fame




ska kolla på fame med tjejerna nu. fino! imorgon ska vi till borran. tja

sleep tight


















Nu ska jag säga hej till min säng.

ulricehamns ifk

Hade som sagt fotbollsmatch igår. Och vi vann. Vilket innebar att vi vann hela serien!!! Hur gött? Så nu har vi vunnit två serier i år (vi är tre lag i tre olika divisioner) och det är helt ok!

kejsaren i kina tycker inte om t(e)

UNDERBART glad över att det är torsdag. Historiaprov, matteprov och idrottsprov avklarat. GÖTT.
Snart ska Alva, mamma och jag bege oss till Ulricehamn för tjejkväll. Och nu bakar Alva cupcakes, och det fulländar början på en kanonhelg. TUDILUTTAN.
ps. EMELIE NILSSON aka Rebeckas storasyster fyller år idag, och jag skänker hundra och åter hundra kramar till henne uppe i stockholm, grattis igen finis.
ps.2. Söt becki är va? Klippet under. Gud vad jag tycker om henne.

en vanlig onsdag.


lite leppard sådär

Invigde mina nya fina skor från Nelly idag, de som kom på posten igår. Är sjukt nöjd. Just nu äter jag muffins och pluggar matte, eftersom jag har prov imorgon. Kul.
Om en dryg timme åker jag iväg på fotbollsmatch, den näst sista och den är väldigt viktig. Så håll en tumme!
Nu riktas all fokus på matte (med ett jättejättestort) C. TJENA

FREAKOUT



marcus. springa. pannkakor. idol. sova.

imorgon kommer fanny och så ska vi spela match. götters - och imorgon ska jag vara lite roligare här




NELLY

Fick ett paket på posten idag. TREVLIGT

make you feel so alive



Tycker det är väldigt tråkigt att det har blivit så kallt. Det suger. Nu är det halv åtta hos mig och jag blir lite gladare för det. Lyssna också på en av världens bästa låtar som jag så snällt lagt upp här. Tudi

one day we're gonna live in nyc.






Idag har jag pluggat. Det var inte kul. Imorgon ska jag plugga. Det kommer nog bli lite roligare.
Nu skajag plugga igen. TJENA

BIGAPPLE





Måndag igen. Nya tag. Nu kör vi

modevisning

För mer bilder från modevisningen kan ni kolla på Linns och Amelias blogg samt facebook.

BILDBOMB

Haft en GRYM dag. 
Fikade hos rasmus och martina på förmiddagen och sen blev det nästan raka vägen in till stan vid tolvsnåret för att få håret fixat. De köpte även pizza till oss och det blev jag glad för. Hehe. När vi var klara gick Lisa och jag bort till de andra som var på hotellet där vi blev sminkade. Sedan gick vi igenom vad vi skulle ha på oss och vi övade gå några gånger. Och så åt vi massa godis. När modevisningen väl drog igång var det att springa mellan utgångarna och slänga på sig kläderna. Jag hade iallafall sjukt kul med urgoa människor runt omkring mig.
Nu ska jag försöka tvätta bort allt smink, det lär nog ta ett tag. TJENA

UHMWHATYOUSAY




lördag it is





hade en riktigt mysig lördag till en början ihop med mina syskon. senare lite kalas hos min gudmor! himla fint. saknar min syster redan. sjukt att inte bo ihop med henne, hon är bäst hon. two and a half men med min man! hej

let me sign




Vissa människor blir man så glad av. Och jag råder er att lyssna på låtarna. För det är väldigt bra.

we where born to run

Läst ut den bästa boken. Börjat på en ny bok. Snart klar med en annan världsbra bok. Kommit till hälften på en annan jättebra bok. När jag är klar men den boken jag började med idag ska jag börja läsa en annan bok. Det blir kul. Sen ska jag börja lyssna på den sjätte boken i serien av mina ljudböcker. Och efter det ska jag skriva en bok. För mig själv.
Det har vart en tänkardag idag med. De kommer med jämnare mellanrum. Men det är skönt. Kopplar bort omvärlden lite.
Nu ska jag läsa. Det är det jag gillar allra bäst.
Jag är fin idag med förresten.

meningsfullhet

Skrev ett inlägg på 351 ord nyss. Raderade det. Ingen förstår ändå.

