every day


Då kör vi igen, på begäran från er. Lite roligare lista den här gången, talar för mig själv iallafall. Hoppas det ska falla sällskapet i smaken. Lagt till en extra så det blir 31 dagar. Startar imorgon!

Dag 01 – Introducera dig själv i punktform
Dag 02 – Ditt favoritband
Dag 03 – Hur man gör dig glad
Dag 04 – Din favoritlåt
Dag 05 –
Serier du kollar på
Dag 06 –
En kändis du är lik
Dag 07 – Vad du hade på dig idag
Dag 08 –
Tio saker man inte visste om dig 
Dag 09 –
Din bästa vän
Dag 10 –
Din favoritfilm
Dag 11 – Låt en vän skriva ett inlägg om dig
Dag 12 –
En dålig vana
Dag 13 – Vad du hade på dig idag 
Dag 14 –
Tio saker du gillar
Dag 15 –
Något som får dig att skratta
Dag 16 – Favoritbloggar
Dag 17 –
Sommaren som kommer 
Dag 18 – En bra vana
Dag 19 –
Fem killar som är kända och som du anser är attraktiva
Dag 20 –
Tio saker du är bra på
Dag 21 –
Vad du hade på dig idag
Dag 22 –
Något som gör dig lycklig
Dag 23 –
Ditt rum
Dag 24 –
Tio saker du skulle vilja kunna
Dag 25 – Ställen du skulle vilja besöka
Dag 26 – Något som irriterar dig
Dag 27 –
Tio saker som står på din livslista
Dag 28 –
Dina tre favoritplagg
Dag 29 - Dina "guilty pleasures"
Dag 30 - Vad du hade på dig idag
Dag 31 - Vart du skulle vilja bo

oh i miss those days.


hehohi



Har precis flyttat hela mitt liv till min mor igen, och innan dess tog jag en fika med Ida. Himla mysigt. Idag ska jag sätta mig och kolla klart på filmen "tusen gånger starkare". Det ska också bli trevligt.

calleth you cometh I

Lyssnat på min eufori-lista idag. Jag har varit helt euforisk. Älskar det ordet. Euforisk.

before i get much older

Har drömt om samma person fem nätter i rad. Det måste vara konstigt?

man behöver inte veta vart man ska, man behöver bara veta att man ska komma dit

.

Idag var jag hos Sofia en snutt och fixade lite på dansen. At the moment lyssnar jag på gamla snook-låtar. Kollade in på en blogg och såg en låttext från deras "Längst fram i taxin" och har lyssnat mest hela dagen och sjungit med. Eldar i mitt rum med, så det är helt okej nu.

vi kan bara dricka varm choklad


'



Söndag, vilken fantastisk dag. Eller? Saknar skolan lite, klasskompisarna iallafall. Idag har jag inget roligt att komma med mer än att gårdagen var jättemysig och jätterolig. Vi tittade på mello och åt tacos och skrattade. Det enda bra idag är att det är solsidan och wallander ikväll. Det får nästan söndagar att kännas som en fredag. (om man verkligen anstränger sig.)

Hoppas alla får en fin söndag!

mot min vilja

Sådär på kvällskvisten

tova och rebecka

konserter jag vill gå på just nu:

Those Dancing Days
The Ark
Håkan Hellström
Bob Hund
The JJ
Kent

en kompis

Cornelia.
Hon är en utav mina närmsta vänner. Jag och Cornelia har hållt ihop i över tio år på ett ganska konstigt sätt. Vi bor i olika städer men har båda någon slags kontakt i "varandras" stad. Vi har så många fina minnen ihop! Om hur vi firade in våren i hennes hängmatta, hur vi åkte omkring i hennes båt, om alla "fotosessions" vi har haft, om hur vi har planerat in vår framtid långt in på småtimmarna många nätter, om hur vi har skrattat så vi vikit oss tusen gånger bl.a. när Cornelias bror inte kom med bussen påväg hem från Malmö innerstad. Låter taskigt men ack så kul det var. Om hur vi har sprungit flera mil för att Cornelia kanske är den mest vältränade och snyggaste kompisen jag har.
Japp, men ni fattar. Jag och Cornelia är grejen liksom. Saknar henne!


Jag kan höra hennes skratt som börjar med en andning nu. Typ: Haaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ja. Så låter Cornelias skratt.

Titta vad min mamma kom hem med helt oväntat idag. Fick ettan i julklapp för två jular sedan, hon tyckte väl att jag skulle ha den andra med. Snällis.

