gladis

Precis hemma efter ännu en lyckad föreställning. ÅH vad jag älskar det här!
Blir inte så mycket blogg som sagt. Puss!!!

fredag kväll

Förfest. Promenad. Fest.

falkenberg

Åker till Olofsbo. Har ställt in några inlägg. Back on måndag (tror jag). TJING!

i'm on a boat

Igår var Amelia och jag ute med deras båt. Vi hade med oss kakor och sånt där. Efter ett tag sprack det upp och det blev soligt och fint. Vi lyssnade mycket indie med. Fett.

fabulous time in a-sås

Haft en grymt mysig mini-weekend med min kusin. Citerar henne: "Shoppa, äta ute, rödvin, romantisk komedi, mörkchoklad, laga (sinnessjukt god)middag tsm, prova mina kläder, osv. Girltime <3"

I natt kom jag i säng vid fyra-snåret. Nu ska Amelia och jag ut med hennes båt. Ikväll är det party!

mina dagar

Tråkiga mobil-bilder men har inte haft med mig min kamera. Imorgon är det genrep och på fredag är det premiär! Taggelitaggi! Imorses åkte vi båt ut till torpa i strålande sol. Fint.
Nu ska ja umgås med två vänner. Puss

The day

Alltså blev jag idag ägare till en ny mobiltelefon. Sofia har föhäxat min förra, älskade mobil (som jag haft i tre och ett halvt år) så därför var det dags för oss att gå skilda vägar. 

Idag gick jag upp kvart i fyra för att åka till Landvetter. Mina extrasystrar åkte tillbaka till USA. Det var allt annat än roligt.

För att tänka på annat etc. bjöd jag hem Hanna. Vi kollade nästan slut på hela första säsongen av Big Bang Theory. Jaså den serien, tro det eller ej. 

Hade tänkt kolla allsång samt morden i midsomer ikväll. Imorgon åker jag till min kusin.

PS. min kamera slutade för övrigt fungera igår, så lämnade in den idag. FYI.

joined the dark side

iPhone 4. Black.

..

Repar dag ut och dag in från morgon till kväll. Och när jag kommer hem är jag så trött så jag knappt kan tänka. Därför får denna blogg inte så mycket rebecka-inlägg. Men detta är det bästa jag vet.
Puss. 

!


lykke-humör (och webcam-bloggarn)


sen kväll sommartid


Jag har alltid haft svårt att vara sådär poetisk eller cool när jag skriver saker och ting.

Dagdrömma är jag dock väldigt bra på. Drömmer om saker och ting hit och dit. Sedan tycker jag om att klicka runt på tumblr efter tumblr. Hitta bilder som dessa. Varje gång jag hittar en bild som de här blir jag varm i kroppen och tänker "det där är jag" eller "så vill jag ha det". Därför väljer jag att vara poetisk genom att visa saker som gör mig glad, saker som beskriver mig för tillfället. Så uttrycker jag mig bäst.

Det är lätt att skriva saker rätt upp och ned, men det ger inte en rätt bild. Jag kan bara inte vara poetisk eller cool genom att skriva, jag är medioker och vanlig. Bilder, och andras texter, andras citat, det kan jag däremot relatera till.

Bilderna ovan visar hur mitt liv ser ut just nu, hur jag vill att min framtid ska vara och vad jag på något sätt tror på.

Jag är flummig. Men jag vet inte hur jag ska beskriva.

rereading

Så. Igår kväll runt tio-snåret kom jag på att jag ville åka till Hanna. Sagt och gjort. Idag väckte hon mig och vi åt frukost och efter det skjutsade jag henne till jobbet. Sedan har jag mest kollat Harry Potter och Big Bang Theory (har börjat om på säsong 1, snart på säsong 2). Efter lunch blev det fint väder så bestämde mig för att läsa om Twilight. Laddar upp inför premiären av Breaking Dawn i november. Ja, jag är tyvärr en nörd vad gäller Twilightsagan med.

Har på mig min fina virkade bikinitopp som jag fick av Amelia i födelsedagspresent med.

