två mackor med smör på, en fet kopp te och en smarrig apelsin. Satte mig framför tvn och kollade nalle puh samtidigt som jag åt. När jag var färdig var det bara att vänta och se. Nu, sisådär tre timmar senare har ingen förändring skett. Därför ligger jag i soffhörnet och bryter mot alla oskrivna bloggregler:
1. Ta inte kort på dig när du är ful
2. Visa inte dina brister (i mitt fall, min gudomliga dubbelhaka)
3. Visa inte dina brister mer än en gång
4. Skriv inte ett sju mil långt inlägg om något ingen bryr sig om
5. Skriv inte att möjligheten finns att man har mensvärk
6. Skriv inte att du ska gå och lägga dig mellan mamma och pappa
7. Etc.
Dessutom är jag helt lonely. Mamma jobbar. Pappa jobbar. Naomi är hos en kompis. Alva är hos en kompis. Singha sover. Inga vänner ringer. Inga vänner smsar (hanna har skickat några sms "om svenskaredovisningen verkligen är den här veckan?"). Mamma och pappa har dock ringt, men det var nog bara för att kolla att jag faktiskt pluggade, vilket jag skulle göra idag. Ja, mamma och pappa, jag försöker så gott jag kan. Men jag har nog en vampyrunge i magen som kommer käka sig ut snart. Är det så här det känns för Bella i Breaking Dawn? 

Slutsats.
Vad jag ville få ut av detta inlägg var:
1. Jag har djävulskt ont i magen. Hjälp mig. Vad är fel på mig?
2. Jag behöver lite empati. Vänner?
3. Lärare som jag har imorgon. Om jag inte är klar med mina studier vet ni varför. 
4. Jag är uttråkad och trotsig så därför ville jag skriva ett sju mil långt inlägg som ingen bryr sig om (eller ens orkar läsa för den delen)

Farfar ringde dock innan. Det var snällt. Då drog jag till med mitt finaste hollywood-smile. 

PS. Hoppas eran studiedag är sämre än min, jag har åtminstone Playhouse Disney <3

uppdatering: Emiilije och Rebecka har smsat och sagt att de finns där för mig.

Dag 14 – Tio saker du gillar

1. Bra band
2. Min säng
3. Ljudböcker
4. Sommarvindar
5. Converse
6. Böcker
7. Drömfångare
8. Tatueringar
9. Indie
10. Tystnad

Dag 12 – Låt en vän skriva tio saker om dig.

1. Rebecka tycker om att spela teater och är minst sagt duktig på det!
2. Hon hade en söt liten glugg som jag men nu har hon tandställning och kommer få världens snyggaste tänder.
3. Hon gillar att göra bakåtvolter på studsmattan men ibland kan det hända att hon landar på nacken och att hennes vänner blir VÄLDIGT rädda.
4. Hon har sjukt snygg stil och blir alltid bra på bild.
5. Hon gör de godaste smoothiserna man kan tänka sig.
6. Är snabb på att lära sig saker och vill lära sig.
7. Tycker om att springa och sånt.
8. Hatar katter.
9. Snor mitt nagellack (det rosa).
10. Är en sjukt bra vän som man kan lita på och som alltid finns där.
Detta skrev min fina Evelina. Hon skrev tio saker så jag ändrade rubriken. Idag har jag mest åkt bil hem från Stockholm och tränat lite. Nu är jag hemma hos marcus och tittar på Big brother. Haha. Ha en fin kväll!

.

Kan sätta en tia på att nästan alla som läste förra inlägget gick in på min facebook-profil och tittade om jag var lik Mona-Lisa.

söndag

Nå, vad har jag gjort för världen idag? Jag gick upp tidigt och tog en rask promenad. Efter det åt jag frukost som innefattade bland annat mango-smoothie som jag drog ihop. Sedan skulle vi testa att meditera igen. När vi hållt på i 20 minuter ringde det på dörren. Det var min bror och hans käresta. Just då ville jag slänga dem i en vägg, men sa bara "käka bly". Tyckte det beskrev tillräcklgt vad jag tyckte om deras appearance. När jag blivit på bättre humör pratade jag lite med dem och sedan åt vi mat. 

