ritar, dricker te och lyssnar fin musik.

jordgubbste - en liten fin spellista


you are not lost, you are here


Becka kom, och vi finslipade det sista, imorgon ska vi visa för de andra. Efter det ska jag på födelsekalas hos ellen, som fyller år på tisdag. Lite nervös över min present, hoppas hon gillar den. Nu hade jag tänkte chilla hela kvällen, upp i ottan imorgon.

oh sunny day.



idag har jag hängt med komodo hela dagen och även tittat på deras fantastiska föreställning. nu är jag lämnad själv och imorgon är det  fanny och fest. på måndag är det fest och på tisdag är det london. Gött.

så mycket bättre

Kollar på min idol på tv nu med, hans dag idag. Plura och petter är med också. Och sen har dom teds låt som vinjett. Kan knappt bli bättre.

som en glittervind

Fixat och donat med mitt rum idag. Och kikat lite koreografi. Och lyssnat harry potter, ljudbok. 19 dagar kvar till premiären nu!!

it's not worth dying for


like i'm the only girl in the world

Fullt ös medvetslös. Håller på med koreografi till modevisningen, koreografi till kommande konsert och tragglar låttexter. Himla, jädrans, askul- men det blir inte mycket tid till annat. Imorgon ska det göras många danssteg, och ännu fler på söndag då becka och jag kör intensivdag. NU: tillbaka till dansen.
Såg ut såhär idag förresten, på maskeraden. Var leopard och hade nos, och morrhår och allt.

all you need.



yeah. maskerad. har haft en lektion idag och den har vi nu. Foto. Han säger att vi får jobba hemma. Värt. Snart ska jag ha möte med teatern, och ikväll ska jag bara vara hemma och mysa.  

rob



På sånt här humör idag. En av mina favoritlåtar. Visst är han underbar

maskeeeerad!

har verkligen inte tagit några bilder de senaste dagarna. blä. idag har jag haft fullt upp (som vanligt) och igår hade jag ännu mer fullt upp. (ännu vanligare) IMORGON ÄR DET MASKERAD I SKOLAN. det kommer äga. och jag kommer ha med mig kameran till skolan. Gut.
nu ska här ätas nobless. kärlek

watching the late show

Går i skolan-har kör-leker med mina fina vänner soffis och elly. Hehe. Maskerad imorgon, bilder då i guess.

sparka av sig båda skorna

Idag regnade vågrätt, och mitt paraply blåste nästan sönder, hatar höst. Fick brev från min brevvän, och då blev jag lite gladare.

beirut

älskar take-awaykonserter

hey




helt galet. önskar det vore helg. samhällsplugg, tjoho



were the grass is green

huvudvärk.

heart club band

Pluggar 209 glosor, grammatik och sånt. Prov imorgon. Dansövningen gick grymmebra igår.

simsalabim

Idag är det chicken nuggets i skolan och det behöver jag för sen ska vi lära ut dans till klockan blir mycket. Nu kör vi på riktigt.

don't be afraid to be young and free




Tillbringat dagen med finaste Becka. Fikade hos hennes mormor och morfar, sedan har vi dansat HELA dagen för att få det så bra som möjligt inför första övningen imorgon. Kommer bli grymt. Nu ska vi kolla klart på en asbra film innan vi somnar. HEJ

take a sad song, and make it better

Kom hem från fotbollsavslutning nu. Ska sova.

sukiyaki



längtar sådär rätt mycket till tågluffen som äger rum i juni nästa år. Åh.

my head my heart



Längtar till nästa tisdag så jag spricker. Kom hem för en stund sedan från skogen, vi har sovit, myst, tittat på film, ätit, bastat. och haft det gött. Hehe. har precis tittat klart på fucking åmål.

pyret

Amelia är här, jag har målat klart mitt golv, nu ska vi äta mammas goda wok och kolla beatlestema på idol. WIE

(miike) snow

Såhär såg det ut i morse när jag tittade ut.
Nu ska jag lyssna black and blue med majki snoooow

well you




ska äta soppa i skolan. Har spelat teater. Har foto sen och teater igen. Gött. Sen ska jag till mina bästa vänner.


jammin until the break of dawn

Till skillnad från Becka, är jag såhär glad. Samhällsprovet gick bra. Efter det var det idrott och sedan kör. Asgött. Nu pluggar jag geografi inför provet imorgon. Men jag är glad för det.
Är på franskt humör idag med, så då lyssnar vi edith piaf- non, je ne regrette rien.