MIKELINA CHARLOTTA OLAUSSON 18 ♥

Självklart ska du få ett eget inlägg du också lina.

DANIEL RADCLIFFE 22


den tjugoandra juli

Mina dagar har tillbringats med Marcus efter två och en halv vecka ifrån varandra. Och inte så mycket vid datorn. Idag har vi varit i Göteborg med Julia och Viktor och kollat på gothia osv. Det var kul men ÄCKLIGT varmt. Inte för varmt utan sådär klibbigt varmt. Åskvarmt. Jahapp. Nu lyssnar vi på musik och har precis grillat. Gott gott gott.
Imorgon börjar min favoritdel på året förresten. På fredag om en vecka är det premiär. Nervig.
Ps. Älskar förresten att vara 18 och kunna handla på tradera <3 <3 <3 D.s.
Och en sak till, grattis fina fanny till bilen.
Och ytterligare en sak till. Tänker på alla i Oslo. Usch ryser av tanken.

corsa

Hej mina små fågelungar. Idag har vi varit hos farmor och farfar. Vi badade, spelade krocket och fikade. Jättemysigt.
Nu till häromdagens "wiii". Det var som så att jag köpte en bil i veckan. Så den har vi åkt runt i idag. Gud, den här meningen beskrev inte alls den glädjen jag känner. Egen bil är inte tråkigt. Känns å andra sidan riktigt riktigt bra. Att den är rymdgrön gör det inte heller sämre, hur fint låter det inte? Rymdgrön.

Det första jag gjorde när jag betalat den var att köpa en drömfångare. Har alltid sagt att det ska sitta en sådan på min backspegel. Tycker det beskriver mig en del.

Nu vet ni iallafall. Vet att ni varit spända på vad detta kan vara.

110721


hej barn

Nu spöregnar det ute. Jag älskar när det regnar mycket och man sitter inne, under täcket och myser. Har ett plåttak precis utanför fönstet så det låter ännu mer. Fint.
Kom nyss hem från Göteborg. Tyvärr förlorade laget med 2-1 i sextondelsfinal, och åkte alltså ut. 

När vi körde hem lät det konstigt i bilen. Vi blev lite fundersamma och stannade till för att kolla vad det var. Fotbollstejp på däcket. Stod på Hedens parkering. Ingen big deal.

11.07.19

Var som sagt iväg en sväng i Göteborg. Laget vann med 3-0!! Wiii. Imorgon är sista jobbdagen. Wiii. Ännu mer wiii som jag vill berätta. Men det får vänta!

venedig



Fina fina fina Venedig. Vilken stad! De små pittoreska husen som i princip flöt på kanalen som slingrade sig fram under fina broar. Pizzan pastan peston lasagnen och glassen. De jobbiga engelsmännen vid den kalla svalkande poolen. Bungalowen som hade ett tak och inte bara ett "parasoll" men som endast innehöll en våningsäng och en fläkt och en lampa. Lampan funkade inte dock i mitt och Ellens rum (- man såg ingenting. + man fick inte myggbett) Missade bussresor. Bussresor då vi krockade och hamnade mitt i ett pensionärsdemonstrationståg. Bussresor då vi plankade, mest helt tiden. 30 graders värme.
Italien och Venedig. Härliga tågluff.

20110719

Har också en ny tröja. Tjock. Olivgrön. Stickad. Alldeles perfekt. Haha! Det ser ut som om jag inte har något höger-öga på bilden. Märkligt. Men jag lovar, det har jag. Sist jag kollade iallafall. Nu åker jag med la familia till kusten ett par dagar. Hoppas ni har det gött!! njut utav sommarlovet för vips så är det över.
Puss

tisdag

Har ny klänning. 50 pix kostade den. Fet.

Nu ska jag sova. Klockan halv tre kör vi mot Göteborg!

