torsdag- studentveckan





På torsdagen hade vi avslutning i matten och vi bakade lite till världens bästa lärare. Efter det var det dags för studentmiddag i matsalen och därefter begav vi oss till Hössna. Väl där var det dags för flakbygge! På kvällen var det genrep och efter det var vi hos Andrea och hade det härligt. Blev dock en ganska tidig kväll i och med balen dagen innan samt student dagen efter.

balutstyrsel


Min farmor virkade livet och mammas kompis sydde resten av klänningen. Det är benvitt garn och fodertygen är i samma ton. Sedan har jag 12 stycken 30 centimeters breda remsor i fyra olika färger som är fästa i livet. Dessutom var det lite släp på klänningen och i ryggen ligger de virkade banden i kors.

Clutchen gjorde mammas andra kompis. Den är i virkad i samma mönster som livet och är också virkad med samma garn. På fötterna hade jag ett par sandaler som jag hade sedan tidigare.

Jag hade i ungefär ett år haft en bild av klänningen i huvudet, hur jag ville ha den. Även om den inte blev exakt som just den bilden skulle jag inte kunnat bli mer nöjd. Den blev väldigt Fanny.

onsdag- studentveckan














Det blev onsdag och dags för studentbal! Dagen började med smink som Rebecca gjorde. Efter det åkte jag till Vegby och fick mitt hår fixat av Ada. Sedan var det bara att slänga på sig klänningen, ta med clutchen och åka in till Ellen där det var mingel innan balen. Det kom en grann bil som skjutsade oss ner till Rådhuset där själva kortegen började. När vi kom till hotellet var det fördrink som sedan följdes av trerätters. Lärar- och värdparet höll tal och kvällen flöt på. Senare på kvällen var det dags för först vals och därefter lite rave. Det var en så himla fantastisk dag!

tisdag- studentveckan







Det var studentkampen på förmiddagen, som var så himla kul! Efter det gick Ellen, Sofia, Ebba och jag hem till Ebba och drack rosé och tog det lugnt. På kvällen mötte vi de lärare vi haft genom åren i brännboll och senare blev det grill och häng tillsammans med lite andra klasser.

måndag- studentveckan






Vi gjorde vårt sista nationella prov, i matte d denna gång. När det var över valde vi att fira genom att köpa fika och sätta oss vid sjön. Mot kvällen åkte vi till Nina där vi grillade och hade det väldigt trevligt. Vi övade dessutom utspringet!

studentresa


Nu drar jag och min fina klass iväg till Ayia Napa för en vecka. Har suttit hela eftermiddagen och gått igenom alla bilder från studentveckan och valt ut de bästa, så vänta er uppdatering! Nu hade jag tänkt ha en sån jäkla bra vecka, och tycker ni ska göra detsamma!

creepers



En av alla fina studenpresenter. Jag fick mina efterlängtade creepers av Eva, Göte, Amelia och Jakob. Kommer sitta som fastklistrade på mig i sommar!

studenten 2012

Hade världens bästa student i fredags, utan tvekan. Var i lyckorus hela dagen, här ovanför har ni ett litet smakprov på hur det såg ut. Kommer mer bilder från både bal och lite annat från denna studentvecka. På måndag natt åker vi till Magaluf för att ha ytterligare en superbra vecka!

student


Har haft mitt livs bästa vecka. Igår tog jag studenten och jag var så lycklig så lycklig. Tänkte pumpa in massa inlägg från studentveckan kommande vecka. Lite tidsinställda inlägg som ni kan roa er med medan jag befinner mig i AYIA NAPA. Åker dit med klassen på måndag morgon som en fantastisk fortsättning på veckan som varit förstår ni. Så, bildbomb med start imorgon!

