de 999 saker jag aldrig skulle göra





Köpte mig ännu ett par shorts igår. Och ännu en magtröja. Och en parfym för 180 riksdaler.

om himlen finns är jag förlorad



Igår efter skolan åkte Ellen och jag till Göteborg för en dag med chill och lite shopping. När vi kört in i Ulricehamn igen hängde vi en stund hos henne innan jag åkte till Amelia och åt tacos och tog igen massa prat. Himla mysig dag.

nu är vi vakna men vi känner inte igen oss


Hej barn. Idag har mamma och jag (läs mamma) bakat mest hela dagen. Vi förbereder lite inför studenten. ALLT cirkulerar kring studenten nu, helt ofattbart. Vilken stund som helst kommer Hanna och Johan hit. Vi ska äta tacos, godis och kolla Star Wars. Det ni!

fool me into believing


Har glidit runt i skjorta och pappas fina gamla jeansjacka idag. Besökte tandregleringen. Har numera lila gummiband på rälsen min. Vårigt och fint.

TACK så mycket för alla fina kommentarer ni ger. Värmer i själen ska ni veta hörrni.

onsdag


999


Och för 20 minuter sedan släppte Kent live-versionen av 999. Som jag längtat, och vilka höga förväntningar jag har haft! MEN, den är ju genial, as usual. Hade stängda ögon genom hela låten och den bara fyllde mig. SÅ gör man musik.

På själva "aaa" var den dock lite väl lik "Little Lion Man" med Mumford & Sons, men det var inget som störde riktigt. Bara en notis.

Lyssna och njut!

tisdag

Vad gör du just nu?
Lyssnar på "skriva, kaffe & cigg", som för övrigt är en av mina favoritspellistor. Äter dessutom "Helnöt" och spelar "Rumble" (beroendeframkallande).

Vad tror du att du gör om 1 år?
Om allt går som det ska är jag någonstans i Asien tillsammans med Becka just nu om ett år.

Vad gjorde du förra helgen? Och vad ska du göra nästa helg?
Förra helgen var jag med vänner och festade och hade det allmänt gött. Denna helgen ska jag till Göteborg med Ellen, umgås med Amelia och kanske knåpa på lite koreografi.

Vad är ditt bästa bästa skönhetsknep?
Le.

Vilka är dagens planer?
Äta choklad, kolla serier, kolla top model.

Bästa staden/landet du besökt
Bästa städerna är Rom, Berlin, Edinburgh. Bästa landet är nog Frankrike. Känner mig hemma där.

Vilken kändis får du höra att du liknar?
Bill Skarsgård! Hehe, och är så nöjd över det så det är löjligt.

Var vill du bo i framtiden?
Takvåning i New York. Eller i en liten lägenhet i Paris. Eller London. När jag ska bilda familj och sånt där vill jag dock bo i Skottland, i ett tegelhus med murgöna växande upp längs väggarna.

skottland



andreas bilder

helgen

Har haft en världsbra helg med världsbra vänner. Fint väder, promenader, springrundor, Varberg, Borås, fest, hopptävling, Torgishäng, fotbollsmatch, altanhäng etc. Drog ihop ett litet klipp som ni kan få se på!

up in flames



hej finisar

i helgen har jag hunnit med att jobba, att gå på bio (kvarteret skatan, fett bra), sovit med bästa vänner, repat, gått på 19-årsfest och repat lite till. Fint som snus! NU ska jag ut på min balkong och lapa de sista solstrålarna.

Puss på er.

sunny day/sunday


Sticker nu iväg till staden för att kolla på hästtävling som min vän Ebba anordnat. Med mig tar jag Ellen och Rebecca. Ha en bra dag, och njut av solen!

+++



Såhär gick jag klädd nästan hela förra sommaren. Idag var det dags att plocka fram utstyrseln igen!

spring time



Lite så har min dag sett ut. Slutar tio på fredagar så har hela dagen på mig i stort sett. Direkt när jag kom hem blev det fika ute på mitt tak och först vid tre gick jag in och lade jag mig i sängen med fönstret öppet och sov några timmar. Nu hade jag tänkt ge mig ut på en kvällsrunda i det fina vädret.



charlie brown


här är en fin måndagslåt. Nu ska jag ha kalajs för min bror som fyller 15! Grattis på dig Eric.

++++



Sticker nu iväg till Andrea för pizza och mys med henne, Hanna och Ida. Ha en fin kväll!

linnet med stort l


från skottland


Denna underbara skapelse hittade jag för 5£ inne på det stora varuhuset primark i Edinburgh.

saturday


Har precis skickat in min bokanalys samt städat mitt rum. Vilken minut som helst kommer Emiilije. Vi ska spela musik och kolla på big bang theory mest hela eftermiddagen och natten. Igår kollade jag Star Wars ihop med Hanna, gillar det. Det blir en lugn helg för mig, det var längesedan så det är behövligt. Ha en fin lördag!

