förmiddag vid havet

 
 
 
 
 
 
Nu är jag i väröbacka och har det himla fint. Här kan man bada, sola, ta hand om hundar, kasta bollar, äta pizza, kolla på hemmabio och gå ut och gå i höggräs. Idag har vi spenderat vår förmiddag vid havet och lapat lite sol och ätit pizza. Gott.
 

Jag har i alla fall en himla bra semester. Puss

nytt

Det har hänt lite nytt det senaste. Nu har jag precis packat väskan och flyttar i några veckor. Jag har nämligen gått och blivit med nytt jobb, så det är lite förändring just nu. Men jag kommer hem, lite då och då, mest veckopendling förstår ni.

midsommar 2012

Min midsommar i bilder. Vänner, god mat, god tårta, taxiåkande, utgång. Hade en fantastisk midsommarafton med några av mina bästa vänner!

midsommar


nytt

Armbandet på översta bilden fick jag av finaste Sandra i födelsedagspresent. De flätade armbanden köptes i Ayia Napa. De andra två är studentpresenter och det gula är Thomas Sabo och det med stora pärlor kommer från Baglady.

varberg

Nu packar jag in i bilen och tar med några av mina vänner för att träffa andra vänner i Varberg för att fira midsommar. Hoppas ni får en fin fredag!

19

Idag låg min katt och jag och drog oss i sängen. Vi delar födelsedag förstår ni. Medan resterande familjemedlemmar åkte till sina arbeten satt jag på altanen mest hela dagen. Drack te och åt jordgubbar. Ikväll kom lite släkt och åt hemgjord pizza och tårta. Nu har jag precis packat klart inför tripp till Varberg imorgon!

födelsedagsfirande

Igår bjöd jag hem lite vänner för att bjuda på mat och tårta. Jag har ju gått och blivit gammal idag förstår ni så bjöd dem en dag tidigare. Jag hade en himla trevlig kväll och fick så fina presenter!

fanny 19

 
 
Idag fyller min bästa vän Fanny år. Jag är så glad att hon är min vän. 

världens bästa cornelia

Var i Västervik och grattade Cornelia i fredags. Grattis igen bästis!

lördag


Igår var jag på torgis med friendo och på kvällen kollade jag fotboll. Nu åker jag till stan för att dricka vin och äta frukt med två andra friends. Fint.

*

Har haft en jättefin vecka trots min onda hals. I måndags var jag med finaste Fanny i gbg och tittade fotboll och hade det gött. I tisdags åkte jag till bryggan för att hänga med mina favoritcecilior. Sen åkte vi hem och tittade på film och myste natten lång och igår var jag på fina Elias och Julias student ihop med Evelina! Imorgon åker jag för att fira ytterligare en student, min finaste Cornelia i Västervik! Ska bli så himla roligt.

onsdag


I måndags gick Becka och jag till "Villan" i Botaniska trädgården. Vi åt god mat, drack öl och kollade på fotboll på uteserveringen. Fantastiskt. Igår strosade vi mest på stan innan vi tog bilen hem igen. Senare på kvällen kom Hanna hit och kollade Harry Potter med mig. Och åt choklad.

Idag har jag gått runt här hemma och småfixat. Lyssnat på podcasts, städat, sovit på studsmattan samt tittat på fotboll. Njutit av ett tillfälligt sommarlov.

Imorgon ska jag umgås med Andrea. Livet är fint nu hörrni.

blommigt


gbg


Nu åker Becka och jag till Göteborg och stannar över natt.

planer för sommaren

+ åka till västervik
+ umgås med mina vänner så mycket som möjligt
+ spendera en helg i väröbacka, i ett hus några hundra meter från havet.
+ stockholm
+ coldplay
+ astrid lindgrens värld
+ spela teater
+ jobba
+ festa
+ åka till falkenberg
+ åka båt

ayia napa del 4



ayia napa del 3


+++


Igår var Ellen och jag i Borås en sväng för att handla och äta mat. Jag kom hem med massa nya saker. Bland annat en svart clutch som var mycket välbehövd. Annars åt jag godaste köttbullarna på Viskan, som var det allra bästa köpet.

+++



ayia napa del 2



ayia napa del 1






Nu är det ju som så att jag inte har någon koll på dagar så bilderna kommer kanske i lite oordning. Men för att sammanfatta resan kan jag säga sol, bad, mat, fest och ös. Grym semester med fantastiska människor.

gårdagen


Igår när Ellen och jag var i Borås blev vi lite sugna på fest. Det slutade med lite spontant med härliga människor på Bryggan. Grym kväll!

ayia napa


Kom hem från Napa i måndags. Nu är jag sjuk. Återkommer!

magaluf '12



Åh igår kom jag hem från en av de bästa veckorna i mitt liv, studentresan med min underbara gamla klass es09. Har varit en helt sjuk vecka som jag aldrig kommer att glömma. Vi har åkt karuseller, blivit bjudna på champagne, glidit omkring i havet på madrasser, varit på vattenland, varit ute nästan varenda kväll och bara njutit utav varandras sällskap. Det kommer nog upp mer bilder så småningom ska ni se!


Puss

fredag- studentveckan del 3







På kvällen åkte vi till Ebba där massa av våra andra kompisar också befann sig. De som inte tog studenten alltså. Det var himla trevligt. Vid tolv ungefär begav vi oss mot hotellet för att avsluta kvällen. Vid fyra låg jag i sängen i mitt andra hem, jämte Amelia.

fredag- studentveckan del 2



Väl hemma hos mig kom släkt och vänner och vi åt god mat och fika. Fick jättefina presenter och hade bra sällskap. Närmare 70 gäster kom och jag är så glad över att de ville komma.

fredag- studentveckan del 1





Den bästa dagen var ändå fredagen. Vaknade klockan sex på morgonen och lade mig inte förrän fyra-snåret. Det började med champagnefrukost hos Johan för att sedan tillsammans med klassen tåga upp mot simhallen. Därefter var det inspring och efter det var det avslutningsceremoni. Jag och fler både dansade och sjöng, vilket var extra kul denna gång i och med att det var sista gången. Efter det var det dags för utspring och sedan fick jag fina blommor och gratulationer. Flaket var så himla kul, den lyckan!

RSS 2.0