studenten





Lite såhär såg det ut på min systers student i fredags. Hon är bäst min syster! Nu ska jag återgå till packandet och låta Fanny sköte bloggandet i en vecka, för inatt åker jag till Grekland. Ha det himla fint hemma.

HEJDÅ

konsten att skriva en novell

..När man har tusen andra saker att tänka på. Till exempel att man åker till Grekland imorgon-natt. Fy tusan vad fint. Så jag försöker göra klart mina skolsaker nu så jag slipper sitta i Grekland och plugga. (Vilket jag ändå inte skulle göra)
Dagen idag har iallafall spenderats för repetition ute på torpa, likadant igår. Är fett trött. Men såhär kan det iallafall se ut ute på torpa.

fina vänner. tagen av tina!

Nu ska jag fortsätta packa, skriva och titta på bridget jones dagbok med mami. Puss

jag saknar ingenting bara vi är vänner


richard viktor

Nu ska jag äta köttbullar, sen cyklar jag till amelia.

+++++++








i feel much better on the other side





lyssnar på världsbra musik, skriver reflektioner i historiaarbete, städar lite, äter nybakat bröd

won't you please, please help me



Precis när jag lagt mig till rätta och skulle sova (bilden), säger simon att jag ska leka med honom. Så då gör jag väl det då

rise and shine


helt perfekta
köper du de här till mig. då.

godnatt




and i think to myself, what a wonderful world




vill inte




Jättekul för alla treor som får sluta skolan, kul för dem! Men jag tycker det suger, det suger så jävla mycket. Skolan blir inte densamma utan er. Det suger

SJUNG OM STUDENTENS LYCKLIGA DAGAR...



Vi taggar till för att sjunga på studenternas avslutning och sedan se de springa ut genom att lyssna på sommartider och äta melon! Ha en braaaaaaaaaaaaaaaaaa dag, för det ska vi ha!


Min fina syster



Min fina syster gick bal igår. åååååh, hon var så fin!!! Här tillsammans med Marcus.  Imorgon tar de studenten, shit pommes. Jag vill också det ju. Två år kvar.. Jag och Sandra avslutar iallafall första ring med att åka till Grekland på Tisdag. tjoohhhhhhhhhhhhoooooo


hey mr tambourine man play a song for me




Ellen bakar blåbärsmuffins och jag gör historiainlämning. Ellens converse har kommit så hon skuttar runt i hela huset, nu ska vi gå ner till stan och hämta ut dom.

TJENA

YEAH I, TELL YOU SOMETHING, I THINK YOU'LL UNDERSTAND. WHEN I SAY THAT SOMETHING, I WANNA HOLD YOUR HAND



Nu åker jag strax till Evelina och Freyja för att titta på deras revy. Nästa vecka kommer förhoppningsvis bli awesom om jag får som jag vill.. WOHOOO!

sjung om studentens lyckliga dag


Hjälpt till på studentkampen, grymt kul. Nu har jag tagit ett stort steg, gått från att läsa 50 bloggar till 20. Alltså mindre tid framför datorn. Bra Fanny.

ellen m skattberg



Detta är Ellen. Hon gör min dag, varje dag.

LÖRDAG&SÖNDAG

Detta är vad jag har tillbringat min lördag och söndag-dag med. Teater.














I minst sagt varierat väder. och bildkvalitén ska vi inte prata om. Är förövrigt dödstrött. hejdåå

b to the o to the r to the i to the n to the g




Läser om Shakespeare. Har en turban på huvudet.

ibland tar jag lypsyl för att jag inte har något vettigare att göra


Gårdagen var kanon, med många roliga utklädnader.
Idag vaknade jag hos Emiilije, och nu sitter jag i Ellens hus och pluggar litteraturhistoria med endast Moses som sällskap. Snart kommer nog Ellen hem så jag kan ha en anledning till att inte plugga. Hehe.
Hej så länge!

IT'S NO SECRET



Sticker till Borås för att fira en vän! Ska bättra mig på det här med cam-bilder. Lovar. Tror jag. Imorgon får ni roligare bilder och imorgon ska ja på maskerad!!!

Puss

vatten, stan är full av vatten



tisdag- nationellt prov matte b
onsdag- nationellt spanska steg 3
idag när det slutat regna i ulricehamn åkte richard, viktor och jag till borås, där fick vi trängas under ett litet paraply i ösregnet. Fina maskeradkläder hittades iallafall. Tog två svängar till Becka med, det är mysigt.
Sandra är hemma, trevligt.


sånt händer inte mig.