Fortsatte min händelserika dag med att gå upp och lyssna på "don't cry for me Argentina". Bytte också profilbild på facebook. När jag läst bloggar samt fördrivit mycket tid genom att klicka runt på innehållsrika facebook, bestämde jag mig för att studera. Först läste jag igenom vad Ellen hade åstadkommit och sedan fick jag tummen ur och fortsatte på mitt eget. När jag tyckte det blev tråkigt sa jag till mamma att jag ville ha te, och då gjorde hon i ordning det. Åt marabou mint krokant med. 

Just precis nu at the moment läser jag igenom mitt manus till mitt tal om "indie-kulturen" som jag ska ha på tisdag. Fast nu ljög jag, just precis at the moment sitter jag och bloggar. Gud vad jag tycker det ordet är fult. Bloggar.

Jag har fått två likes och två comments (ja, jag har facebook på engelska) på min nya profilbild. Är det högre status ju fler man får av allt? Tyckte det var en fin bild iallafall. Ser lite mystisk ut. Typ som Mona-Lisa.

Ikväll ska vi kolla Harry Potter, HP, Heerri Pottah. Imorgon är jag ledig. Så. Jävla. Nice.

Hoppas alla mina kära läsare läst denna fina, betydelsefulla text. CIAO

Dag 13 – Det här saknar jag.

Varma sommardagar med brunbrända ben. Lycka.

den utstyrseln


Dag 13 – Vad du hade på dig idag

Idag har jag på mig det här. Gav min webbkamera lite kärlek, därav underbar kvalitet på bilderna.

min dag i stockholm


Min dag i Stockholm har varit hur bra som helst! En dag på stan och lite jordgubbsätande vid hamnen, lite grekisk restaurang och slutade på bästa sätt. Trettondagsafton på Stadsteatern. Otroligt bra! 

Nu ska jag bädda ner mig i sängen, imorgonbitti åker vi hem igen. 

(Imorgon kommer dagens-dag. Har inte suttit vid datorn på hela dagen...)

easy conversations

Vi kollade Djungelboken och sedan tog jag en löparrunda, det var skönt. Mamma har lagat potatisgratäng, fläskytterfilé och god sås. Ikväll ska hon, naomi, alva och jag kolla på melodifestivalen.

Dag 12 – En dålig vana

En dålig vana jag har är att jag lätt svävar iväg i andra tankar. Det är ganska dumt när någon pratar med en. Oftast blir det när många är samlade och jag inte känner mig så involverad i det pågående samtalet. När man sedan får en fråga kan det bli dumt. Det spelar ingen roll om samtalen är roliga eller tråkiga, på ett eller annat sätt vinner alltid mitt eget huvud och andra fina tankar. Oj vad jag lät flower power nu.

echoes in stone

I helgen har mamma, Alva och jag "må-bra-helg". Började dagen med urgod frukost, och sedan hände det inte mycket innan efter lunch (som var jättegod med). Då började vi först med yoga, som vi tycker mycket om. Efter det prövade vi på mediatation, haha, och GUDARS bananers vad det var härligt. Nu är vi så utmattade så vi ska krypa upp i soffan och dricka te och bara vara. Hörs till kvällen! Ha en bra dag.

Dag 11 – Bilder på dig och dina bästa vänner.



Några fina bästa vänner, har många vänner som är nära hjärtat. Alla är så fina!

illuminati

Läste ut "Änglar och Demoner" häromdagen, så tänkte att det var hög tid att även se filmen. Största besvikelsen EVER. Ingenting stämde. De har ändrat namn, karaktärer, händelseförlopp etcetra etcetra.

