att falla ner från ett snöbetäckt berg, och överleva

becka och jag i åttan

france


my third favourite model


image description

you might not love me anymore


abstinens

Dagar när det är grått och regnigt och trist och man har väldigt mycket i skolan så är det lätt att sakna och längta tillbaka till vår hemskt fina tågluff.

några små bilder

Några små bilder från mina senaste dagar. Hänger inte jättemycket här men jag har väldigt många andra saker i huvudet, och imorgon börjar lucian och då blir det ännu mer saker att tänka på. Men roligt ska det bli! Har förresten fått en ny bebis, längst upp till vänster.
Annars så är det jul om 1 månad, och student imorgon om 6 månader. Tiden bara ruuusar iväg. Men ha en bra helg! För det ska minsann jag ha. Pöss

ever gonna love you

För några månader sedan var det en hype på en annan version av denna låt, och jag liksom många andra tycker mycket om den videon. Dock tycker jag att den ska förbli band of horses låt.

tygpåsen


overdose on heroin


heart club band


sunday



Hi fellas. 

Idag har varit en ta-igen-sig-dag. Vaknade sent, och efter det har jag varit i mitt rum. Kollat på film, läst lite böcker, ritat, läst om karma och nirvana, lyssnat på julmusik och nu ska jag kolla på grinchen.

Så himla längesedan jag hade en sån här dag, och det är skönt ibland. Att bara vara.

Hoppas er helg vart fin, min har varit toppklass.

strawberry swing

Lördag.

kom igen

Åh, jag kollade precis på en video som jag gjorde i somras när vi hade en klassfest ute hos Sebastian på landet. Det var så fint! Sommarkväll, solnedgång, femkamp, fina vänner... Finns nog inget som slår det.

Har precis kommit hem från Ellen. Vi kollade på grey's anatomy och myste. Tycker om henne. Drömmer om att få leva i Seattle och bo ihop i ett hus med mina doktorskompisar och så. Skulle nog dock aldrig kunna bli doktor. Annars så ska jag upp tidigt för att repa inför musikalen imorgon och sen mysa med Kajsi. Fint.
Pöss.

här på marken kryper de och smyger

Idag hade vi FN-rollspel i skolan. Eller vi övade inför det. Det var alla samhällsklasser som samlades för att göra ett arbete ihop. Kul att man får lära känna de "nya" samhällarna sisådär tre månader efter de börjat på skolan. Det var iallafall kul.

SSU stod utanför cafeterian och bjöd på kaffe och tidningar. De gav också bort pins och jag tog en som det stod "Racism sucks" på. Den sitter just nu på min Fuckarias-tygpåse. Rebellen.

Efter skolan tvingade jag med Hanna till Torgstallet och efter ett tag kom även Emiilije och Viktoria, fast då gick Hanna. Spenderade i vilket fall tre och en halv timme på det stället idag, och det är ju trevligt. 

Får för övrigt ofta höra att vår blogg "är så jävla fashion".

...

Kollade igenom mitt webcam-arkiv ikväll. Haha. Jag är så rolig.

Nu ska jag theory. Eller star wars. Nej, big bang theory, senaste avsnittet.



.


instagram

image descriptionimage descriptionimage description
image descriptionimage descriptionimage description
image descriptionimage descriptionimage description
image descriptionimage descriptionimage description

i kiddos! Så, what I've been up to.
Jag har jobbat en del, men också spelat ukulele, umgåtts med mina husdjur, pluggat projektarbete och kollat på modevisning med fina vänner.
Idag åkte Sofia, Ellen och jag till Jönköping där vi gav Ellen hennes födelsedagspresent. Stannade till på Ica för att bland annat köpa godis och hp del 2!!!!! När vi väl var där såg vi att jag var på löpet. Haha, så himla konstigt. Det var alltså som så att GT ringde mig häromdagen för att prata lite om det nya systemet de skaffat i Ulricehamn och undrade vad jag tyckte om det. Jag tyckte självklart att det var häftigt att de ringde, men väntade mig inget annat än en liten ruta där detta stod. Hade lite fel. MEN MEN. Nog om mig.
Tjena

Hi kiddos! Så, what I've been up to.
Jag har jobbat en del, men också spelat ukulele, umgåtts med mina husdjur, pluggat projektarbete och kollat på modevisning med fina vänner.

Idag åkte Sofia, Ellen och jag till Jönköping där vi gav Ellen hennes födelsedagspresent, filmen ÄGDE för övrigt. På väg till Jönköping svängde vi in på ica för att köpa bland annat godis och hp 7 del 2(!!!!!!!!!). När vi väl var där såg vi  att jag var på löpet. Haha, så himla konstigt.

Det var alltså som så att GT ringde mig häromdagen för att prata lite om det nya röstningssystemet de har i Ulricehamn och undrade vad jag tyckte om det. Självklart var det häftigt att de ringde mig, i och med att det just är Göteborgstidningen, men jag väntade mig inget annat än en liten ruta där detta stod. Hade lite fel. MEN MEN, nog om mig.

Tjena

*******



10 saker som jag längtar till

* Julafton.
* Musikalpremiären.
* Studenten. (Skräcklängtan.)
* Studentresan.
* Att få flytta ifrån staden-som-jag-bott-i-hela-mitt-liv-i-och-måste-komma-iväg-ifrån. 
* Att få gå på nya gator i nya städer. 
* Att ta på sig underställ och raggsockar och dricka varm oboy.
* Sommar (inklusive; bruna ben, fräknar, sjö i skogen etc..)
* Julbord.
* Att få resa.

i always liked this the best

Har en stört jobbig låt på hjärnan. "It's christmas time" med bubbles. Jättekonstigt?

I alla fall, livet kommer emellan kan man nog säga. Jag har fullt upp med att jobba, öva till lucia, umgås med nära och lite skola också. Men livet rullar väl på, snart är det jul och sen musikal och sen ska jag ta studenten och sen åka på studentresa och sen kommer jag stå där och inte veta vad jag vill göra med mitt liv. Det kommer gå så foort.

Tröstlyssnar i alla fall på "across the universe". Funkar alltid.
Äh, puss.

christmas

Tror att det börjar bli okej för resten av Sverige med julmusik nu. Så här är min lista, för den som är intresserad. klickeliklick på bilden


tuesday

Idag hade vi rep med lucian, som gick väldigt bra. P4 var där också, så lyssna på radion imorgon! Vi fick våra skor och väntar nu bara på jackor och underställ. Och luciaklänningarna då. 

Denna bilden tog Rebecka på oss för en månad sedan ungefär. Tycker om den.

Excuse

Twitter- där kommer alla livstecken
Instagram- där kommer alla bilder
Blogg- sitter allt mindre vid datorn (bloggappen funkar ej)
Ska bli bättre en dag. Sisådär efter jul kanske.

*

Hejsi.
Söndag igen då alltså. Sista dagen på ett gött lov. Fast har en sån jävulsk förkylning som vägrar släppa, ajajajajajaj.
Var ju i skåneland. Och i Malmö med Cornelia åt vi indiskt, gick på stan, pratade ikapp oss och myste. Sen åkte jag även till Västervik en sväng i helgen. Saknar redan den där tjejen, att träffa sin bästis 3-4 gånger per år är inte helt optimalt. Jaja.
Lyssnar förresten på julmusik nu. Är sugen på att se mysiga filmer, typ love actually, grinchen eller något liknande.....

15:45


yesterday


Lill-lördag tjoho


halloween

Två bilder (mer bilder gick inte att ladda upp) från i fredags när det var maskerad i skolan. Min klass var ett zombiebröllop och vann en kategori. Roligt!

RSS 2.0