And the choir in my chest

solsken, fotvärk, cola, skidåkning, pist, trött, puder.
fin fredag

hurts like heaven

Imorses åkte jag till Sälen och ska spendera hela min helg här med familjen, mysigt! Annars så är livet rätt fint. Bokade en resa till London med Kajsa i april häromdagen, himla underbart. Annars räknar jag mest ner dagarna till studenten och myser med vänner och så.
Puss

lite shorts jag äger





ni är bäst

image description

somrigt


Tröjan köpte jag på Topshop i Edinburgh. 501:orna hittade jag idag.

tisdag/studiedag




stockholm


Idag åkte Alva, pappa och jag upp till Stockholm över dagen. Pappa jobbade och Alva och jag strosade mest på stan. Himla fin dag!

vår


120311




ljusrosa



Hej!
Har haft långhelg. ASgött! Och den har varit väldigt fin också, den började med bowling med några fina vänner på torsdagskvällen, fredagen innehöll jobb och pizza och film med mina bästa och på lördagen styrde jag, Cecilia och Sandra kosan mot Göteborg då jag även införskaffade mina fina nya jeans, på kvällen myste jag till det med Kajsa vilket slutade med en spontan utgång!

Idag ska jag plugga, har glömt hur det är att gå i skolan efter 3 veckor med musikal (åh).

Ha en fin söndag. Puss


sunday


Nu sticker jag iväg för att spendera resten av dagen med tre goda vänner samt matematik. Imorgon är det prov, wiho.

new


new in





Suktat efter dessa i flera månader, i Skottland slog jag äntligen till

Skottland- dag 2







Tisdagen började med att vi gick upp för Arthur's seat som ligger centralt i Edinburgh och har bästa utsikten över staden. Efter det gick vi till The Elephant House som är "the birthplace of Harry Potter". Det var en av de bästa sakerna vi gjorde i och med att ett av mina livsmål är att ha fikat där. Därefter gick vi till ett museum och på kvällen blev det utgång. Fantastisk dag!

Skottland- dag 1










I måndags åkte vi till Säve flygplats för att åka till Edinburgh. Väl där möttes vi av sol och en buss som tog oss till vårt hostel. På kvällen åt Ebba, Ellen, Sofia och jag italienskt och efter det gick vi och några till en liten kvällspromenad. Vi fick då höra en gatumusikant som spelade lite säckpipa, som var himla fascinerande.

skottland


Hemma efter bästa veckan på väääldigt länge. Bilder kommer!

+++


<3



es09



tack världens och jordens mest underbara klass för de bästa veckorna någonsin.

paris/eiffel/birthday/champs elysees




venice





donau river




edinburgh


Har haft en världsbra helg och med det säger vi hejdå Sverige. Kommer hålla er sysselsatta även fast jag lämnar svensk mark, var så säkra på det. Ska dessutom fota massor i Skottland, Viktoria har beordrat mig!

Så, tills fredag, håll ställningarna!


'


Slänger hit en av världens bästa låtar såhär på kvällskvisten. Ja, varsågoda

22:07

Hej fina.
Har inte riktigt tid med datorn nu, så om ni vill se mer utav mig (och min fantastiska klass) så tycker jag att ni ska komma och titta på vår musikal! Imorgon och på tisdag, sen är det slut. Så komsi! Annars så gör jag inte så mycket mer än att stå på scen, myser med klasskompisar och jobbar. Hoppas ni har det lika fint som jag har!
Återkommer snart. Puss

saturday night


Igår var vi som sagt hos Jakob på inflyttningsfest. Vi gav honom bland annat lös-mustascher i present, vilket resulterade i att alla hade sådana på sig efter ett tag. Somnade till sist hos Rebecca efter en väldigt fin afton.

saturday


Hej kids. Jag vet att jag varit frånvarande det senaste, men skolan tar den mesta energin och jag vill bara orka den de sista månaderna nu. Därför hamnar nästintill allt fokus där.

På måndag åker jag och min klass till Edinburgh för att stanna där till fredag. Ska bli så. himla. skönt.

Idag har jag alltså packat. Satt i solen och drack te och lyssnade på fågelsång i endast shorts och linne också. Det ni.

Vid halv sex beger jag mig till Rebecca för att sedan gå till Mikelina och därefter på inflyttningsfest! Kommer bli en fin lördag.

Och, som jag sagt tidigare, jag finns både på twitter och instagram om ni saknar mig för mycket. Hehe.

just nu


Packarpackarpackar. Skottland på måndag.

beautiful day



fredag



Idag har jag varit med Ellen och därefter Rebecca. Vid sex for jag och en massa tjejer till musikalen som Rebecka och hennes klass satt upp. Den var himlans bra, och jag blir så stolt över mina vänner.

Har för övrigt hört vissa klagomål över att vi är inaktiva här. Can't see why.

RSS 2.0