vadå snö



är inte såhär glad egentligen. Snart får jag tandställning så får la passa på med en le-bild. tjoho. jag har varit ute och gått och det har össnöat. nu ska jag äta pancakes och vänta in morgondagen!

can anybody find me

På såna här ställen ska jag bo när jag är vuxen. Eller inte såna här ställen, utan allt ska vara på ett och samma ställe. Asgött ju.
Orkar inte länka, men en asgo låt ni ska lyssna på, om ni inte gjort det innan, är VCR med the xx. En av mina favvisar. LYSSNA

tunisia



finaste ringen från tunisien. fick den för ett sånt fint pris så säljaren sa att nu kunde hon allt inte köpa någon mercedes. så kan det vara.

go my mind



vakna. snooza. gå upp. äta en klemme. åka till skolan. engelska. gå hem. träffa sofie. gå till skolan. inställt. mat. matteb-prov. simma. möte. datorn.

och nu ska jag äta soppa.

wishing for summer

Snart sitter jag hemma i mitt soffhörn och dricker blåbärste med honung i och läser lite samhäll. Samhäll suger, men just soffan och det. Åh.

yeah i know i'm gonna be




ska gå och lägga mig snart. gör ingen bättre nytta än så, tyvärr.

låttips någon? här har ni: Marina And The Diamonds – I Am Not a Robot

"den där paris-låten"




Den här låten har jag lyssnat på länge. Den är asbra än.

taking woodstock

Tänkte säga att den här filmen kan vara en av de bästa som gjorts. Kanske för att jag skulle gjort vad som helst för att ha varit på woodstockfestivalen, kanske för att alla är så fina och kärleksfulla. Kanske för att jag alltid varit en hippie innerst inne. Den äger i alla fall. Taking Woodstock.

they asked me to bring them to the cave

Noll energi idag. Noll fokus. Noll motivation. Nu ska jag plugga samhäll och geografi. Spännande.

i'm not a robot



skapar musik med några i min klass. eller inte, jag sitter vid datorn. idag ska jag plugga matte som en galning.
på fredag ska jag ha kvalitetskväll.


en sommardag




en sommardag, eller majdag. Hos burén, där det så fint var många partypinglor och partypunglor. nu ska jag äta pizzabullar med marcus och plugga matte eftersom jakob så snällt ringde och sa åt mig.

someone like you

Sov hos sofia i natt. Haft en halv lektion idag. Snart är det körövning.

london baby



en bild när jag var och hälsade på på tittås en gång i tiden, som jag gjorde i lördags också. nu har jag och marcus bokat resan till london om ca 2 veckor. det kommer bli så himla bra, har ju något att längta till när jag sitter nergrävd med matte. hej.

och här är en låt att sitta och lyssna till. Anna Ternheim – What Have I Done.

first class riot



Gör lite äppelpaj och så. Snart kommer sofia skulle jag tro.
Har läst lite vad ni vill, och vi ska väl försöka uppfylla era önskemål, fortsätt ös på. Kan börja med att dela en asbra låt.
TJENA

but then they grow on you




Saknar min syster idag, solen skiner ute och jag har absolut ingenting att göra, eller jo. Har att göra har jag väl, fast jag vill inte göra. t.ex, matteb prov. Jag ska nog göra slag i saken och sätta mig och plugga lite. Fast inte länge. Hade en fin Lördag.

sharing different heartbeats

Nu blev det visst ett klipp till. Men det är trevligt. Här är ellen, becka, emiilije och jag. Emiilije försöker bland annat lära oss balett. Och becka och jag har rockkonsert.

finbesök

Rebecka plingade på vid halv tolv-snåret idag och vi mixade med dans inför kommande konsert. Spännande. Hehe. Ellen och Emiilije kom efter ett tag och vi har mest spelat lite musik och talat om gemytliga saker. Becka drog för en stund sen men Emiilije och Ellen hänger i. Nu räcker det. Säg vad ni vill se med, lite glest. Hehe (igen)
TJA

veni vidi vici

Ska kolla på vad blir det för mat och efter det läsa lite natur in i det sista, prov imorgon. Pappa tycker jag ska vinna nobelpris. Fick ett kul "uppdrag" idag med, fullt ös.

hold me tight



stängt in mig lite, lyssnar på beatles och har precis ätit lax. ska börja göra min inlämning snart. nu ska jag återgå till att göra något jag är bra på, ingenting alls. tjofling


sagt till någon

There are days when I wake up and i think, "I want to change" in all meanings of that phrase. I want to cut my hair short and dye it, or paint my eyelids in crazy colored eyeshadow, or talk to someone i admire but I don't know well. I want to catch a bus to an unknown place, or go to cinema alone. i ought to be more free and worry less.



