where trouble melt like lemon drops

Var på mitt andra favoritställe idag. Hos farmor och farfar.

olofsbo

Mycket häng, mycket mat och mycket umgänge med världens bästa familj.
 

++++



Fina, fina människor.
 
 

defying gravity

 
hej vänner.
 
Just nu spelar jag teater, jobbar och spelar teater. Det är himla kuligt faktiskt. Igårkväll gick jag på Batman med ett gött grabbgäng. Den var SUPERbra. Annars är mina planer för veckan mest teater, men också jobb, vinhäng, eldblåsning osv. Ska bli kul. Om jag överlever eldblåsningen, men det gör jag nog.
 
Just det, vi hade ju premiär i fredags och det gick strålande! (www.torpaslottsteater.se) om nån missat. Sen på kvällen hade vi premiärfest med min bästa ensemble då vi satt på ljustända balkonger och åt ost och kex i varandras knän, gick upp till stenhuset mitt i natten och njöt utav varandras sällskap. Två veckor till med detta fina gäng, sen börjar mitt nya liv i Göteborg.

the dark knight rises

I fredags kväll var det äntligen dags för Batman. Självklart såg jag det med min nörd-vän Hanna. Den var så bra, så vi ska se den på onsdag igen. Denna gången tillsammans med vår andra nörd-vän Johan.

latest

I helgen var jag som sagt nere i mitt paradis, Olofsbo. Jag köpte en ny kamera förra veckan också, så jag är lite nykär i den. Det innebär att det kommer komma upp en del bilder här så fort jag har tid!

Ikväll var jag med min kära Becca inne på Viskan för lite mat och prat. Himla fint. Imorgon efter jobbet åker jag direkt till mina fina farföräldrar för att umgås med dem. Stay tuned.

last week

I torsdags kom min vän Ida hit för att prata och mysa. Vi åt gott och satt ute tills solen gått ner. Himla trevligt.

torsdag

Tänkte lagt upp lite bilder från dagen. Blogg verkar inte vilja samarbeta med mig dock, så de kommer vid ett senare tillfälle. Imorgon ska jag först kolla Batman med Hanna och sedan åker jag till kusten och stannar där hela helgen. Ha det fint tills vi hörs!

senaste

 
 
hej på er. Jag är lite dålig på att hänga här ibland men just nu har jag intensivvecka med världens bästa gäng. På fredag är det premiär så då tycker jag att ni ska ta er till Torpa Stenhus och titta på Kameliadamen! I alla fall, när jag inte spelar teater så dricker vi vin och pratar och spelar spel och sjunger och reser tält och bygger.

hopppas ni har det fint.  
 
 

-


ensamtid

Igår var Viktoria och Rebecca här och umgicks. Himla mysigt, tycker om de däringa tösera så. Nu har jag laddat upp med melon och choklad med mera och ska kolla på en av mina favoritfilmer: 500 days of Summer.

nothing to worry about

Kick-ass intron är något som får mig att bli lyrisk. Här är några av mina favoriter.

chill

 

lördag

Lördagen tillbringade jag med Emiilije och Naomi. Vi var och hälsade på min lillasyster på Torgstallet när hon jobbade och passade även på att ta en lunch. Efter det begav vi oss hem till gården och bakade. Annars var vi ute och njöt av solen tills dess att Alva kom hem och det var dags för fudge och Sunes jul. De som känner mig vet att jag är besatt av julen. Julmusik, julgodis, julkalendrar och så vidare. En liten jul i juli var därför perfekt. På kvällen kom Hanna och åt pizza och efter det kollade vi på Batman Begins samt Dark Knight. Laddar upp inför Dark Knight Rises förstår ni!

torsdag

I torsdags kom min fina vän Rebecca och pratade igenom livet. Efter att ha ätit mat och umgåtts en stund begav vi oss mot torget för att kolla på Darin. Vi avslutade kvällen hemma hos mig igen med några avsnitt New Girl innan vi somnade.

dödskalle


tisdag i göteborg

I tisdags var jag i Göteborg med favorit-Freyja. Vi satt i parker och förhörde varandra på manus, åt god mat och bara var. Det var en fin dag.

18


gott te och vacker mugg


kvalitetstid

Becka var här igår och planerade livet ett halvår framåt med mig. Det var mycket fint. För tillfället har vi också en provisorisk header innan vi fixat den nästkommande. Vi var iallafall lite trötta på den förra så det här kändes som en bra, tillfällig lösning. 

Idag har jag jobbat och nu i eftermiddag har jag mest druckit te och läst i en bok jag fick av min granne. Det var längesedan jag läste. Jag har faktiskt tid med sådant nu för tiden, när jag varken har läxor eller människor omkring mig. Ikväll står också Allsång på schemat, sommartradition.

+


skor

 
fick ett par superfina skor av fanny i födelsedagspresent. åh vad hon är bra

mina senaste dagar

 
även om vädret inte är på topp har mina senaste dagar varit väldigt fina. Jag har hunnit med att åka båt i kvällsol, firat finaste vännen på bryggan med mina andra fina vänner, gått på gator i göteborg, hälsat på och kärat ner mig i min framtida lägenhet, åkt spontanturer till glommenfestivalen och övernattat i bilen. Och nu ligger jag i samma säng som en annan bästa vän och har planerat framtiden. Fint skare va.