Idag har jag iallafall bockat av matteprov samt redovisning på listan. Som belöning fick jag bestämma kvällsmaten; räkor, baguette, avokado och creme fraiche. Det håller åtminstone måttet.

Är jätteklen idag med. Ont överallt och har inte orkat göra mycket för världen, men det är rätt skönt att tycka synd om sig själv också. Blev lite gladare av Sofias inlägg dock, hon känner mig hon.

Dag 11 – Låt en vän skriva ett inlägg om dig

Jag bad min kära kamrat SOFIA skriva några rader om mig, så ni antagligen ser mig ur en annan vinkel. Haha. Iallafall, här har ni det:

15 ord som beskriver fanny:
fuck you, rolig, lent hår, barnprogram, tävlingsinriktad, pålitlig, smal, yster, ansiktsuttryck, naturlig, duktig, musikalisk, nyfiken, matglad, papoy

för att förklara dessa ord:

fuck you - två ord fanny använder kontinuerligt i alla sammanhang. är något bra? fuck you. är något dåligt? fuck you, då med.
rolig - får en alltid (oftast) att skratta när man är tjurig eller på dåligt humör. kommer med konstiga kommentarer, fula grimaser och/eller gör sjukt konstiga ljud man inte trodde var möjliga att göra (hahahaha sitter här och skrattar för mig själv när jag tänker på det)
lent hår - det är lent helt enkelt. och väldigt fint
barnprogram - hon har en förmåga att tycka att barnprogram är det roligaste man kan se på tv. playhouse disney är ett exempel, musses klubbhus och dora utforskaren, HAHA!
tävlingsinriktad - går alltid in för något när det verkligen gäller och är inte nöjd om det inte går vägen.
pålitlig - man vet att det stannar om man säger något
smal - hon är väldigt smal och fin lix
yster - alltså haha. hennes gosedjurshund som sover i hennes säng varje natt......... rör man henne är man dödens.
ansiktsuttryck - som lisa skulle sagt "fanny, du är väldigt fin och så, men ibland lyckas du verkligen inte" hihihihi
naturlig - hon är väldigt fin naturligt, utan att anstränga sig särskilt mycket. detta gäller även personligheten!
duktig - alltid varit väldigt ambitiös och gör sällan (aldrig) något halvdant. exempelvis skolarbete eller något estetiskt.
musikalisk - hon är extremt musikalisk. kan spela bla piano och sjunga jättefint. duktig på att lägga stämmor och sånt (avis=jag)
nyfiken - på både gott och ont hihi
matglad - fanny får verkligen JÄTTEdåligt samvete om hon inte ätit upp all mat hon tagit till sig och det är ALLTID henne man får vänta på i matsalen då hon ALLTID tar längst tid på sig att äta färdigt... 
papoy - ett ord som vi tillsammans försöker införa. det fungerar i stort sett till allt då det egentligen inte har någon betydelse.

samtidigt som vi är väldigt lika varandra och kommer (nästan) alltid bra överrens är vi även väldigt olika. jag älskar cola, fanny hatar. jag är blond, fanny brun, vi har inte direkt lika musiksmak eller stil och vi har heller inte känt varandra särskilt länge om man tänker efter. vi blev inte riktigt bra vänner förrän vi började i samma klass i ettan trots att vi känt varandra några år innan dess. tycker i alla fall om henne ganska mycket. men men. tror jag fått med allt nu. tack för mig hihi. ♥

fredag...

...I skolan. Slutar nu eller vid tio över fyra. Kan inte bestämma mig om jag ska skriva mitt arbete här eller hemma men jag vet ju hur det kommer sluta. Och hemma kommer jag nog inte plugga så mycket. Ikväll åker jag upp till stockholm för att ha en myshelg! Vad fint.

Dag 10 – Vad du skulle göra om du vann en miljon.

