flytt

Idag bär det av 32 mil norrut där jag tänkt bo ett tag. Jag flyttar. Det har varit ett himla rännande på mig från ställe till ställe, med ena vännen till den andra. Allt för att få så mycket tid som möjligt med dem jag bryr mig om mest. Till att börja med ska jag vara i Västerås några månader, men vi får se med tiden. Västerås alltså, anledningen till valet av stad har jag fått svara på oräkneliga gånger. Jag ska till min älskade bror.

"Fast jag ska inte flytta, jag ska bara ut på turné. En längre semester. Flytta låter så definitivt, nästan lite skrämmande." Natalie Karlsson.


torsdag


Har haft en så mysig dag med min fina vän idag. Dock kom jag ihåg min kamera först vid hemresan.

yesterday




 

amelia


Igår kväll åkte jag till Amelia, som bjöd på kvällsmat ute i trädgården och fantastiskt sällskap.



 

just nu

Frukost i sängen innan det bär av till Göteborg med Sofia.

igår


Med Ellen och Rebecca på Torgstallet, oslagbar kombo.
 

sweet nothing

Lyssnade precis på Florence + the Machines resultat av samarbetet med Calvin Harris. Låten heter Sweet nothing, och denna lär jag dansa mycket till i fortsättningen. Amazing!

breaking down

 En fantastisk musikvideo.

idag

Min äldsta vän. Min kusin. Min älskade, slarviga, spontana Ronja. Snart flyttar hon till Staterna.

we lost faith in the arms of love

 Kom på att det var längesedan jag gav lite musiktips. I somras började jag lyssna på Ben Howard och fastnade direkt. Detta är min favoritlåt, annars kan jag rekomendera "Keep your head up" och "Only love". Enjoy!

hanna

Perfekt lördag. Batman, Harry Potter, How I met your mother, pizza, vin, godis och bästis.

lägenheten


Här är några små bilder på min underbara lägenhet. Trivs som fisken. 
 

breakfast

 

fredag kväll

Becka och Emelie skämde bort mig med god mat och fantastiskt umgänge. Vi satt på deras balkong och åt soppa innan vi förflyttade oss till vardagsrummet för film och fruktsallad. Väldigt mysig lägenhet som jag tror och hoppas de kommer trivas ypperligt i.

rebecca

Igår hade som sagt Rebecca och jag en heldag i Göteborg. Vi fikade på Da Matteo och strosade omkring. Grundtanken var att vi skulle gå runt i Göteborg utan att göra något alls. Det ändrades lite när vi såg hur mycket fina höstkläder som kommit in... Vi åt en sen lunch på Mediterraneo innan Becca begav sig hem och jag åkte till min andra Becka. Och Emelie.

fredag

 

beiga boys

 

++

 
hej alla. Har haft två fullspäckade veckor och har inte hunnit/orkat/kunnat sitta vid datorn en sekund. Har bott hos fina Sofie och Simon, jobbat varenda dag och inte minst fått min lägenhet! Så denna lediga fredag spenderar jag i soffan med Fanny och Emelie. Perfekt. Vi ska titta på film och äta fruktsallad och bara hänga. Annars så vill jag mest hänga i lägenheten i helgen och längta lite tills nästa onsdag då jag åker till Sthlm för en massa trevligheter. Fan vad fint

göteborg

Nu ska Becca och jag åka till Göteborg för att strosa omkring där hela dagen. Löning idag med ju, hallelujah. Ikväll ska vi också hälsa på Emelie och Rebecka i deras nya lägenhet. Vilken fredag huh?

svart som natta

Nu ska jag sticka iväg till Borås en sväng för att rätta till tänderna en aning men också hinna in en snabbis på Nelly. Har en ny väska med, fein vaaaa?

hemgjorda pannkakor

Något av det bästa jag vet är att ha mina mornar helt oplanerade, så jag har tid att lägga lite extra krut på frukosten. Idag: pannkakor.

20


190812

Igår var vi alltså hos Viktoria för att säga hejdå till henne innan hon beger sig till Kina för ett år. Det suger. Fick iallafall en fin bild på Sofia och Rebecca som får representera gårdagen.

Nu har jag stationerat mig i sängen och har inte några planer på att flytta mig härifrån på väldigt länge. Vi raveade för hårt i fredags så min kropp är fortfarande helt mörbultad, haha.

weekend

Kom precis hem från Götet, gårdagen var väldigt fin. Vi började med att äta god mat i lägenheten innan vi begav oss till Café Vasa för lite drinkar. Efter det kollade vi på Maskinen som spelade på Götaplatsen. Därefter var det dags för dans och fest så vi gick till Apartment och dansade som aldrig förr.

Idag tog vi en brunch på Egg & Milk innan vi åkte hem igen. Jag tog med mig kameran till Göteborg men gjorde det klassiska och glömde minneskortet. Så ni får helt enkelt klara er utan bilder. Denna tröjan köpte jag med mig hem igår förresten, görgosig.