11.07.18

Idag åkte vi till Göteborg för att kolla på Sofia och alla andra som sagt. Matchen blev ett-ett, uifk gjorde mål när det var ca 15 sekunder kvar. Det var en sjukt spännande match, då "vi" hade övertaget hela tiden, men inte lyckades få in bollen. Elin (underbart att få träffa henne, då hon kommit hem från USA nu) och jag hoppade upp och ner och skrek. 

Ikväll har vi haft lite gäster. Bland annat Elin och hennes mamma. Det var väldigt mysigt.

Imorgon vankas jobb samt ännu en tripp till Göteborg för att se uifk slå umeå.

ear rings

Hej.
Jag har köpt nya örhängen. Såna som man har tjugofyra timmar om dygnet. Eller de är inte supernya. Köpte dom förra veckan. *modebloggarn*
Om några minuter sitter jag i bilen på väg till Göteborg. Ska kolla på mitt gamla lag när de spelar i Gothia cup. Jag kommer sakna det. Men håll tummarna för laget nu!!

Vi blir bara fler och fler


Underbar helg med några av mina favoritmänniskor, helt klart.

11.07.17

Det här är ellen. Hon är min bästis.

sunday

Hej barn. Igår åt vi på bryggan. Mamma, pappa, Eva, Göte, Amelia och jag. Det var väldigt trevligt. Fint väder också. Om en stund ska jag in till stan för att hämta Martha som kommer hem idag!! Hon har varit på resa i europa i ca tre veckor, så det ska bli roligt. Hoppas ni har en bra dag. I eftermiddag ska jag ligga under täcket, dricka varm choklad och kolla film. Visst lät det mysigt?

*****

2 bilder ifrån de senaste dagarna. Övernattning på landet hos mormor med blommiga lakan och grönblommig tapet och ett alldeles för stort nattlinne. Regn. Maggio. Ännu mer regn. Estet och Evelina-häng. Och nu falkenberg, fint!
Nästa vecka kommer marcus hem, längtar.

vad gör vi ikväll?


jag kan inte prata med dig när du tittar bort

Igår åkte jag och hämtade Amelia efter jobbet. Väl här hemma sov jag medan hon kollade på the half blood prince. På kvällen åkte vi till ett regnigt Borås för att kolla på Maggio. Idag jobbade jag och sedan kom jag hem och sov medan Amelia kollade på the philosophers stone. Nu kom jag nyss hem ifrån Borås då jag skjutsat Hanna, Sandra och Robin dit. 

Tänkte fixa ihop en liten film från gårdagen, som omväxlings skull. Efter det ska jag kolla big bang theory hela kvällen. Mmm.

16:55





Åh vad jag saknar mina fina vänner och denna underbara resa. Snart. Snart kommer fler bilder. I helgen ska jag åka till Falkenberg med fina Evelina men innan dess ska vi på maggio i borås och sedan klassfest! Fint.

dream what you want to dream, go where you want to go



of course it is happening in your head, but why on earth should that mean that it is not real?





Filmen var jättebra! Det är de alltid. Men. En liten besvikelse var det. Många saker som var viktiga i boken, och som verkligen hade betydelse, ändrades. Det skedde inte samma saker, upplösningar gjordes om, det hoppade för snabbt mellan saker som var betydelsefulla i boken. 

Jag har haft SJUKT höga krav på denna film så det är inte konstigt att jag är lite besviken. Men som jag sa, den var jättebra, verkligen! Det kan inte vara lätt för en regissör att få allt genialt J.K. skrivit med i en film. Då hade filmen kanske blivit uppåt åtta timmar lång. Hade dock inte gjort mig något.

Det känns jobbigt att jag inte kommer få se någon ny Harry Potter-film igen. Att jag inte kan läsa en Harry Potter-bok utan att veta exakt hur det kommer vara i nästa kapitel, hur den kommer sluta. Jag vet allt nu, och jag vet varför saker blev som de blev. Det känns jobbigt.
Tröstade mig dock med att jag alltid kommer ha böckerna. Jag kommer alltid kunna kolla på filmerna om och om igen. För det kommer aldrig kunna bli för mycket av Joanne Rowlings mästerverk Harry Potter.

like dylan in the movies


Hej mina barn.