* Åka någonstans och köpa saker (kläder förmodligen) utan att titta på prislappen. 
* Köpa en ny kamera.
* Åka på en resa bara sådär. 
* Ge pengar till folk som behöver det eller som är snälla.
* Spara pengar.



torsdag

Idag hade vi våran första dansträning inför konserten i maj. Vi lärde ut koreografin idag, och det gick jättebra (tack tjejer, asbra!). När jag väl kom hem studerade jag lite matte inför provet imorgon. Har även skrivit ned stödord till redovisning på historialektionen som är lektionen före, så nu känns det bra igen. Det enda som saknas är sömn, och det tänkte jag uppfylla nu med. God natt kära ni!

heaven knows i'm miserable now

Just nu är det sjukt mycket. Jag tänker inte skriva ner allt som tynger mig eftersom:
1. Ni bryr er inte om hur mycket jag har att stå i
2. Jag orkar inte skriva ner allt jag som ska göras
3. Varken ni eller jag mår bättre över klagomål
Iallafall, jag kan inte komma ihåg senast jag hade så himlans mycket skolarbete samt andra projekt att utföra. 
Försöker iallfall hålla någorlunda ruljans på inlägg här men om de är fantasilösa och tråkiga vet ni anledningen. Fredagen den tjugofemte mars kommer jag förhoppningsvis må bättre och vara mer energifull. Be patient.

Dag 10- Din favoritfilm

Jag är, som tidigare nämnt en sucker för Harry Potter. Älskar alla filmer, eftersom alla har sin charm. Förutom Harry har jag alltid älskat Pretty Woman, kan alla repliker. På senare dagar har jag även sett Taking Woodstock som är mycket fin. Inception är grym med. Och Despicable me, haha, älskar den.
Nu blev det väldans mycket älskar. Älskar hit och älskar dit. Det där med favoriter är svårt. Man glömmer lätt av många filmer man tycker bra om också. Alla Disney-filmer är självklart favoriter också.

waiting for the world to change

Idag har jag och sandra fotat lite bilder i studion. Det har varit roligt! Här är en liten bild ifrån det. Imorgon ska jag till Stockholm! Det ska bli mysigt.

life is too short to wear boring clothes


dag 9 - det bästa youtubeklippet

Jag tycker att poesi för fiskar är bland det bästa youtube-klippet. Så himla grymt. Alla borde titta!

scenic world

Idag har jag badat. Så har jag gjort matte. Och druckit två och en halv liter vatten.

Dag 09- Din bästa vän

När det kommer till vänner håller jag dem väldigt kärt. Alla är unika och så himlans olika varandra. De som ligger mig varmast om hjärtat är dock Ellen, Sofia, Ebba, Rebecka, Emiilije, Hanna och Amelia. Tror att de (ni) vet om det redan för det brukar vara ömsesidigt när det gäller sådant. Nu låter vi wikipedia tala istället för mig:

A best friend is a person with whom someone shares extremely strong interpersonal ties with as a friend.

Dag 8 - Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen och uttråkad.

GladJames Marsden – The Nicest Kids In Town ("Hairspray") elr. Queen – Killer Queen - 2011 Remasteroch Wheatus – Teenage Dirtbag - Original Version

Blandat musiksmak. Och lyssnar väl egentligen på ingen särskild så, men det finns ju olika sorters "gladhet" till exempel. Tycker jag. "Vårglad" "Kärglad" osvosvosv.

Dag 08 – Tio saker man inte visste om dig

1. Jag kan "Främling" baklänges.
2. Jag har en tendens att lyfta på mina tår när jag blir fotograferad.
3. Jag har ett gosedjur vid namn Yster. Hon är en hund. Har haft henne i elva år och hon sover hos mig fortfarande.
4. Jag har en lista i en bok där jag skrivit saker som är speciella för just mig. Har ungefär 30 punkter.
5. Jag älskar tecknade filmer. Alla gamla tecknade filmer, nya animerade, barnprogram på playhouse disney. ALLT.
6. Jag säger fuck you till allt. Kommit på att det passar till det mesta. Det trillar bara ur mig, och som sagt, det passar i alla sammanhang.
7. Jag gillar inte cola. Inte Coca-cola, Pepsi, Freeway eller allt vad dom heter.
8. Jag är väldigt tävlingsinriktad. Minns än idag när jag kom sist upp på land efter att tagit simborgarmärket tillsammans med ett tjugotal andra barn. Djupa sår.
9. Jag har spelat piano i ca sju år, tagit sånglektiner i två och spelat fotboll i tolv.
10. Jag kan nästan alla repliker i varje Harry Potter-film.