(allt från Göteborg är göteborgsfunk)

BD forever

brighter than sunshine

Jag pluggar matte. Och historia ibland. Men mest matte. Precis vad man vill göra en lördag.

this may hurt just a little




Idag gick Sofia och jag ner till kinarestaurangen istället för att äta skollunch, och det var väldigt gott. Efter skolan mötte Amelia upp mig på stan och nu ikväll har vi kollat twilight och new moon. Det var mysigt. Nu ska vi krypa ner under täcket och kolla family guy antar jag. Tjena så länge.

torsdag och fredag



 


.

mina två dagar i bilder. filminspelning, shopping, bio och mys. nu blir det te..


stockholmstockholmstockholmstockholm

Har det gött här i stockholm, idag på förmiddagen har jag gjort gatorna själv, tills pengarna tog slut.  så nu väntar jag på min syster på universitetet. Göttans! Igår var det filminspelning, mycket roligt och häftigt. vet inte riktigt hur man lägger in bilder så det får bli ikväll när jag kommit hem till emelie! ikväll ska vi på bio och nu ska jag ut och shoppa igen. tja

mixed feelings

Idag tog jag ett av de största besluten i mitt liv. Så ni vet. Är både glad och ledsen. Känner lättnad och saknad.  Nu ska jag beställa skor, då blir jag nog glad igen.

summertime


Imorgon ska jag leka med amelia vilket var jättelängesedan sist. Det blir kul. Nu ska jag iväg på fotbollsträning. Hej så länge.

what's in your head zombie?

Idag umgås jag med mig själv. Behöver lite tänkardagar ibland så jag kan gå igenom saker och ting vettigt. Behöver rensa huvudet, samtidigt som jag vill samla tankarna. Då är det bra att vara själv.
Sedan kan jag skicka en kram till Lisa, Ebba, Ellen och Sofia med. Kram.

we look so good together

Idol-Berg flyttar in-Välkommen åter tillsammans med några koppar te och denna onsdagskväll är räddad.
Lyssnar lite Björk emellanåt med, och det är fina grejer det.


tell me about it

Vart hos Ebba efter skolan och Sofia, Ellen och hon bakade chokladbollar och dumlemuffins. Senare kom Linn och fikade med oss. Urgott. Efter ett tag kom även Lisa och Rebecca.
Vid tre-snåret provade vi kläder inför modevisningen. Just det, jag ska gå modevisning på söndag med dessa tjejer, för Ebbas mammas affär. Hehe. Kom och kolla vet jag, kommer bli grymt, är astaggad!
Nu: jobb.

hufvudstaden




sitter i den fetaste bussen med den fetaste godispåsen framför mig. imorgon blir det filminspelning, på fredag shopping, på lördag shopping och bio med mina syskon. Låter väl som en rimlig helg? heheh. stackars gubbe som fick vara med, man kan inte alltid veta vad man får ta när man sitter på en oskyldig buss upp till stockholm. Hoppas han förlåter mig någon dag.

VILL NI FÖLJA MED OSS VÄSTERUT?




yeah, åker vidare till stockholm imorgon, är fett taggad! spenderar hela helgen där med en massa roligheter. göttans bananer.

vi två är saknade te havs.

vågorna kraschar över dig och mig. Nu är det historia.

afortunadamente

Ett litet videoklipp måndagen till ära. Mest för min egen skull. Behövde pigga upp mig själv flera gånger idag eftersom jag har spanskaprov imorgon och jag har pluggat hela eftermiddagen, och jag kan mindre än vad jag vill. Fick bli en glad låt också eftersom jag var ledsen.
Sedan fick jag träningsabstinens, så jag sprang en knapp halvmil, i spöregnet, som faktiskt inte bekymrade mig. Sprang rundan på rekordtid också. Då blev jag lite glad igen. Därefter satte jag mig med min kära spanska. Försökte trycka in så mycket kunskap som möjligt. Och så dansade jag. Hoppas det går vägen. Har lite dagen-innan-prov-ångest. Det går nog bra. Självklart går det bra. God natt.

någon har visat sig, i natten ser ingen dig



gå upp. äta frukost. åka bil till skolan. inställd lektion. lektion. debatt. potatisbullar. inställd lektion. hem. sova.

rädd för framtiden. för att börja om. lyssna. sätt på repeat. lyssna. njut. lägg dig under täcket och glöm. kanske för en stund. kanske hjälper. kanske är världens bästa sätt. kanske inte

Coldplay – Postcards From Far Away

fina, fina



för några veckor sedan var jag och tittade på SeLest:s releasekonsert. Min vän Seb är med. Jag tycker alla ska lyssna på dem. Sjukt duktiga och musikaliska.

älskade ebba

Pluggar inför spanskaprov imorgon. Ebba är mest effektiv. Som vanligt.

