evelina


Gissa vem som fick körkort idag? Och gissa vem som kommer hit om typ en halvtimme? Min mysis.

spring/vår




weekend



Igår när jag vaknade var himmelen klarblå så jag bestämde mig för att ta en springrunda. Alva och jag satte oss sedan på vår altan och lyssnade på vårmusik och drack te. Efter middagen åkte jag till Sofia och på kvällen åkte hon, Ellen och jag och firade Evelina och Rebecka som blivit arton år.

Idag har Becka, Sofia och jag gjort koreografi på förmiddagen och när jag kom hem hade vi kalas för mamma och Martina som fyllt år.

Hoppas er helg har varit fin. Det har min, som vanligt.

summer


onsdag/93 dagar kvar till studenten/1993




tjenis

det kanske är så att jag går i skolan 8-22 varje kväll, och det kanske är så att jag umgås med min klass de timmarna som är utöver 8-22, och det kanske är så att jag älskar det här så himla mycket, det kanske är så att jag spelar spel och skrattar så man får ont i magen, det kanske är så att man blir övertrött så att man ligger på golvet i skolan och skrattar åt ingenting och det kanske är så att man tittar på film tills morgontimman, och det kanske är så att solen lyser när jag är ledig så kanske jag fikar eller är ute och det kanske är så att jag ska på 18-årsfest ikväll till min bästa vän. Så det kanske är så att bloggen inte prioriteras i första hand denna tid.

Så nu vet ni. Men jag kommer tillbaka någon dag snart. Och under tiden kan ni som bor nära U-hamn ta er hit och titta på "Footloose" på Fredag den 2 Mars då det är premiär. För det kommer bli kanonbra!



Men så länge, ha det fint! Puss

chocolate ice cream with chocolate brownie pieces


Min syster har legat i förkylning och feber. Då behövs b&j.

birthday girl ♥




brb


Tittar på serier, är ute i det fina vädret, festar, är med vänner.

france/monaco







19





I fredags firade vi Elin och Christopher som fyllde nitton år. Himlans trevligt med himlans kära vänner.

monday


can't make you love me


one day




Eftersom jag läst lite överallt att man visst ska se denna film och eftersom en viss Jim Sturgess är med och eftersom man alltid blir lite kär i honom efter att man har sett "Across the universe" så var jag tvungen att se den. Och åh vad fin den var. Gråtit mig igenom det mesta i filmen och har fortfarande kvar en såndär jobbig klump i magen. Men ja, jag tycker absolut att ni ska se den om ni vill se fin kärlek och kanske gråta en skvätt.

20:09

Älskar mina nya byxor. De är sådär lagom luriva och lagom korta. Idag har jag repat med underbara torpaslottsteater-ensemblen! Blir likadant imorgon, väldigt roligt! 

Ha en fin lördag! Puss



min dag


i tisdags

Alla <3-dag (och såklart evelinas födelsedag) spenderades ihop med Evelina och Freyja på en is i skogen. Vi hade med oss fika och åkte mest runt och gjorde konster på isen. (Eller ramlade). När vi kände oss lagom rosiga om kinderna så åkte vi hem till Evelina och åt tårta. Perfekt dag.

<3


off to work


since i made it here

I måndags åkte Sandra Carlis och jag till farmor och farfar. Kvällen spenderades sedan hemma hos Sandra med frukt, choklad, te och film. Himla fint.

I tisdags kom Hanna och vi kollade Star Wars och åt god mat med mamma och pappa. Därefter kollade vi svenska grammis och Sherlock Holmes.

Igår begav jag mig till Sofia för att få lite projektarbete gjort. På kvällen var jag på släktkalas för Kajsa som blev arton igår.

Idag har jag ätit amerikanska pannkakor och dansat lite. Om någon timme kommer Amelia hit. Blir förmodligen te och några avsnitt av Friends.