majoring in medicine

Åkte hem från skolan vid tio-snåret, sov till halv tre. Åt världens godaste mat, som jag inte kände någon smak av. Läser lite naturkunskap, dricker ingefärste och hejar på mina vita blodkroppar att förgöra bakterierna som är i min kropp nu. Hehe

na na na na na

 

Ska titta på film nu. Och leta efter mitt lypsyl, det krisar.


quizzically bloke

min näsa rinner värre än igår och jag sitter i skolan en och en halv timme innan jag börjar. Wiii

falling slowly



börjar tillfriskna. Tror jag iallafall, fortfarande snuvig men vill inte missa mer i skolan och orkar inte sitta hemma och ruttna. vill att det ska bli sommar lite, och lite vinter. Vinter i typ 3 veckor och resten sommar. Det hade varit något. Fast man ska leva i nuet och nu sitter och tittar på dålig fotboll, fotboll som min pappa sa at vi skulle titta på ihop. Pappa sover. Så bra sällskap är jag. Mål igen. Och igen. Och igen. Och igen. 4-0. "Vi är förudmjukade". Eller bara dåliga.

Jag blev också sugen på te nu, ska nog ta lite.

hejdå


mmmmmm

nu ska jag dricka te. längtar lite.

lucy in the sky with diamonds

Vaknade jämte martina idag, urförkyld, kunde knappt andas, suck. Tog iallafall bussen till folkets hus där det väntade en hel elevdemokratidag för klassrepresentanter till elevrådet och jag råkade bli elevskyddsombud, tror jag. Oj, mycket långa ord där. Nu ska jag spela lite gitarr hade jag tänkt, sedan kolla film. Städandet får vänta tills imorgon. Hehe.
Nu blir pappa glad när han ser att hans traktorer och sånt får vara med på bild.

l o n d o n





vill åka tillbaka till London. Jag är sjuk idag, fast det har jag nog varit hela helgen, bara förnekat det. Så jag börjar bli frisk. Gött.

h-å-k-a-n-h-e-l-l-s-t-r-ö-m

liten instickare bara, håkan intervjuas på p4 extra precis just nu.

sommar och sol

Saknar att gå runt i korta klänningar med benen bara.

ps. hej elin jormis.

sound of silence


Haft hål sedan elva och börjar igen vid tre så Ellen och jag försöker få in lite naturkunskap nu. Jag lyssnar simon and garfunkel. Efter skolan blir det först kör och sedan ska jag åka ut till min brors flickvän Martina och umgås med henne och sova där. Nu kom evelina och ida förbi, ida fyller år idag och jag har grattat henne två gånger, men nu säger jag grattis här igen, eftersom hon blir arton idag. Hehe. Men nu väntar studierna. TUDILUDI

a cup of tea?

kollade gossip girl-premiären. det var bra.

in the sun

Var som sagt med tre urgoa töser igår. Vi lagade tacos, åt godis, pratade och kollade filmer. Det hela slutade med att vi somnade vid tre-snåret då Tova och Siri låg i soffan medan Becka och jag spenderade natten på golvet (med endast matta under oss)eftersom vi inte orkade gå upp och lägga oss. Haha. Aningen ont i mina höfter när jag vaknade men annars känns det bra.
Idag har jag målat mitt golv och nu pluggar jag lite.
Ps. Siri, Becka, Tova och jag satte klockan på 10:10 idag för att vara med om något historiskt, (10-10-10-10:10). Ascoolt.

Ps.2. Harry har namnsdag idag.

to big to fit in here





igår och idag har jag myst med fanny tova och siri. riktigt mysigt. idag ska jag vidare till lisebergan!

i will try to fix you

Nu ska jag köra in till stan för att möta upp Tova och Siri. Vi ska handla, hyra film och sen åka till Becka och ha det asmysigt ikväll. Vi vann matchen förresten, med 3-1. Min allra allra sista match eftersom jag nu lägger fotbollsskorna på hyllan efter att ha spelat i tolv och ett halvt år. Blandade känslor, men nu är det bestämt.
Nu väntar en grym kväll. Ha det gött!

all we are saying is give peace a chance

Idag fyller John Lennon 70 år. En av världens bästa människor. Jag har på mig en av mina två Beatles-tröjor.  

Ska åka iväg och spela match nu. IMAGINE PEACE

girls wannnnnnnna have fun



I morse hade jag inget att göra så jag åkte till skolan en timme innan jag började. Hehe. Nu sitter jag i mitt andra hem, hos ellen, med två av mina bästa vänner. Nu ska ellen, emiilije och jag göra tacos. Fin fredagskväll. Ellen tyckte hon var för ful för at vara med på bild idag. Men som sagt, nu ska jag visa lite kärlek. Ha det!

california here we come

Läkaren- Körövning- Sofia. 

