Friday


Hello kids. Äntligen är det helg igen! Jobbar mig igenom varje dag nu det sista. 5 veckor kvar till studenten idag! Det firar jag med bio ikväll,Project X skulle vi visst se. Resten av helgen är fullsmockad, och så även nästa vecka. Hoppas ni har det fint i aprilvädret. Nu är det tea-time.

london




Har minsann haft några helt fantastiska dagar i London med bästa Kajsa. Vi har gått på mysiga marknader, ätit trerätters, sprungit runt på londons alla gator, kollat när regnet faller utanför och legat innanför och spelat kalaha, ätit donuts tills vi ville spy och bara haft det jäkligt gött. Puckot som jag är tar självklart med mig kameran men glömmer såklart minneskortet i datorn hemma (...............) Men här är några mobilbilder i alla fall.

Puss

torsdag


Hej barn. Idag har vi övat med kören inför vårkonserterna nästa vecka (kom). Har dessutom kollat på Eves teaterföreställning och hänger nu hemma hos henne. Fin dag, huh?

we don't care about


Skickade precis in en textanalys en minut innan deadline. Brukar spara allt till det sista, det blir gjort då. Går för övrigt in i en väldigt hektisk period just nu, måste hinna med allt innan studenten! Ska försöka hålla någorlunda styr här ändå.

Imorgon ska jag och tre kamrater till Bar Prego för att lösa Harry Potter-quiz. Alla som också är bra på sånt får inte komma. Ni andra får. Hehe. Nej då, kom ni, det är ju kul när det anordnas sådana där saker!

Nu ska jag försöka få lite sömn, vi hörs!

And the choir in my chest


16/4



Nu åker jag och min bästa vän till London för några fina dagar. Puss på er.

wand





Glömt att visa er mitt finaste köpt från london! Efter lite velande köpte jag till slut Luna Lovegoods trollstav. Och jag är SÅ NÖJD, förstod inte varför jag tvekade. Ser ni vad vacker den är? Och den har perfekt tyngd så det känns fantastiskt att hålla i den.

MVH lyrisk tjej.

gårdagen






kings and queens


Hej vänner. Idag har Sofia och jag suttit med projektarbete från halv nio till halv fem (!!!). Börjar få ordning på torpet nu. Efter det åkte vi till Jakob där vi kollade på Toy Story 3. Jag har inte sett den och de tyckte att det var helgerån att inte gjort det. Efter det begav jag mig till Rebecca för att ta igen lite prat och skratt.

Har precis packat klart inför morgondagen då jag och fina girls beger oss till Göteborg. Där ska jag umgås med Emelie på dagen och på eftermiddag- kvällen blir det fest. Lisa blir arton imorgon så vi ska fira henne rejält!

Försöker hinna med mycket nu på lovet, som ni kanske märker.

don't let it break your heart


onsdag


Jag antar att åtminstone hälften av er även hänger på min instagram, så ni vet att jag är hemma. London har varit fantastiskt på alla sätt och vis. Ska berätta mer vad vi gjorde vid senare tillfälle (brukar gå bra), men nu ville jag mest säga hej.

Idag har jag hunnit med fika med saknade Becka och Cecilia. Becka och jag fick till och med tid till att göra koreografi senare. Vid tre tog jag en lunch med Sandra och Viktoria. Himla fint. Efter det begav jag mig till sömmerskan och provade min balklänning, som är SÅ FIN enligt mig.

Har mest kollat Friends och lagat mat efter att jag kom hem. Imorgon blir det en heldag med projektarbetesplugg. 16 dagar kvar till inlämning!

Hoppas ni skött er fint medan jag varit borta, nu ska vi få umgås ett tag igen.

*

Satte upp lite fina kort igår. Gillar de så himla mycket. Ikväll kommer Fanny hem och det känns så himla BRA för jag saknar henne. Annars så pluggar jag mest, längtar till Londonluft, träffar kompizar, spontanfärgar hår(obs inte mitt), äter påskmat och har det allmänt gött.  NU ska jag plugga. Puss

strawberry swing





es09 ♥




får jag


fin fredagslåt.

**

Köpte ett par nya skor häromdagen. Gillar de.
Igår hade jag en världsfin kväll i Göteborg med mina vänner. Vi åt, dansade natten lång och skrattade mest. Nu sitter jag här och är lite halv-deppig över vädret (snö......) Men annars så! Har ju påsklov.

Ha det bra alla vänner. Puss

London calling


Igår hängde jag med min trogne kompanjon Rebecca. Utan några egentliga planer blev det rödtjutsdrickande, häng, dans och kebab med fina vänner innan vi begav hos hemåt. Vi somnade nog vid halv fem-snåret efter en fantastiskt bra kväll. Jag kom hem till min kära gård för någon timma sedan och har nu packat det sista. Om tre timmar far bilen till flygplatsen för att vi ska kunna åka till London. Jag kommer inte hem förrän tisdag, så det ska bli himla skönt!

Jag antar att jag har en del att visa er nästa vecka, så tills dess får ni helt enkelt hålla ställningarna!

onsdag


Har varit i Borås på kollektionsutförsäljning med Ellen och Becca idag efter skolan. I eftermiddag har vi mest hängt och pratat hemma hos mig och nu hade Ellen och jag tänkt kolla lite film såhär på kvällskvisten. Imorgon går vi på påsklov hörrni, hur skönt?

up in flames


rerererevolution







Jag tröttnade ganska snabbt på att lägga upp bilder från Skottlandresan. Inte så förtjust i planerade inlägg, så vi struntar i det. Här bjussar jag iallafall på lite mobilbilder från några utekvällar där. De som klagar på oklara bilder kan dra. Resan till Skottland ägde, på alla sätt!

i've just seen a face


Bra saker med livet just nu:
+ Påsklov på torsdag.
+ Fått umgåtts med Kajsa i helgen.
+ Åker till London om 2 veckor.
+ Åt tacos med bästa klassisarna i fredags.
+ Ska se min favoritmusikal på onsdag.

RSS 2.0