godmorgon

Hello Saferide – I Wonder Who Is Like This One

godnatt


Veronica Maggio – Jag kommer

Dag 7 – En person du vill byta liv med för en dag – och varför.

På morgonen vaknar jag upp som Zlatan Ibrahimovic. Fett coolt att vara en bra fotbollsspelare och en kille. Se hur han tänker, och lira lite boll. För match spelar jag såklart på förmiddagen. Och gör lite mål.

Sen runt middag blir jag Christer Fuglesang, för då går min rymdraket upp i rymden, ja fast då fick jag åka några år tillbaka. Till 2006. Japp, så då åker jag upp till rymden över dagen.

Ja fast bara över dagen för senare på kvällen blir jag helt plötsligt Helen Sjöholm för ungefär 10 år sedan när Chess sattes upp på Cirkus i Stockholm. Då hade jag fått vara med i Chess och kunnat sjunga som Helen, och fick vara med i en musikal. Det hade ju varit något.

from a place they call reality


som ett brev på posten

Fick hem denna snygga idag. Det lät vitsigt med "som ett brev på posten" men det blev inte lika coolt som jag först tänkte. Iallfall. Denna fina those dancing days-påse låg i brevlådan idag.

Dag 07 – Vad du hade på dig idag

Idag hade jag på mig vårjacka. Det var nice

Dag 06 – En kändis du är lik

En kändis jag är lik alltså. Hur jag än vrider och vänder på det känns det bara som att jag storhetsförklarar mig själv. Vet inte ens om det heter det, hittade på lite. Iallafall, eftersom jag har ett relativt "vanligt" utseende är det svårt att placera mig i en kändis-fil. Jag har däremot hört att jag vissa likheter med Lykke-Li, men det finns det säkert delade meningar om. Det som är likt är förmodligen kroppsformen, klädstilen och de stora ögonen. Sedan finns det väl fler likheter om man kollar på fotografier, men det gör ju oftast inte verkligheten rättvisa. 


Dag 6 - Vad du hade på dig idag.

En söndag som denna har jag på mig detta. Mysigt och skönt och slappt. Idag ska jag inte göra mycket för världen, freyja sov hos mig inatt och vi hade en riktig myskväll igår, tills båda somnade framför filmen. Snart kommer marcus! Hoppas alla får en bra söndag.

min kväll

Fåtöljen+filten+kudden+ljusen+mitt te+ boken= sant

Dag 5 - 10 saker som du inte får missa i livet.

- Åka till Australien och Nya Zeeland.
- Hoppa bungyjump. Helst där det är som högst: Bloukrans River Bridge. (Erik o Mackan, någon?)
- Åka till massa paradisöar, bora bora etc.
- Få barn och en fin familj.
- Spela teater, helst på en bra skola efter gymnasiet.
- Bo i en storstad. Storstad.
- Hoppa fallskärm.
- Bo på ishotellet i jukkasjärvi och se ett norrsken.
- Se Coldplay live en gång till (minst) i mitt liv.
- Tågluffa i Europa. (i sommar!!)

it all started with the big bang

Idag vaknade jag sent. Tog med min lillasyster ut på en springrunda och efter det åt jag kakor som Naomi gjort. Efter middagen har jag fördrivit tiden genom att titta på några avsnitt big bang theory och även gjort mitt hår lite fräsigare. Ikväll bestämde jag mig för att ha en bokkväll, vilket innebär att jag kommer dricka mycket te och läsa många sidor i min bok. Tända ett ljus eller två bara för att, kanske.

blommor som du växer bara på brinnande fartyg


Dag 05 – Serier du kollar på

Några få av dem. The Big Bang Theory, Glee, Gossip Girl och OC. Äger.

vän

Emiilije Bodinger. Min kära vän. 