Just nu håller jag på att städa huset lite och ska jobba sedan. Ikväll får jag besök av Tova och Becka, det ska bli mysigt.

lördag gör jag ingenting, ingenting...

Idag är jag äntligen uppe på benen igen. Skönt som tusan. Idag ska jag inte göra så mycket hade jag tänkt, och ikväll ska jag mysa med två tjejer och lite film! Mysigt. Sååå, hoppas alla får en bra lördag!

fredag kväll

Lite bilder från gårdagen, som för övrigt var grym! Det bjöds på champagne när vi kom och sedan blev det trerätters. Vid tio-snåret ramlade det in lite fler tjejer och vi spelade med andra ord och galenpanna. TACK och grattis igen Emiilije.

DEN HÄR listan spelades förresten.

GO SQUARE GO

Mycket cambilder nu, men ska ta några bilder ikväll, så blir ändring på det. Fick på mig kläder. Långkjol, tröja och mössa. Får fasen duga. Nu kommer Hanni. ARREVEDERCI

emmegirl <3

Idag fyller Emiilije 18. Mina bästa kära fina vän har blivit stor. Ikväll ska vi fira henne med dunder och med brak. Love u.

(klicka på sista bilden för att komma till hennes blogg)

thursday

Kom hem från Hanna sent ikväll. Vi drack fanta, åt godis och åt semla. Kollade film också, så vi slog många flugor i en smäll. Eftersom jag inte har något att plugga tänkte jag gå till sängs och läsa min asbraiga bok nu. Imorgon fyller en av mina bästa vänner år, så tänkte gratulera henne rejält. 

Nu: godnatt.

åh så fint.


oh happy day

Ligger till sängs idag också, lika tråkigt som alla andra dagar. MEN! Fick thai-mat precis och oj, vad gott det var.
Idag lyssnar jag både på den här och den här låten. Roligare än så blir det inte.

things will never be the same again

Förlåt för igår. Var lite trött, hade pluggat för mycket. Provet är iallfall gjort och dagens mattelektion avklarad. Nu känns det bra igen. Ska leka med Hanna idag med. Det är bra.

så här ser jag ut när jag sover räv


if you want to complain

Just det. Fick reda på de individuella valen till trean idag med. Fick psykologi B som 50-poängskurs som jag ville. Och som 100-poängskurs fick jag mitt tredjehandsval. Matte D. Jag och tre härliga till. Blir väl mysigt. Håller på att förbereda mig mentalt redan nu för ännu ett år med UNDERBAR matte..

wednesday

Mamma fyller år idag, så jag gjorde en tårta till henne när jag kom hem idag. Just för tillfället sitter jag och sista-minuten-pluggar och lyssnar Lykke-Li. Snart kommer Rasmus och Martina så ska vi äta thai-mat och glädjas lite extra över vår kära mor. Hoppas er dag har ägt.

onsdag.

Dagens sysselsättning. Eva och Adam. Vill inget hellre än att bli frisk, no offence mot Eva & Adam som faktiskt gör att min dag går någorlunda fort, MEN att vara sjuk kan vara det tråkigaste som finns.

postcards

En av mina favoritlåtar. Äger.

natten är ung och jag ligger vaken

Har varit full rulle idag. Lämnade huset vid åtta-snåret och kom hem runt tio ikväll. Varit på både körkortsteori och på kalas för min extrasyster (och Rasmus flickvän) Martina som blev 22 idag. 

Har fått lite dille på det där med håret instoppat i tröjan. Använde också mitt fina armband som Simon köpte till mig när han var i Indien. 

Egentligen var jag på sånt humör att jag bara ville tillbringa dagen tillsammans med min älskade bok. Var inte på ett socialt humör och irriterade mig på det mesta. Jag försökte iallafall, men det är svårt.

sick.



Har gått och blivit ganska så sjuk. Feber, ont i hela kroppen och en jäkla hosta. Inget att rekommendera överhuvudtaget faktiskt. Så här ligger jag, i min sköna säng och har sovit i stort sett hela dagen, och tittat ut på den blåa himmelen. Åh vad jag fick sommar och vår-känslor av det. Om man inte ställer sig upp och ser hustaken som är alldeles vita eller isen på sjön. Blä.

den där hanna

bild från 06 eller 07

Andra veckan på "berätta om en vän" har nu gått av stapeln och tänkte prata lite om min kamrat vid namn Hanna Karlis Karlsson. 