Nu sitter jag hos Emiilije och lyssnar på the hives. Igår skjutsade jag hennes föräldrar till Säve flygplats. Becka var sällskap. På kvällen samlades Ellen, Emiilije, Becka och jag hos Em, där vi kollade på korten från luffen. De blev underbara, vill bara tillbaka.

Ganska snart ska Johan och jag åka till Sofia, där vi ska ladda upp inför ikväll. FÖR VET NI VAD? Ikväll är det premiär!!! Jag har laddat upp med att läsa om hela sista boken. Klockan 23:59 är det vi, Harry och the end of everything. Sorgligt, men sant. Ingen nörd.

Håll tummarna att filmen är lika grym som boken. Hej

underbara resa

Emiilije har knåpat ihop vår tågluffs-film. Underbara underbara underbara resa.

HOW THINGS TURNED OUT TO BE


ursäkta min franska

Ellen är här för tredje natten i rad. Idag har vi varit i borås på nellys outlet samt i knalleland. Köpte med mig lite saker. Ikväll har vi ätit grillat och nu har jag gjort mig te. Ska lägga oss i sängen och äta choklad samt kolla eclipse. Mysigt. 

Fick reda på i fredags att bilderna från luffen är färdiga, så ska hämta dom imorgon!! Fett.


bortom stjärnorna




Sol. Ljummen vind. A/C. Svensson,svensson. Tv. Fotboll. Bil. Grillad mat. Hängmatta. Gyllene tider. Chips. Skratt. Hes.
Japp. Det beskriver min dag med fina fina fina Cornelia rätt så bra. Hon är bra hon!

________________________________________________________


i like to party i like i like to party

Det var som sagt en väldigt lyckad kväll igår. Fick en badkrokodil, spel, 30 kg socker (fråga inte) m.m. Alla var glada och bjöd på sig själva. Tycker så himla bra om de här människorna. 

Idag åt ellen, becka, robin och jag pizza. Pantade en himlans massa burkar och därefter spelade robin, becka, freyja och jag spel hos becka. Nu fixar ellen och jag oss inför klassfest i röshult. Festmetropolen, kommer äga!

Ha en bra kväll. Kram och sånt där.

lördag

Festen igår blev riktigt lyckad! Idag har becka kommit hit och hjälpt till och städa. Snart ska becka, ellen och jag dra in till stan och äta pizza. Ikväll är det klassfest hos hanna. FETT
Vill tacka alla som kom hit igår med, som gjorde kvällen grym. Och tack för presenterna!! Perfect.

it's friday


Idag går jag runt och lyssnar på the prisoner of azkaban, ljudbok. Det är min favorit tror jag. Den och deathly hallows. Fyra dagar kvar till premiären!!!

Nu kom rebecka, känns så konstigt att se henne köra bil själv.

torgis

På något sätt hamnar jag väldigt lätt på torgstallet. Idag lunchade jag med min fina vän Ebba, och Stella såklart. Vi tog igen saker som vi missat då vi inte träffats på drygt tre veckor. 

Efter det handlade Becka och jag mat och dylikt inför imorgon (mamma handlade mest).

Nu skulle jag sovit för en timme sedan, så adjöss.

nobra


finaste

Av finaste Fanny fick jag det finaste läppstiftet i födelsedagspresent. Blev så så så glad. Nu försöker jag kurera min hals och min början till sjuka kropp med Ben & Jerry efter en heldag på Gekås. Ullared var förövrigt fint med mina fina vänner.
Puss

Födelsedag

Eftersom jag inte var hemma på min födelsedag så tyckte jag att vi skulle ha en till födelsedag för mig här hemma. Så fick jag två (bortskämd). En igår och en idag. Fick presenter med. Way out west-biljetten samt bakboken sju sorters kakor. Hade önskat mig det. 

