onsdag

Hej! I drygt tre år har vi varit "saveneknilsson", Fanny och Becka. Tre roliga och utvecklande år. Dessa år har bland annat kommit ner i 1933 blogginlägg. Blogginlägg som ändrat innehåll och kvalitet betydligt genom åren. När man tittar tillbaka på vad man skrev för längesedan vill man ibland gräva ner sig, men det är också charmen, att man ändras som person. Vi är inte samma personer som vi var då, och i framtiden kommer vi också förändras. Livet rullar på, och vi med det.

Vi båda känner att det är dags att rulla med livet lite utanför bloggen nu, därför är det dags för ett uppehåll för oss båda. Uppehåll som kan betyda att vi börjar hänga här igen om några veckor eller månader. Det kan också betyda att uppehållet varar för evigt. Vi vet inte nu, men som det känns behöver vi ett avstånd från det här, och fortsätta rulla.

Bloggen kommer stå kvar som den är, men kommer inte uppdateras. 1933 blogginlägg har ni att gå igenom, om ni känner för det. That's a hell lot of words.

Vi finns fortfarande på instagram: beckanilsson och fannysavenek. Och på twitter: beckaelinmaria och fannysavenek. Ni får gärna hänga med Simon och mig på vår youtube också: oxandtwin. Haha, vadå internetnördar..

Ta hand om er kids, och tack för att ni varit hängivna här och gjort att vi fått tre grymma år.


måndag

Hej kidz. I fredags lämnades jag ensam i lyan vilket betydde: halloumi, fulchampagne och julmusik. Kollade också fantastisk många avsnitt av How I met your mother.

I lördags var vi på födelsedagsfest hos Rebecka som fyllde 21. Efter det begav vi oss till stan för att gå på Blue Moon Bar, eller bmb som jag lärt mig att man säger här. Det var jätteroligt!

Igår låg jag i sängen mest hela dagen och tittade på serier samt drack te. På kvällen åkte Simon och köpte choklad och efter det hade vi filmkväll.

Idag har jag bland annat gått runt på stan med Rebecka i några timmar. Jag har också spelat ukulele och ikväll har bror min och jag spelat och sjungit lite. Nu mina vänner, är det dags för keso och film!

bal 2012



 

torsdag


coldplay 2012

 
Och ni som är intresserade kan också få se hur det såg ut under coldplaykonserten som jag var på för några helger sen, såhär var introt. Det var inte jag som filmade (tog från youtube.........). Jag var nog mest uppe i hur jäkla överfantastiskt bra det var. Helt enkelt.

''

 
Förra helgen hade jag syskonhelg. Vilket innebar godis och chips framför en film, shopping, den svenska björnstammenkonsert och bio. Mina syskon är bäst

bror

Lite nytt på youtube.

fina göteborg

 
Hinner inte sitta här så mycket men det ska bli mer ordning på det. Njuter iallafall av hösten i Göteborg. Idag träffade jag Freyja & Evelina som var här och skulle kolla på musikal, vilket var himla fint. Sen cyklade jag hem och mötte upp Sofie, Simon och Emelie och lagade mat och myste framför tv:n. En av de bättre onsdagarna helt enkelt.
 

lillördag


Här sitter jag lite på sned. Har spenderat förmiddagen med keso, hallon och müsli framför Barnkanalen. Har dessutom städat. Dammsuga är verkligen inte min grej, det är en sak som är säker. Annars har bror och jag spelat lite musik idag och ska väl fortsätta med det även ikväll. Känns som att det är vår grej, det här med youtube, riktigt skoj ju.

nike


Nu: gymmet i mina racerskor.

oxe och tvilling

Hej, igen. Här är de tre första klippen på vår kanal. Hoppas ni tycker det är roligt och att ni hänger med. Har ni youtube vore det kul om ni subscribar också. Mer inspelningar på g!

skor

 
När jag får pengar över hade jag tänkt lägga dem på ett par grova höstklackar. Kikat runt lite ikväll, och här är några tjusiga sådana.

tisdag

Hej kids. Sitter nu och kollar på Halv åtta hos mig, kvällsrutin! Idag sov jag länge och pratade därefter med min kära syster väldigt länge. Saknar henne! Annars har Simon och jag spelat musik mest hela dagen. Vi har gått och skaffat oss en youtube-kanal där vi tänkt lägga upp lite låtar då och då. Länkar sedan. Vi har också kört ett crossfit-pass vilket resulterade i att jag kommer tillbringa resten av kvällen i soffan. Fast först ska jag göra äppelpaj!

pretty woman

Min absoluta favoritfilm gick på TVn igår. Jag satt och sa replikerna precis innan de sades. Jag blev lipig när Vivian har sin röda klänning på sig (tänkte först ha en sådan som balklänning). Jag sjöng med när hon sjunger Kiss med Prince. Jag blev exalterad då hon går och skäller ut butiksbiträden som varit elaka och jag tjöt när Edward kommer i sin limousine och ropar efter henne.

Detta är en film jag vuxit upp med, i och med att min mamma älskar den. Det har hon smittat av på mig. Fantastiska, fantastiska film.
 

idag




torsdag

Nu förmiddagspromenad i höstsolen!

-----



Om man vill känna sig lite fin en gråmulen ganska tråkig dag så kan man ta på sig sin nya blus ifrån Odd molly. Tycker om den. 

'cause you use your heart as a weapon



Idag har jag jobbat 8-5 och sen fikat med några av mina mest inspirerade personer. Den ena som pluggar till sjökapten och är kanske den häftigaste tjejen och som får mig att vilja och hoppas så mycket i livet. Den andra som dansar och sjunger och blir artist och som får mig att bli varm i hela kroppen och den sista som är min syster och som alltid är lika bra oavsett vad hon gör. Ungefär så. 

Något som jag saknar i Göteborg är att få vara kreativ, att få stå på en scen och få utlopp för sin kreativitet. Men förhoppningsvis får jag stå på en scen om inte minst ett halvår. Annars är Göteborg fint med en mysig lägenhet och inte minst staden som får mig att må bra. Men såklart saknar jag mina vänner i ulricehamn, tur att de finns kvar oavsett. Nä, nu blir det Svenska hollywoodfruar. 

*****


tisdag


Hej hej hallå. Har haft en riktigt slapp dag, tagit hand om tvätt och bakat bröd samt kollat på serier. Ikväll har jag ff också, vilket betyder Svenska Hollywoodfruar och ännu mer serier. Och te, mycket te.

closet


måndag

Hej. Nu har jag kommit i ordning och kan nog bli mer regelbunden här. Idag skiner solen och det är klarblå himmel, så nu står en powerwalk på schemat!

förändring



nu är det klippt!

sthlm





Har haft några så sjukt fantastiska dagar i huvudstaden. Vi har ölat med nya vänner, gått på världens bästa konsert med coldplay (utan att överdriva, det bästa jag sett) vi har åkt oss snurriga på gröna lund, vi har ätit god mat och dansat till morgonkvisten. Himla bra avslut på denna sommaren! Inatt har Evelina och Freyja sovit hos mig och nu har de precis lämnat mig, konstigt det där med att man alltid sågs var eller varannan dag och nu vet man inte nästa gång man träffar de igen. Jaja, idag är det söndag och jag tänker inte lyfta mig ifrån soffan. Imorgon är det en ny jobbvecka, woho.

RSS 2.0