Lärde känna varandra i sjuan, och i början var vi bra vänner. Hon var till och med min "bästa vän" på lunarstorm bland vänner, och det säger väl en del. På något sätt gled vi ifrån varandra under senare delen av sjuan och även åttan och nian. Under första året av gymnasiet "hittade vi tillbaka till varandra" igen. Och det var väl för väl.


Emiilije har ett av de finaste namnen jag någonsin hört. Emiilije, med två prickar på varsin sida om L:et. Vi har himla mycket gemensamt. Lyssnar på samma musik, har samma framtidsvisioner, gillar nästan samma saker, svårt att förklara. Dessutom har vi otroligt lika sångröster. Lagt upp några klipp då och då, och jag vet inte om ni tänkt på det, men vi sjunger väldigt lika varandra. 

She's ma bebbe. LOVE U

Dag 4 – Skriv 10 låtar som spelas på din spotifylista.

Jag vet vad han vill - Chess på svenska.
The quiz - Hello saferide.
Somebody to love - Queen.
Charlies Blvd - SeLest
Jag kommer - Veronica Maggio.
S&M - Rihanna.
Grenade - Bruno Mars
We're from Barcelona -  I'm from barcelona.
Postcards from far away - Coldplay.
Home - Edward Sharpe & The magnetic Zeros.


Dag 04 – Din favoritlåt

KLICKA PÅ BILDEN

someday i will become...



Nu sticker jag iväg till tandis i borås och sätter in en ny tandställning. Sen är det fredag och HELG! Ett halelujah på det. Ha en fin fredag! Kram

Dag 3 - det godaste du vet

Idag är det godaste jag vet det här:



Har sett fram emot det hela dagen och äntligen fick jag det. Usch, ser inte alls gott ut på bilden, men ack så gott det var. Chokladpudding

dyrbaraste smycken vi har

Suttit och kollat igenom våran blogg från scratch. Det var.. intressant. Finns vissa saker jag inte är fullt så stolt över, men då var då, nu är nu. 

Nu ska Ellen och jag åka ut till Rasmus och Martina, äta thaimat och sedan sova där. Det blir fint.

Dag 03 – Hur man gör dig glad

du:
- Överraskar mig på ett eller annat sätt
- Ger mig te
- Skriver snälla kommentarer
- Ger tips om nya låtar
- Ger mig sura nappar
- Ger mig MVG 
- Är snäll
- Skrattar åt mina skämt(!)
- Ger mig kramisar
- Äter upp all mat
- Petar inte i munnen i min närvaro
- Köper thaimat till mig
- Gör precis som jag säger. HEHE
- Är snäll mot Yster
- Börjar prata om Harry Potter
- Dansar med mig
- Tycker om band jag gillar
- Bjuder mig på konserter/resor/middag/fika/glass osv
- Kollar på en bra film med mig
- Cyklar med mig en lång runda i vårsolen
- Tycker om mina vänner och familj

Stenseriös med allting. STONESERIOUS

thursday

Bilder ifrån idag, jag och mina vänner. Har en så himla bra klass ska ni veta. Idag ska jag gå i skolan till klockan 16.10 och sen hem och sova och ikväll ska jag på estet-treornas musikal. Det ska bli mysigt.

follow rivers

Jag älskar Lykke Lis nya platta.

Dag 2 – Din favoritårstid.


Utan tvekan, sommaren. Man känner sig alltid lite snyggare, får bruna ben, lite fräknar, ljusare hår. Man kan göra i princip vad man vill, man kan bada, man kan äta glass, man får spela teater, man får titta på solnedgången, man får höra fåglarna kvittra, man får sitta på klippor, man får bada i havet. 