Vilket lov, huh?

torsdag






tuesday


Världens bästa Becka kom hit med choklad och kramar. Den tjejen alltså.

grattis ♥

Idag säger vi grattis till världens finaste och bästa Evelina som fyller 18. Du ska bara veta hur mycket jag tycker om dig.

måndag

Idag har varit en lång dag. Har varit i skolan och jobbat från 9-16 med att riva, bygga, spika, måla och spraya. Vår musikal har verkligen dragit igång på riktigt, nästa vecka börjar intensivveckorna och den 2 Mars är det premiär! Iår sätter vi upp föreställningen "Footloose" - komsikomsi!

Annars så hänger jag en hel del med min bästa kajsa, himla fint!

Puss

söndagsfrukostar ♥


we ain't even supposed to be here


Live fast, die young, bad girls do it well







it's illegal just to kill



Hade en himlans fin kväll igår. Längesedan jag skrattade så mycket.

Ikväll ska jag hänga med Rebecca, Ebba och Elin. Vi ska äta hemmagjord pizza och kolla på melodifestivalen. Lagom ansträngande lördag.

one day we're gonna live in paris



Ikväll har vi tittat på massa gamla bilder ifrån tågluffen ifrån Ellens digitalkamera. Så himla roligt! Nu pratar vi och myser med chips och vindruvor.

Ha en fin kväll, puss!

luffisar



Vilken minut som helst kommer Ellen, Becka och Emiilije hit. Vi ska äta gulaschsoppa, äta godis och vindruvor och prata. Himla längesedan vi träffades alla fyra.

new bag



Tygpåsar med detta tryck har kommit upp på tumblr flera gånger. Har velat ha en sådan sedan första gången jag såg den. Min kusin Ronja driver ett UF-företag som säljer tygpåsar med olika tryck på. Ett av trycken var just detta. Ännu en påse till min samling. Happy girl.

Abstinens



Bästa, bästa The Ark.

skridskor





Ellen och jag åkte som sagt upp till farmor och farfar lördag till söndag. Min kusin Ronja var redan där så henne drog vi med ner till sjön för att åka skridskor. Det är ju så himla kul!

Senare åkte Ronja hem och Ellen och jag umgicks med farmor och farfar mest hela tiden efter det. Spenderade alltså min helg med människorna som får mig att må så himla bra. För oj, vad mycket positiv energi jag får av dem.

nya pjucks


i've always liked this the best

Lyssnar sönder säkert. Mina favoriter. Idag lyssnar jag helst på den här

tufftuff



Titta vad jag gått och skaffat!

sjuk



Har haft en jättebra helg. Nu har jag dock gått och blivit sjuk. Bilder kommer då jag kurerat mig.

helgen




Har ingen bild från i fredags men då spenderade jag kvällen med några ifrån min klass, en mycket fin kväll! Igår var det kollationering med TorpaSlottsteater och senare myste jag med Freyja. Nu ligger jag i min säng och kurerar mig, har blivit sjuk och åkt på en rejäl förkylning. Så bästa medicinen är nog cola och glee, inte sant?

Ha en fin söndag. Puss

lördag


Yes, här sitter jag och försöker se oberörd ut med en tekopp i handen.

Ska vara i stan vid halv elva för att gå på uf-mässan tillsammans med Ida. Många av mina kompisar har egna företag så det ska bli kul.

Direkt efter det beger jag mig till farmor och farfar tillsammans med Ellen. Vi ska åka skridskor och annat kul. Hört rykten om att min kusin Ronja är där också, och då blir det aldrig en lugn stund.

Ha en bra lördag!

torsdag


Idag har jag haft fullt upp hela dagen. Skola 8-18 och sen eldgig direkt på det! I skidbacken, jag höll på att förfrysa mina händer. Men roligt var det!

Nu sitter jag och Evelina i min säng och myser. Helgen kommer bli himla fin hoppas jag, har massa roligheter framför mig.

Puss

thursday


Hej kids.

Dagarna rullar på ganska obesvärat. Om någon timme ska jag bege mig till staden för att köpa thaimat och därefter åka upp till biografen där jag ska träffa min klass. Det blir en helkväll med klassen samlad helt ensamma i biosalen. Det medför vissa privilegier att ha en klasskamrat vars pappa jobbar på bio.

Imorgon väntar jobb och häng hos Hanna. Tänka sig, det är fredag, IGEN.

RSS 2.0