Student

Är uppe i mitt livs vecka. Återkommer på lördag!

när du somnat inatt, vad drömmer du då

Hej mina vänner. Jag är hemsk dålig på att uppdatera er om mitt liv, men det händer så sjukt mycket nu för tiden. Mindre än en vecka kvar till studenten och det firar jag genom att umgås så mycket som möjligt med mina fantastiska vänner. Vi hittar på något jämt, om det nu är att sitta runt en eld vid sjön, dricka vin eller bara skratta och mysa. Här är några bilder från den senaste veckan.


lördag



Nu ska jag åka till vänner som får mig att må bra. Värdesätter dessa kompisar högt förstår ni.

fredag




Klassfesten igår blev himla lyckad och idag vaknade jag jämte Lisa och Hanna. Lisa och jag har haft en riktig slappardag och kollat på serier ända fram till eftermiddagen. Nu ska jag börja göra pizza och ikväll får jag sällskap av Hanna, Lisa, Christopher och Johan för Star Wars. Vilken dag va?

klassfest






wednesday


Idag hade jag min sista skoldag för övrigt. Har firat det med massa avsnitt New Girl, som jag är besatt av för tillfället. Imorgon ska min fina klass komma hit för lite festligheter på kvällen. Nu sticker jag in till la stada för att hänga med Jakob. Ha en bra lillördag på er mates!

rosétisdag





Igår var det tisdag, vilket innebär rosé på Bryggan. Vi var några i klassen som åkte dit men det var också fyllt med massa härliga kidz. Blir mycket fest och häng med klassen nu det sista, för snart är det slut! Jag njuter varje stund.

gloria

Har kanske haft den finaste helgen på länge. Jag umgås mest med människor jag tycker så bra om tar in varenda sekund.  Snart tar jag studenten och det känns helt sjukt, pirrar i hela kroppen av att tänka på det. I fredags var jag med mina klasskompisar och spelade brännboll och hade det allmänt härligt. I lördags repade jag med TorpaSlottsteater och åkte på kvällen med Freyja, Sofie och Simon på SeLest spelning i tranemo, och senare på kvällen blev det gitarrspel och spontanhäng. Fint som snus! Har avslutat helgen på bästa sätt med både dans och senare korvgrillning vid sjön. Denna helgen alltså. mmmmmmmmmmmmmm

Puss.

nattmusik



lördag




Hej hej hej. Här sitter jag och försöker se söt ut. Idag har det varit min pluggdag, varit väldigt effektiv thank you very much. Har fortfarande lite ont i tänderna så äter mitt lördagsgodis med framtänderna.

Är på dåsigt humör idag. Lite sällskapssjuk tror jag sannerligen. Försöker locka hit Hanna för tillfället (Hanna detta inlägget är till dig, visst kan du inte motstå att komma hit till mig?).

Vi får helt enkelt vänta och se. Ska kolla new girl nu, det ni. Hemmakväll it issssss. Så gåre när halsmandlarna är större än ma boobs.

Hare fest kidz

i invented swag




Har Beckas stjärnor på mig idag. Har idag varvat julmusik med ett av mina favoritalbum, Watch the Throne. Imorgon ska jag jobba, vilket ska bli himlans kul! Efter det ska jag ägna hela min eftermiddag åt plugg, två inlämningar som ska vara klara. Go go go!

onsdag



Hej kids. Idag har jag varit hos tandis och spänt och fått nya gummiband. Bubbelgumsrosa denna gång. Jag gör mig festfin inför studenten förstår ni. Annars har vi dansat hela gänget idag och det går himla bra måste jag säga! Dessutom har jag glidit runt i mjukiskläder hela eftermiddagen. Och ätit löksoppa, älskade löksoppa. Nu: back to plugg.

världens finaste tisdag

Igår drog jag och Freyja en spontantur till Göteborg för att se världens finaste band SeLest ha releasekonsert för sitt nya album "våren". Var en fantastiskt fin kväll med min bästa Freyja. Om ni inte har lyssnat på SeLest så kan ni trycka här och lyssna på alla braiga låtar. 

Puss

måndag

Idag har vi hängt hemma hos Becka innan vi begav oss till kinarestaurangen och återförening med luciagänget. Efter att vi ätit och umgåtts åkte vi alla till Becka igen för att titta på inspelningar från konserterna. Just nu sitter Bex och jag och dricker te och diskuterar livets stora frågor. Ha en bra dag kids.

green eyes

hej mina fina vänner. Min helg har mestadels bestått utav jobb, men det har varit fint det också! Annars så har jag kollat på en hundvalp idag, så i slutet av maj får vi hem våran nya familjemedlem. Så himla kul.
Imorgon får jag träffa mitt fina luciagäng igen för lite reunion. Mysigt. Ha det bra tills vi hörs nästa gång.