Li Timotej Zachrisson

SÅ-JÄVLA-SNYGG-GRYM-BÄST

IFICOU:LD




hjälpte till på mammas 40årsfest igår. Idag vann vi våran serie i fotboll. Så sjukt kul. nu ska jag mysa med marcus och ensam mamma söker.

don't know if I dare to try



Jag är hos ellen och jag bakade precis en äppelpaj, vilket var ganska snällt.
Detta är Ellen och jag på samhällslektionen förra veckan, hehe. Ganska söta. Ebba sover jämte mig, som vanligt.

told me I was beautiful



Ellen har skaffat en ny halsduk. Tillfälligt. Så go.

I was gonna love you till the end of all daytime



Sofia tog på sig hela min garderob och åkte och köpte ostbågar. Snart ska vi kolla Harry Potter och äta sötsaker. En helt okej lördag.

OHYESOHYESOHYESTHEYBOTH




Ska strax iväg till min mors 40-årsfest. gårdagen var bra! bestämde mig tillslut, efter många om och men om att festa.. Vi spelade som sagt match idag. Blä, men imorgon går det bättre. förhoppningsvis. Hejjjjjjdå

no man no madness

de vackraste av alla toner (klicka)
Gjorde en liten spellista med mycket, mycket fin musik. Sån som musik som gör att man blir så glad att man nästan blir kär i varje ton som hörs. En sån spellista gjorde jag nu. Kort, men bra innehåll.

i think you'll understand

Hade en jättebra kväll igår. Fick beröm för fin blogg, och det blev jag väldigt glad för.
Började dagen med att vakna jämte emma, åt en stabil frukost och spelade match, med samling kvart i tio. ASGÖTT. Förlorade med 3-2, det sög. Nu ska jag fördriva tiden med gitarrspelande eller liknande, sedan kommer sofia och hämtar mig så kollar vi på vårt andra lag som har match och efter det hoppas jag att sofia stannar här. Hehe, uppsats. Ha det göttttt.

dance dance dance

Elise, becka, ellen och jag. Snart beger vi oss till dansgolvet. TJENAAAAAA

CUS'


Sandras bild, på fotolektionen innan.
teater.naturkunskap.foto.teater.hem.bullar.favoritsyster. festa eller hemma???? beslutsångest becka. Japp. Återkommer.

something moving deep inside

in i duschen, packa kameror, åk till lisa, fest.

tack rebecka



Har en riktigt mysig torsdagskväll med mina favoriter! Halv åtta hos mig, god mat och massa tända ljus. detta kommer bli härligt! glömde min kamera hos papi men webcamera är ju fint. fin skärpa och så. imorgon är det antingen fest eller mys med min syster!

electric feel

Detta är ellen, hon är min vän. Nu ska vi rensa svamp som camilla plockat. Tudi

took the backdoor

Hej. Det här är jag. Det här är min säng. Och så fint blev mitt snedtak när min kära mor målade det häromdagen.
Nu sitter jag hos ellen och vi har simmat någon kilometer och gjort matteläxan. Duktigt. Idag hade vi skolkort också, jag hukade ihop mig, så jag fick sitta. Och ebba och sofia till vänster om mig, och det var fint. Ellen stod bakom med, bara lisa som var lite långt bort. Varför säger jag detta? Äh, imorgon är det fest, tjena.

KAKA.




Fick ett spontanryck - vilket resulterade i detta. Gott var det iallafall, speciellt efter en träning.
Idol!


take me down to the paradise city

Det är kasslergratäng idag! Och sen ska jag leka med sofia och rebecka, det ska bli kul.

man and nature in perfect harmony

Har jobbat och pluggat idag, och nu är jag förberedd på redovisning om Sverigedemokraterna imorgon. Nu ska jag kolla på idol!

VI PETAR BORT STEN OCH GRUS



Har tillbringat större delen utav eftermiddagen tillsammans med spotify och gitarren. Lyssnar på musikalen across the universe och tänkte sätta på tv:n, vädret har varit sjukt kasst hela dagen och jag har frusit. har helst velat ligga i min säng och sova hela dagen, eller kolla på film. typ across the universe. eller typ en ängels tålamod, eller rena rama rolf. det hade varit något.


NY DESIGN

Vi tänkte fixa till bloggen lite, och resultatet tackar vi fina maja härnqvist för. Hoppas ni gillar den lika mycket som vi gör.

Katten

Såhär ser ebba ut större delen av varje skoldag.

aliali




Måndag igen. Igen. Och igen. Och igen och igen. Idag drömde jag himla hemskt.

sådär på kvällkvisten



Fin sommarbild, fin sommarlåt.

paint it black

jag äter toblerone

yesterday, the night before tomorrow, don't you let me go tonight?