Nu ska jag kolla några avsnitt Vampire Diaries innan jag gör mig i ordning på nytt och åker till Viktoria som har avskedsfest.

gbg

Nu åker jag till Göteborg för att stanna där tills imorgon. Kulturkalaset, Maskinen och utgång med Rebecca och Ebba. Ha en asbra fredag hörrni.

'''

 
 
hej hej kiddos. Här sitter jag i carls kök och väntar på att få fisksoppa. Lyx. Ikväll blir det spelkväll med vännerna. Trevligt. Hoppas ni har en trevlig kväll.

powerwalk

Nu ska jag ut på en runda med Rebecca!
 

onsdag

Igår tog Becca och jag en sen frukost i solen innan jag begav mig till Elin för att fika med henne.

klädsel tisdag kväll

 

rosétisdag

I tisdags var vi hos Lisa och gjorde tacos och umgicks innan vi begav oss till Bryggan och rosétisdag. Fantastisk kväll med underbara vänner.

kameliadamen 2012

 
Lånade lite bilder som duktiga Carl har fotat på vår föreställning. Han är grym! Nu sitter jag i alla fall i Göteborg och umgås med Carl och Sarah. Vi har ätit tacos och ska nu titta på Mulan. Himla fin kväll. Nu har jag jobbat tre dagar på mitt nya jobb och jag trivs som fisken i vattnet. Därför blir uppdateringen lite som den blir nu innan jag hinner komma igång med min nya lägenhet som vi får nästa vecka. Ska bli kul. Och skönt. Och roligt.

Hoppas ni har det gött. Vi hörs när vi hörs helt enkelt. Puss

tisdag

Nu sticker jag iväg till Viktoria för att spendera dagen med henne. Ikväll blir det bryggan och rosétisdag med vänner. Ha en nice dag kids.
 

måndag

Igår gick Andrea och jag ner till stan och köpte sushi för att sedan prata om livet och kolla på sex and the city.

torpa

I söndags var vi traditionsenligt på den sista föreställningen av Torpa Slottsteater. Fantastiskt!

lördag

Nya kläder från topp till tå. Hatten är dock min kära lillasysters.
 

helgen

I lördags åkte mamma, pappa och jag upp till Amelia, Eva och Göte i deras stuga.Vi picknickade, åt gott och hade det allmänt fint.

fredag kväll

Ikväll var vi lite tjejer hemma hos Sandra för grill, mys och snack. Så himla fint. Jävla tjöt om att allt är så fint, men som sagt CARPE DIEM.

fredag

Idag tog jag med mig mamma, Alva och Vendela och åkte till Jönköping för en mysig dag med shopping och fika. Carpe Diem.

torsdag kväll

På kvällen mötte jag upp Becca och Caroline för att åka tillsammans till Slottsskogen. Där satte vi oss på en trottoarkant och lyssnade på Flroence + the Machines konsert. Sådan ångest att jag inte var där inne, men det var så himla fint att sitta där i kvällssolen och lyssna på fantastisk jävla kick ass-musik. Efter det begav vi oss till Bar Himmel och tog ett glas vin och kollade ut över Göteborg. Fantastisk ställe det där också. Förstår ni vad jag Carpe Diem nu för tiden?

torsdag dag

Skatteåterbäringen kom. Ellen och jag åkte till Göteborg och spatserade omkring på Liseberg några timmar innan vi gick till stan och gjorde åt pengar på materiella ting. Så himla fin dag.

onsdag


+

 
om 24 dagar vänner. 

såhär kan det se ut


5 augusti

 
 
 
Bästa vänner. Tänk att vi får umgås varje dag. 

torsdag

Imorgon är det dags för min sista arbetsdag. I sex veckor har jag alltså varit sommarvikare, att berätta vad jag jobbar med tar dock hur lång tid som helst och sånt orkar vi inte med. Det är också tänkt att jag ska flytta hem,  hem till min älskade gård. Imorgon beger jag mig dock till kusten igen. Till mitt kära Olofsbo, för att börja min semester. Annars är det mycket på gång, som vi tar en annan dag, vi ses när jag har landat!

nananananananana batman

Har ikväll varit på Batman som sagt. Igen. Den var, tro det eller ej, ännu bättre denna gången. Kanske för att vi visste vad som skulle hända och för att man egentligen ville ropa ut hur den slutade. För att man kunde, för att man visste, och för att man skulle förstöra för de andra. Men att förstöra för de andra var väl aldrig någon seriös tanke, även om min skadeglädje ligger på en helt annan nivå än många andras.

-

daniel fält:
"Vi gör det inte för att tjäna en massa pengar, vi gör det inte för att bli kända eller för att imponera på våra vänner. Nej, vi gör det av kärlek till teatern, av viljan att få väcka någon slags känsla hos publiken. Jag är glad för att få vara en del av detta. Vi vill få publiken att skratta och gråta, att de ska gå hem och känna sig förändrade på nåt sätt. Allt vi vill är att beröra."

RSS 2.0