JAMENVISST

Min mobil har lagt av att fungera.. Bara sådär, wips och waps, och den slutade att funka. Står att det inte ens går att ladda den.  Woho. Söndagskvällen kan inte bli mer fulländad, inte nog med att vi förlorade fotbollsmatchen på träningen.. Nej jag ska inte klaga! är faktiskt glad trots omständigheterna, haha! det är ju jul snart!
Någon mer än jag som inte kollar på El clasico? Nej jag tänkte väl det. Hade gärna gjort, men äh duschen och matteboken locker mer. (Hrm.)



HAPPYSUNDAY



Hade en av de roligaste kvällarna igår på länge tillsammans med Evelina och Freyja. Idag är det söndag, min hat-dag. äh, går väl att hitta på något roligt på denna dagen? Plugga matte, ja, och träna då. Det är väl bara att sätta fart så man får någonting gjort! Ha en fin söndag och första advent.



IWANTYOUYOUYOUYOUYOUYOUIWANTYOU


Jag vill ha denna runt min handled. Fredagsmyset var mysigt med en fin person och mariette åkte ur idol, för er som har missat det. Nu blir det sängen för min del för imorgon väntas lite shopping och en och annan vän.



COMETOMAMA



Den här tröjan kan lätt få komma hem till mig, feber pga den där sprutan. Ont i armen pga den där sprutan. Hela torsdagen har typ gått åt av att sova pga den där sprutan. Nu måste jag till skolan för att sjunga. Kul!



historia och lite sånt




Nu finslipar jag det sista på min historiainlämning. Källförteckning kvar. Hjälp vad det har tagit mycket tid att göra det arbetet, men snart är denna betungande del som bortblåst.
Sitter med en sprängande huvudvärk också.
Igår var becka och jag i Ullared och hittade lite smått och gott, dieselråttor och sjömansmöss till exempel.
Vaknade hos ellen min vän idag och sedan gick vi till skolan där vi hade matteprov. Avslutade även dagen med ett prov i spanska.
Imorgon är det konsert i skolan så det blir lite inställda lektioner här och där vilket är väldigt skönt. Efter skolan fotbollsträning och därefter konsert igen.
Ursäka för ett otroligt tråkigt inlägg men jag är tråkig just idag. Behöver ett lov.




RIGHTNOW



Jag älskar musikaler.





FFFFOUND





rebecka

1 månad till julafton, lyssnade på julmusik två timmar i bil idag. Blev faktiskt inte ett dugg sugen på jul. Men jul är det iallafall snart även om man tittar ut genom fönstret och det ösregnar som det gjort de flesta dagarna den senaste tiden. Nu ska jag allt göra lite nytta. Ifall ni ville veta.
Går inte heller att ladda upp bilder. Sicken otur

.

Mycket få människor lever i dag - de flesta gör förberedelser för
att leva i morgon.



HEJ

varför regnar det ute och inte snöar? varför sitter jag inne med två tons plugg istället för att hitta på roliga saker?
Just det. Det är söndag. Att jag inte tänkte på det.


Lisa & Johanna

Salta pingviner, två freestyles, två marabous, filmkamera och vi är redo. Om trettio minuter beger sig jag och Lina till Vadstena.


FRIDAY I'M IN LOVE



Slutade 11. Eller slutade och slutade. Jobbade hemma, effektivast då. Har faktiskt kommit en bra bit på väg och jag är stolt över mig själv! Idag ska jag jobba och sen sova! Imorgon ska jag plugga. Och på söndag ska jag plugga. Woho.


ALL I CAN DO IS KEEP BREATHING


Bild: Jag kopiering förbjuden

Har nostalgitripp back to the summer of 09. Lite sommarbilder en sånhär regnig höstdag. Har lite shoppingabstinens också, men det hör väl till. Tur att jag får lugna ner det lite när jag och Fanny åker och shoppar på tisdag. Perfekt kan man kalla det!
I helgen ska jag bannemej ta tag i pluggandet och umgås med min underbara pojkvän!



Lite släktkalas sådär




Grattis farfar 70 år.

TOMORROW I WILL MISS YOU




Yepp jopp happ. Tisdag imorgon. Lite surt.




söndagskväll



Har ökat antal suttna timmar med + 4 eller 5. Tittade på cup i morse med min fina vän Freyja. Stötte även på Siri. Det var roligt och ikväll tränade jag fotboll. Nu sitter jag mest och har ångest för måndagen som alla andra söndagar. Men veckorna går fort, right? Har en ganska fin vecka att se fram emot iallafall. äh, lite grey's anatomy muntrar nog upp mig.



klassfest marcus jönköping




Hade klassfest med förredetta 9J igår och det var minst sagt roligt. Idag har dagen spenderats i jönköping med marcus, roligt och mysigt och snart kommer freyja hit och ska göra även min lördagskväll rolig!



vem ryser inte?!