Mycket mer än på vintern.

Dag 02 – Ditt favoritband

Har väl en del favoriter om man säger så. Har försökt sammanställa de allra bästa i en liten lista utan inbördes ordning här iallfall.


Those Dancing Days
Håkan och hans fina band
Kent
The xx
Broder Daniel
bob hund

Coldplay
The Beatles
The Killers
The Kooks
Mando Diao
Vampire Weekend
Beirut

MGMT
Arctic Monkeys
Shout Out Louds
Familjen
The Smiths
Noah And The Whale

honey you, are a rock.


Idag har jag dömt fotboll och sen åkt till Borås för att dra ihop mina tänder ytterligare. På fredag får jag en till tandställning, aj. Nu ska jag duscha och sen hänga framför tv:n.
godnatt

Dag 01 – Introducera dig själv i punktform

- Fanny Charlotta Sävenek
- Sommarbarn
- Mellanbarn
- 169 cm lång
- Uppvuxen utanför Marbäck
- Indiepop/pop
- Samällsprogrammet 09
- Löpning
- Te

update: 
- Jag är fett cool

Dag 1 - 10 saker om dig.

Då var det igång igen då.
10 saker om mig.

* Är väldigt punktlig. Har jag en tid bestämd så kommer jag då, gärna lite tidigare än det för att vara på "den säkra sidan".
* Gillar stuvade makaroner (skolans) och korv.
* Är 1,64 centimeter över havet.
* Är blond sedan jag föddes och har färgat håret brunt en gång för många år sedan, något som jag ångrar/de.
* Har strlk 37,5 på converse (ifall någon någon gång vill köpa till mig. Haha.)
* Har haft två kaniner, tre katter, två marsvin och en hund. 
* Har spelat fotboll, hållt på med friidrott, ridit, och åkt slalom.
* Vill någon gång pröva på att ha improvisitationsteater som jobb.
* Har tandställning och ska snart få på undertänderna också.
* Hatar att sminka av mig. 
* Älskar min familj och mina vänner något otroligt mycket.

rebeckas lista.

Sådär. 1:a Mars idag och jag och Fanny kör igång med 30dagars-lista enligt önskan som fanny skrev. Det ska bli kul och denna gång har jag och Fanny valt att göra varsin lista för lite variation både för er och oss. Så snart kör vi igång!

Dag 1 – 10 saker om dig. 
Dag 2 – Din favoritårstid.
Dag 3 – Det godaste du vet.
Dag 4 – Skriv 10 låtar som spelas på din spotifylista.
Dag 5 – Vad du hade på dig idag. 
Dag 6 – 10 saker som du inte får missa i livet. 
Dag 7 – En person du vill byta liv med för en dag – och varför. 
Dag 8 -  Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen och uttråkad. 
Dag 9 – Det bästa youtube-klippet.
Dag 10 – Vad du skulle göra om du vann en miljon. 
Dag 11 – Bilder på dig och dina bästa vänner. 
Dag 12 – Låt en vän skriva fem saker om dig.
Dag 13 – Det här saknar jag. 
Dag 14 – Den kommande sommaren.
Dag 15 – Dina förebilder.
Dag 16 – Din favoritfilm. 
Dag 17 – Ett ögonblick.
Dag 18 – Något som får dig att skratta.
Dag 19 – Vart du skulle vilja bo.
Dag 20 – Din dag.
Dag 21 – Vad du hade på dig idag.
Dag 22 – Tv-serier som du tittar på.
Dag 23 – Vad du helst gör en varm sommardag.
Dag 24 – Någon du umgås väldigt mycket med.
Dag 25 - Bästa du visste när du var barn.
Dag 26 – Hur din dag ser ut idag.
Dag 27 - Bästa resan.
Dag 28- Vad du helst gör på din fritid. 
Dag 29 – Ditt rum. 
Dag 30 - Favoritbloggar
Dag 31- Din framtidstro.


RSS 2.0