Emma-Kaisa tyckte att det var fult. Jag tyckte att det var näst intill perfekt. Iallafall sådär pastelligt och fint som jag gillar.

att kurera sig

Ett fett klagoinlägg. Vill inte ligga hemma och vara sjuk. Vill åka till Linnea imorgon. Vill spela match, fast torpa är inte fel det heller. Vill inte vara sjuk tills maskeraden. Vill inte göra mattenationella matte A imorgon. Och vill att vädret ska vara som på bilden ovan. Hoppas ni får en bra dag. Puss


vad jag hållt på med i två veckor



Vårblandningen, årets konsert på Tingsholm. Becka sjöng Povel Rammel med Louise. Jag sjöng på inledningslåten, var sporty spice och gjorde en dans ihop med Becka. Dansen framförde vi tillsammans med cecilia, cecilia, sofia, elin och louise. Här är ett klipp från fredagskonserten, sista framträdandet. Tyck gärna till :)

before you taste the lows



Nationellt prov i matte b. Lunchade på torgstallet med Amelia. Umgicks med Ellen ett slag. Kört lite bil. NU ska jag skriva om Shakespeare, woho.

BABY JAG KAN SE DIN GLORIA



"Pluggar". Eller försöker iallafall, går inte bra alls! Har så himla mycket att göra så det bara spränger i huvudet på mig. Snart är det iallafall sommarlov, kan inte sitta bättre än nu.
En del utav min sommarlista:

• Fiska och bada med Emelie och Kajsa.
• Sova på Fannys hustak.
• Umgås med torpa-vänner.
• Vara med Marcus såklart.
• Spela teater med världens bästa gäng.
* Dricka smoothies till frukost varannan vecka
* Bli brun
* Få fräknar

Fast den är låång. Så lång att den nog skulle ta upp en hel sida. Och det vill jag inte utsätta någon för. Äh, nu ska jag fortsätta läsa om Wienklassicismen, woho.

HEMMA FRÅN ITALIEN




Jag har haft det GRYMT. Ville stanna minst en vecka till. Fler bilder kommer in på facebook, en vacker dag.

...och lille elton john



imorgon fyller min fina marcus år. Nu är jag hos mina godingar Evelina och Freyja.

jeansen är alrighta




Igår hade jag det mysigt med mina vänner. Vi planerade nästa helgs bravader och spelade alias och myste. Fino.
Nu sticker jag iväg på kalas för min marcus.

ha det fint!


grattis fanny!





Lite nya saker. Strumpbyxor och en superfin berlock ifrån min finaste.

Ösregn ute. Fy vad peppande. Igår och i förrgår spelade jag iallafall match. Vinst med 6-0 och igår vinst med 2-1. Riktigt fint. Mattenationella gick åt skogen men jag siktar framåt. Framåt just nu lutar åt sängen och Alice i underlandet.


för trött



För trött för att egentligen sitta här vid datorn vid denna tidpunkt, särskild när hon håller på att bli sjuk. För trött för att orka välja en enda bild på sig själv. Trött helt enkelt. Kanske borde göra något åt den saken. Eller? Säger som min syster. Ska gå in i en deprission i en vecka medans alla är i Rom och tänka på att jag om en månad slutar skolan och sedan drar iväg till varmare vindar. Äh, ska inta sängen!

Sov gott.

NU KÖR VI.




kör - kör - kör, dagarna till ända. Men det är det värt. Idag är det sista föreställningen och då ska vi rocka!

Puss.


try to remember kebnekaise i november




Solig fin dag med härliga vänner. Konsert för några timmar sedan. Imorgon är sista föreställningen och på morgonen på lördag åker vi till Rom. Det bara spritter i mig, åhhhhhhh. Godnatt tja, hörs om tio dagar.

körigt



idag kör i fem timmar
imorgon kör i fem timmar
onsdag konsert
torsdag konsert
fredag konsert
lördag rom


lost in a fairytale



Emiilije åkte för en stund sedan. Åh vad jag tycker om henne

nostalgi


sofia jag julia emiilije

ledsamt när vi slutade nian. mycket ledsamt


RSS 2.0