Puss

sunday



may the 4th be with you


Ni vet väl om att det är Star Wars-dagen idag? Har gått runt med mitt lasersvärd hela dagen. Dessutom druckit mitt te i Star Wars-muggen samt lyssnat på Star Wars-musik. Det är så man gör. Jag har även fått mycket skolarbete gjort, vilket är positivt.

Nu ska jag sticka in till staden för att hänga med Amelia. Har på mig mitt fina linne som jag köpte i London idag för övrigt.

soliga dagar


Hahaha, skrattar så åt denna bilden. Idag hade vi tennis på idrotten. Det är så kul, för vår klass är över lag verkligen värdelös på idrott. När det gäller i stort sett allt och tennis var inget undantag. Vi har himla kul på våra lektioner iallafall.

Jag utnyttjar sannerligen vädret dagar som dessa. Dessvärre är jag sämre på att utnyttja min kamera. Men så är det, och det får vi leva med.

Idag hängde jag hos Ellen där vi mest njöt av solen och pratade. Vid fem ungefär mötte vi upp Simon och Jakob för en fika på torgis och lite senare kom även Sofia. Ikväll har vi haft familjekväll. Mamma och pappa fixade grillspett, klyftpotatis och bea-sås. Helt okej.

Har så himla härliga dagar nu för tiden att jag nästan glömmer av allt som är kvar att göras. Imorgon ska jag plugga i stort sett hela dagen men på kvällen ska jag få träffa min fina Amelia igen. Längesedan sist.

Ha det bra kids, och använd solskyddsfaktor!

120502

Hej hopp!

Yes. Litet avbrott där, så kan det gå! Har i alla fall 3 veckor kvar i skolan och under dessa 3 veckor ska jag hinna med en hel del. Så det är lite mycket nu, och samtidigt som jag försöker få ihop skola och jobb så försöker jag umgås så mycket som möjligt med mina fina klasskamrater, som igår! Igår drog vi ihop ett gäng och grillade hos fina Sandra. Det var bäst.

kanonkväll





Igår satt jag inne och pluggade på förmiddagen tills mina kompisar fick mig att dra in till stan. Först stannade jag till vid torgstallet för att snacka lite och sedan åkte jag till min kära Ellen. Vi njöt mest av solen och pratade ikapp lite saker. Vid fem-snåret begav Mikelina och jag oss till Jakob där Rebecca, Simon och Simon redan var. Det var grekisk afton som stod på schemat. Vi (de) grillade kött, gjorde sallad och tsatsiki. Efter det satte vi oss på filtar i trädgården och åt och njöt av majvärmen och grekisk musik i bakgrunden. Det ni!

Valborg













Min Valborg var så himla bra. Vi var i Rebeccas stuga i Näsboholm för grill och chill. Det var fantastiskt väder så det höjde stämningen ytterligare. Längre fram på kvällen begav vi oss till Marbäck för att fortsätta festandet där. Fet kväll!

arton







I lördags firade vi Lisa som fyllt 18 år tillsammans med släkt och vänner. Det var himla trevligt och det bjöds på jättegod mat!

utstyrsel lördag



recap




Hej, hej och åter hej. Tänker inte komma med massa bortförklaringar osv. Nu är jag tillbaka! Sedan vi sågs senast har det hänt lite grejer.

Sofia och jag har lämnat in vårt projektarbete (!!!). Vi har haft de årliga vårkonserterna. Vi har både gjort koreografi och lärt ut dans. Jag har sjungit, pluggat och ätit. Jag har hängt med mina kompisar. Jag har simmat (och har fortfarande träningsvärk). Jag har varit uppe till småtimmarna. Jag har firat Lisa som gått och blivit arton. Jag har haft prov och inlämningar och redovisningar. Jag har bott hos Rebecca i helgen. Jag har ätit lyxmackor. Jag har hängt på Torgstallet. Jag har festat. Jag har chillat. Jag har haft det jävligt gött. Nu kör vi.

hej

Tänkte bara meddela, mina vänner äger. Hörs imorgon hörrni, då ska vi prata länge!

RSS 2.0