Kent- Sveriges största rockband


gårdagen

Tog elvatåget till Göteborg igår där jag mötte upp min bror och några av hans kompisar. Vi åkte och käkade innan vi drog till en replokal där vi hängde innan det var dags för konsert. Jag agerade mest åhörare när de andra spelade sånger som Wolf like me och Ooh la. Helt okej uppvärmning inför Kent.

Simon och jag kom till scenområdet i Trädgårdsföreningen ungefär 20 minuter innan konserten drog igång. Vi fick väldigt bra platser med tanke på att vi kom dit så pass sent. Efter att ett av världens bästa band spelat bland annat 400 slag, Färger på natten, Skisser för sommaren, 747, 999 och Mannen i den vita hatten (16 år senare) gick vi mer än nöjda därifrån. GRYM konsert!

Vi mötte upp de andra killarna med planer att dra ut. Efter lite glid längs bland annat Andra lång gick vi ner till vattnet och dansade på stranden tills klockan blev morgon. Jag tog åttabussen hem till Borås och kom hem vid halv elva och tog en sen frukost. Efter det har jag tagit det väldans lugnt idag. Kollat serier samt lagat mat. Just nu sitter jag i sängen efter att ha varit vaken  35 timmar i sträck och ska kolla några avsnitt Friends innan jag avslutar denna fantastiska helg med lite sömn.

söndag

Hej hej. Igår var Simon och jag på konsert i Göteborg. Kent stod på scen och det var magiskt. Efter det blev det utgång och jag kom hem först nu, haha. Gjort i ordning en väldigt god frukost med bland annat världens godaste yoghurt. Tror jag har bestämt mig för att skippa sömn idag och ta igen den inatt istället. Nu hade jag tänkt kolla några avsnitt Prison Break förstår ni.

120713

Så, Ronja, min kusin och mycket goda vän var här och förgyllde mina dagar lite. Det är så chill med henne. Allt är stabilt och man pratar om sådant man inte hann prata klart om förra gången.

Idag var vi och hämtade upp älskade Naomi på flygplatsen. Glädjen av att få träffa henne igen! Jag ska också bli bättre på att hänga här, jag lovar. Ska på äventyr imorgon, så kanske lite updatering från det. We'll see. Nu ska jag ta igen lite sömn i vilket fall. Take care, pöss.

Onsdag

Nu sticker Ronja (som kommit för att göra mig sällskap) och jag in till stan för att käka på Viskan. Ha det nice kids.

magaluf

 
Fick hem mina bilder från min engångskamera häromdagen ifrån Magaluf! Så himla värd vecka.

weekend

Så, i fredags var Hanna och jag på Spider-Man. Hade ganska låga förväntingar på filmen i och med att jag inte tycker om att man byter skådespelare med mera. Men den var så jäkla grym!

I lördags åkte jag hem till Ulricehamn och umgicks med min familj samt med massa kompisar. Det var fint. Kom hem hit vid sju-snåret idag och satte mig då på altanen och åt jordgubbar samt lyssnade på Shwayze i kvällssolen. Nu väntar några avsnitt Prison Break.
 

-----

Sandras bild från Magaluf.
 

Jag är så glad just nu. Lägenhet i Göteborg till hösten är fixad, sommaren börjar komma igång på riktigt och snart börjar även min favoritdel utav sommaren. Annars så jobbar jag, dricker vin, hänger med fina människor och badar från båtar mest. Hoppas ni har det fint, vi ses snart igen. 

stjärnfallet är jag

hehe ser ut som pacman.

Sitter för tillfället och dricker smoothie och om en halvtimme ungefär kommer lite vänner hit. Vi ska äta mat och sedan bege oss till stan för att kolla på Krunis. Den enda låten jag begär är Stjärnfallet. Annars händer inte så mycket, får väl ta och ta lite bilder så jag kan visa er I guess. Man blir lätt mätt på webcaminlägg. Vi kanske ses ikväll, annars får ni ha det bra kids.
 

dans 2012

Tråkigt nog hade inte allmänheten chans att se avslutningen vi hade i sim- och sporthallen, utan begränsat med nära och kära till oss studenter fick komma. Min vän Jakob filmade dock en hel del, och jag tänkte att jag iallafall skulle visa er dansen för i år, som inte visades på vårkonserten utan just på studentavslutningen. Tyvärr kom inte hela början med, men det är ingen världskatastrof förstår ni. Kanske kommer upp lite solosång och utspring senare, vi får se. Men so long, enjoy!

PS. Fullskärm för bästa kvallen.
 

måndag

Hej! Det nya jobbet går bra. Det nya hemmet är finemang. Går mest och räknar ner dagarna tills de senaste Spider Man- och Batman-filmerna kommer ut på bio. Tänkte ladda upp med att kolla på alla filmer innan det är dags. Krunegård kommer till stan på torsdag, så då ska jag dit. I helgen var jag hemma i Ulricehamn och umgicks med mina fina vänner. Lite såhär är läget och jag trivs. Hoppas allt är nice med er!

RSS 2.0