Tre ord som beskriver min dag. Ett jävligt gött betyg på matteprovet beskriver dagen med. HEHE. Drog mig till en tjusig Sofia Einarsson efter att jag varit hos farbror doktor och dessutom hunnit sjunga ett tag. Sofia och jag åt gurka och morot med dip och kollade bra filmer. Det var trevligt det.

har kommit på mitt framtidsjobb



Har haft fullt upp hela långa dagen, och nu i slutet har vi kollat på en improvisationsteater. Så jäkla kul.

ellenkantarellen

idag har jag varit med denna fina tjej. Mycket trevligt. Nu ska jag krypa ner under täcket och fortsätta titta på grey's. mums

something new

Två nya smycken med posten igår. Fint

out of touch for a year

Ledig idag. Ska pyssla med mitt rum och leka med ada. Blir fint.

världens bästa håkan

åh så fint

like a rolling stone

Elise åkte nyss, vi har lyssnat, läst och kollat lite på bobbis dylan. Elise och bob är fina de.
Emiilije är också fin, speciellt här. Gu vad jag älskar henne. PUSS på dig.

benen i kors



satt med sandra och pluggade och åt. det funkade hur bra som helst, så jag unnar mig en paus ifrån pluggandet (kan pågå ända till typ 22..) sitter och slölyssnar på go musik och är lite sugen på att det ska bli helg.

45 dagar

Kan. Inte. Vänta.

who heard it? i did.

Hyrde tre hp-filmer och följde med Amelia hem. Sen blev det ändring i schemat så var tvungen att åka hem. Då följde hon med. Kollade film och åt grönsaker med dip och hade det väldigt gött. I morse gick hon upp vid fem-snåret medan jag vaknade självmant vid tio. Idag får jag med mig en härlig elise hem. FINT

repetition







igår repade vi lite teater. idag har jag sprungit och ätit tacos och snart blir det en bulle och biggest looser med min biff.

sammanfattning

Tog med mig bullar till mina nära och kära i skolan idag. Kan också säga grattis än en gång till fina Hanna som blir sjuttis idag. Slutade för ett tag sen och nu väntar jag ut klockan för jag ska snart bege mig till Amelia. HA DE.

sorgligt

Bakat bullar, bakat äppelkaka och kollat HP. Asnice ju. Fick en liten saknad av sommaren så drog ihop ett snabbt klipp med fina saker. Väldigt kort men jag saknar det så in i norden, vilket jag gör ungefär 250 dagar om året.
Nu ropar sängen. HEPÅRRE

Ponchon



ett av årets bästa köp. inga konstigheter

where the wild things are

Bakar bullar. Kanelbullens dag imorgon ju. Vill resa. Typ USA. Kalifornien eller nåt, på en longboard. Med en kanelbulle i handen. Det hade vart nåt.

Naturkunskap är väl roligt.



marcus lämnade mig här med min naturkunskapsbok, så jag får väl plugga då. åker och repar om en timme. gött!

vad än sker

Dagen började med att jag skulle gå in på bloggen och se om Becka gjort något inlägg, men så var det något konstigt med blogg.se så det syntes ingenting. Och då blev jag lite ledsen. Jag åkte iväg på släktkalas iallafall och åt god mat och lyssnade på människor som pratade. Jag pratade lite också. När jag kom hem satt Ellen i vardagsrummet ihop med min brors flickvän, och det var väl trevligt. Hon och jag lagade mat och sen har hon, mamma och jag haft en tjejkväll med god mat, moulin rouge och marabou. Nu tjötar Ellen, så jag tror vi ska sova. HEJ

CORNELIA



är med cornelia och vi har ätit en dundergod kvällsmat beståenda utav tacos! super-b ju.




when the rain is blowing in your face

Nu ska jag ta tag i mitt rum och göra det fint.

honey is cool

Började dagen med en asgod frukost och sen sprang jag en halvmil. Sen har jag diskat och städat och sånt. Och lagat mat. Min fina mor har brutit lite fingrar och så så jag försöker hjälpa till. Skulle egentligen till Sofia men planerna ändrades, får se vad jag hittar på. Det här är förresten armbandet jag nämnde igår, med lite läder, silversaker och lite tjusiga figurer, från Icon. Totaldiggar det. Nu ska jag sätta på ashög musik och dunka. TJENNARE

RSS 2.0