Har kört folk både hit och dit idag. Nu har jag en svullen halsmandel. Ska kolla morden i Midsomer. Älskar det. Farmor och farfar blev för övrigt JÄTTEglada över att jag fått körkort. Då blir man glad, när andra är glada och man redan är glad.

Flummigt inlägg. Blir så ibland. Har ju trots allt svullen halsmandel.

ljumma frankrikekvällar


reaching forward

När jag kom hem från tågluffen drog jag upp allt som var i min väska, och slängde det på golvet. Det har legat där, tills idag då jag tog tag i det.

Amelia är nu på Öland, och det bästa med det är att jag kan använda hennes garderob medan hon är där. Idag har jag hennes fina linne. Och mina glidarshorts då. 

Jag och mina vänner lånar kläder av varandra hela tiden hit och dit, så man behöver inte köpa kläder så ofta. Eller så gör man det också. I vilket fall så tycker jag om konceptet.

Nu ska jag dammsuga också, därefter ska jag njuta av det underbara vädret som vi har idag, i amelias bikni.

För det låter så pinsamt kvavt där jag står brevid dig




glad

Idag har jag också tagit körkort. Är s å h ä r glad ungefär.

KÖRKORT


Lyckan är obeskrivlig. Igår skrev jag upp, idag tog jag körkort. SÅ JÄVLA UNDERBART!

mormorsrutor

Kolla vad min farmor gjort till mig! Har ni sett något finare? Det har inte jag iallafall.

becki

Idag vaknade jag upp hos becka. Åt frukost och gick sedan med hennes familj och grattade henne. Arton år idag! 

Annars har jag haft körlektion och umgåtts med amelia. Idag ska jag städa lite, för på fredag ska vi ha lite barty för att vi blivit arton. Becka och jag.


18



Idag blir jag myndig. Yes.

20110703


Idag har jag varit ihop med han i två år. Det känns nästan lite för bra för att vara sant. Sen har jag också sagt hejdå till honom eftersom han åker iväg i tre veckor, ätit lite för mycket tårta och så har jag kollat på serier. Imorgon blir det ännu mera tårta.

i need you to set me free


saknar  mitt gröna hår lite

Igår kollade jag på Never say never. En dokumentärfilm om Justin Bieber. Tror att filmen hade varit jättebra om man gillade hans musik. Jag kan två låtar med honom, Baby och Where are you now. Baby spelades precis i slutet, men den sistnämnda var utan synhåll, vilket var en besvikelse. Kände mig inte så hemma eftersom jag inte kunde något. Fanns dock tusentals andra småtjejer som kände sig hemma. Sjukt.

Och där skrev jag just åtta meningar om Justin Bieber. Vem trodde att det skulle hända?

Iallafall. Sofia (och halva ulricehamn) har varit på peace&love i veckan. Igår ringde hon mig när Daniel Adams Ray spelade. Hon ringde när Those Dancing Days spelade. Hon ringde när Håkan spelade. Fick höra öppningslåten (dom där jag kommer från). Jag blev mycket glad. Vad som gjorde mig ännu gladare var att hon ringde igen, klockan ett. Håkan spelade Shelley, som är en av mina absoluta absoluta favoriter. Blev lite tårögd. Saknar Håkan, hade velat vara på peace, och har inte träffat Sofia på riktigt på drygt tre veckor. 

Nu ska jag sjunga lite Where are you now (kan alla wailingar) och göra teori. Wiho.

saturday wait


Nå.

Vaknade halv sex. Jobbade. Kom hem. Kollat 20 avsnitt Big Bang Theory. Klippt gräset. Städat bilen. Glidit i mammas pippitröja och mina blommiga träskor. Ätit god kvällsmat. Ätit godis. Fet lördag.

luff

Lämnade in kamerorna på framkallning häromdagen. De är klara tolfte juli. Stay tuned.

dancin'

Idag har jag varit en sväng i Borås på förmiddagen. När jag var i stan igen lunchade sandra och jag på torgstallet. 

Imorgon ska jag träffa min vän Amelia. Vi ska bara vara, tror jag.

sommar.


RSS 2.0