Igår åkte jag till emiilije och gjorde pannkakor. Senare kom även ellen och becka och vi lagade mat och åt god chokladmousse och planerade nästa år. Som kommer bli TOPPEN.

HEJ HEJ HALLÅ

I fredags åkte finaste amelia och jag och kollade på "i rymden finns inga känslor", underbar film. Åkte sedan hem och kollade ännu en film. Sen sov vi. Hehe

WEWISHWEWERE







Imorgon ska jag kolla på SeLest. det kommer bli så himla himla roligt! Snart åker
jag till marcus, vi ska titta på idol. yepp. hörs på lördag kanske. kanske tidigare. hejsålänge

fafafafafafafafafafafafafafafafafafafa

Hade orientering sista lektionen, sofia och jag ägde. Har en liten klang av halsont men ska snart träna ändå.
Min syster har gjort chokladpudding, special för att jag ska kunna äta. Det var snällt.

danmark.






helo amigos, kom hem för cirkusbirkus en timme sedan ifrån danmark. Vi var på konstutställning med klassen, ganska så roligt. Iallafall tåget och bussresan hem. imorgon har jag en fet sovmorgon, men då ska göras nytta. helgen kommer bli FET.

love and peace

Behöver inte skriva något mer. Det är så fint.

let's go surfing

Hade picknick innan. Godis och läsk mitt på golvet och satt och läste lite. Det var ganska trevligt.

keep smiling, keep shining

Min eftermiddag- loka, skipper's pipes, bok och matteläxa.. Tog mig till skolan idag och det var kul, tycker så mycket om mina vänner. Hehe, ta åt er. Nu ska jag spela bloons. Tjena

fotografering till affisch. check



I söndags fotade vi. Till affischen. Teaterprojektet alltså. Igår var jag sjuk, och likaså idag. Det är sjukt tråkigt och jobbigt. Imorgon ska vi till Danmark med klassen.

wake up it's a beautiful morning

lyssnat på dessa hela kvällen, det är fina grejer det.

sweet dreams are made of this

I morse ville jag inte vakna, hade en för fin dröm. Jag vaknade ändå, kunde knappt andas, var för täppt. Nu saknar jag drömmen.

i wonder if you like this one



har precis kommit hem ifrån en superb helg i västervik! igår var det dop och kvällen tillbringades med cornelia, martin och marcus. mysigaste på länge. Nu ska jag iväg igen, för en riktigt rolig sak. ha det bra

hey put the records on

Är så arg. Precis när jag blivit frisk från hostan och det där så åker jag på en go förkylning med ont i halsen och huvudet. Det här suger. Nu ska jag kolla gossip girl hela dagen.

one day we're gonna live in Paris

nu ska jag cykla och möta emiilije som kommer med bussen.

dreamcatcher

ännu en i samlingen

fåglarna älskar bakom molnen

det blir lätt så här när man har datorer.
Kom nyss hem från ellen och jag har ont i halsen. Äter godis.

fanny indie sky with diamonds

Var nere och fixade med mitt sparkonto. Sitter hos ellen nu. Lyssnar på Lucy in the sky with diamonds

tal som inte är definierade när nämnaren är 0

Kände för att ta kort i mitt rum lite, så jag gjorde det. Gör matteläxa med. Äger.

Je suis un rêveur, mais pas le seul

Lyssnar på kissing you blandat med hedwig's theme. Hade två lektioner idag och lunchade med ebba och sofia på torgan. Lite senare kom även carlborg och sundin och sällskapade. Nu ska jag läsa harry potter.

ITGOESLIKETHIS



Ska äta lunch nu. Längtar tills på lördag, då åker jag till Västervik. Tjoho

DANCE.


Fannys bild ifrån Lördags.

Vi vann våran match idag med 5-2. Det kändes riktigt bra. Ska iväg till en utav mina bästa vänner i helgen tillsammans med min pojke o familj. Fint.

Det regnar lite gött



Har fyndat ett par byxor till halva priset utan att jag egentligen visst det precis! Det är la gött! Om en timme ska jag spela fotbollsmatch, sen ska jag hem och sova. För jag är trött. Och jag ska också bli bättre på att blogga. lovar

bara för soffis

I tegänget är det ellen, lisa, elise, ebba, jag och hanna och sandra och soffis ibland. Tjena

upplev mer med bredbandsbolaget

Tjena. Idag var våran spara-pengar-på-tedebut. Vi har skaffat tekokare och teförråd och allt.
Ebbi och jag

baka baka liten kaka

Var väldigt sötsugen igår.

this town kills you when you're young

Snart ska jag bli roligare här. Snart så.

RSS 2.0