Där framme stod jag för 82 dagar sen. Helt klart en av de bästa kvällarna  i mitt liv, Coldplay rules the world.  Så himla himla bra! Lååångt där framme stod jag och rös. som idag..
(inte min inspelning)



ego





Önskar att mitt hår hade varit i en nyans ljusare just nu och inte så mörkt och trist som det har en förmåga att bli på hösten. Blir man inte deprimerad av att inte se solen på en hel dag? Jag blir det så nu sitter jag här med en godispåse och försöker plugga. Nu ska jag plugga klart sen ska jag se klart säsong 2 av Grey's. Mums!


rebecka

Nej nu ger jag upp. Den får vara klar. Kan tänkas att jag finslipar en eller två gånger imorgon också. Om jag hinner. Med tanke på att jag har en till hemtenta att skriva till på onsdag. Suck. Jullov? Kan inte du komma när man helst vill det? Please?! Jaja. Marcus fick iallafall dagen att bli bra och jag gillar den där pojken otroligt mycket. det vet han om också! Jag som vill komma över veckan snarast möjligast försöker se att helgen blir fin också. Jodå, Freyja och Evelina och kanske klassträff. Tjoho.



Blev en sommarbild på mig och fina hanna när vi åkte spontant ut till hennes stuga och hade en av sommarens fina kvällar, god mat cola och solnedgång, prat och massa änder. Det var fint.
Grey's anatomy ropar.
ses imorgon
gonatt


eve + freyja. kommer ni hit snart?

gräver helst ner mig själv någonstans än att sitta och skriva på en hemtenta.. Suttit och skrivit ett bra tag men vill hellre att klockan ska bli tio över fyra så marcus kan komma hit. Mycket bättre, right? Nu ska jag visst gå och möta honom. Yes, då slipper jag kulturhistorian. (Eller?)


Så här ser jag ut just nu. slarvig knut. och alldeles för sköna kläder.



rebecka

Eller det här!

"It's important to tell the people you love how much you love them while they can hear you."

Yepp. Det ska jag göra.

...

Ibland har man såna dagar där man vaknar och allt känns skit, som om hela världen missförstår en. Dagen går och humöret går upp och ner och när man är på toppen och mår som bäst så är det något, något litet, ynka litet som gör att man faller igen. Det är såna dagar jag skulle vilja komma med såna perfekta citat som Meredith Grey gör. Men det kan jag inte. Så hon får helt enkelt tala för mig, inte för att det kanske är en sådan dag idag. Bara för att hon säger det så bra
"And if we're lucky, we realize, in the face of everything, in the face of life, the true dream is being able to dream at all."



kameran klänningen jag





lekte lite med kameran innan. Köpte en jättesöt klänning i somras av evelinas kompis
och söta louise. Den skulle jag vilja ha tillsammans med en fet sommar. Fast vinter och
jullov är inte helt fel heller. Tre hemtentor och deprimerande väder är fel.



Jag var ju i Norge också ja. Kan vara trevligt om jag slänger upp lite bilder därifrån.









emeliehannakarolina.blogspot.com



Det här är min fina syster emeliehannakarolina.blogspot.com. Hon befinner sig just nu i huvudstaden med Anton. De ska göra intagningsprov till teaterhögskolan. Jag är supernervös. Själv sitter jag här och lyssnar på musik och försöker göra klart en "hemtenta" tills på tisdag. Går sådär.
Äsch, nu får jag fan ta tag i detta.



teater!



Hade teaterlektion i fredags. På kvällen var jag med den finaste pojken som
finns. En helt bra fredag alltså. Har sovit, tittat på grey's och myst hela dagen idag..



SLAPP



Har tillbringat hela eftermiddagen till att sova bort min huvudvärk, "feber" och illamående. Snart kommer farmor och farfar och firar pappa Henrik. Henrik med K i slutet, och inte S Alva. 



Detta är så typiskt min lillasyster





peace and death






en tidig morgon född till tönt





SKOLA



Idag hade jag en lektion i skolan. Samhällskunskap 09:20- 10:50. Sen åkte jag hem.



var i malmö juuuu



vs



1:a Cornelia 2:a Jag på sushi restaurang där endel mat kom på rinnande band.
3:dje Corre och jag i bilen i Malmö. 4:e Cornelia och jag i bilen i somras. suddig
5:e Vi var även vid turning torso.

Fint. Utvecklingssamtalen gick väl bra. Är lika tråkigt varje gång. Men vad säger ni? Lite plugg nu
kanske? Jippieeeeee



torsdag!



Gammal bild. Lång seg dag i skolan idag, saknar cornelia och andra vänner. Har haft en grym vecka
hos kajsa. nu är det utvecklingssamtal. Wish me luck.



all we can do is keep breathing



Vill ha såna här kläder på mig och inte tre lager med tröjor. Igår när jag
cyklade upp till kajsa hade jag tre tjocktröjor på mig + vinterjacka. Något fel är det ju...
Har hål i en timme till och det utnyttjar jag bäst genom pepparkakor musik och lite grey's anatomy.
marcus och jag har varit tillsammans med varandra i fyra månader idag, hubert och hugo har namnsdag, återstår 58 dagar kvar av året och år 1957 så skickar sovjet upp sputnik II med hunden Lajka som passagerare den 3 november. Ba'sa ni vet.

Ha en bra Tisdag!


ibland har man kul och ibland får man bjuda på sig själv




En vanlig (?) lördagskväll med kajsa!



RSS 2.0