Känt henne sedan sjuan och vi har väl umgåtts från och till sedan dess. Det senaste har det varit ganska mycket till. Hanna är den pessimistiska realisten. Motsatsen till mig, den optimistiska drömmaren. Det vi däremot har gemensamt är humorn. Vi är sådana som fortsätter utveckla skämt, när alla andra tyckt det räckt för längesedan. När vi är tillsammans kan vi alltså hålla på att fortsätta med ett skämt i sisådär tre minuter och skratta lika mycket åt allt. Skrattar, det gör jag väldigt mycket med Hannalille, och det är väl bra.

Något mer som är gemensamt är vår så kallade "intelligens". Vi gick båda ut med 300 poäng från högstadiet. Skillnaden där är att Hanna är så otroligt smart jämt, medan jag bara är det när jag är tvungen. Hör nog ihop med att hon är en realist och jag en drömmare.

Kärlek till dig bro

stereotyper?

"Indie kids är noggranna med att vara så speciella och annorlunda som möjligt, lyssna på band som ingen annan känner igen osv. Så fort ett band blir för populärt så börjar alla indiekids hata dem, ju fortare desto coolare är du. Indie kids gillar också tighta stuprörsjeans men är även förtjusta i vintage.

Hipsters, vet nästan ingenting, tror det är såna där som har på sig fula modekläder bara för att det är så jävla fashion. Och hänger på F12."

Saker jag gillar på bokstaven "k".

Kalas.
Kalas med släkten eller med de fina vännerna är ju himla trevligt. 
Kattungar.
Vem gillar inte kattungar? Även om jag inte är en kattmänniska kan man ju inte tacka nej till en liten liten liten kattunge

Kramar.
Det som värmer mest när man kanske är som ledsnast. Att kramas är liksom en självklarhet ibland. 
Kinderägg.
SÅ gott. Vit choklad ihop med ljus choklad. Blandningen är oslagbar. 
Kyssar.
Härligt och mysigt. 
Kärlek.
Är ganska så beroende utav kärlek, mellan många saker och ting. 


Kajsa.
Kajsa fält och kajsa johansson. Två vänner som betyder väldigt mycket för mig. 
Kläder.
Jag gillar kläder. Ja.
Fick lite inspo från Idapyk och Emelie tyckte att jag skulle skriva om bokstaven K.

http://www.shopspanishmoss.com/

I die

inte en popsång till

Har precis gjort mig varm chili-choklad. Alltså varm choklad med chilipeppar i (tack emiilije för att du införde detta i mitt liv). Jag har läst harry potter and the deathly hallows mycket idag med. Den är bra den. Skickar också en tanke till Sofia som inte mådde så bra innan men tog sig till arbetet ändå, BE STRONG MY FRIEND. Innan jag säger för mycket babbel och bubbel slutar jag nu, för jag är på väg att spåra ut, men så får det vara ibland. Have a nice day!

PS angående titeln, lyssnade jag på bob hunds nya låt idag. Den var bra.

21.02.2011

Idag är jag ganska glad. Även om det är första dagen på skolan så känner jag att det snart blir vår och det är GÖTT som tusan. Margaretaflätor fick pryda mitt huvud idag.
Ha en bra måndag!

we are all born superstars

För ovanlighetens skull har denna söndag gått väldigt långsamt. Eller rättare sagt, jag har hunnit med mycket.
Nu har jag iallafall tagit mig till sängen och funderar på att dra några avsnitt av big bang theory, eller seventh heaven eller harry potter. Svårt val alltså.

dagen idag

.. Har sett ut lite såhär. Rep rep rep rep. Kan vara det bästa som finns.

på tal om musik

Hoppas ni inte missat den nya låten av lykke li. HON gör en aldrig besviken.

baby i was born this way

Ellen och jag såg denna häromdagen. Så himla grym tjej med väldigt brett register. Att videon haft nästa 8 miljoner visningar på fyra dagar säger väl en del antar jag.
Om låten i sig säger jag som Oskar. Från första stund gilade jag låten, men det som är tråkigt är att det inte är en klassisk "gagalåt". Men som sagt, grym ändå.

the winter queen


Idag har jag provkört en bil och tränat lite och så. Snart kommer farmor och farfar och lite andra nära och kära för att fira mamma som fyller år i veckan. Tackar vädergudarna för sol också!!

viktor vauthier


lördag kväll

Haft en jättetrevlig kväll hos min kära barndomsvän lisa. Träffade massa gamla kända ansikten men även många nya. Spelade spel och lekte lekar samt pratade gamla minnen. Det var mysigt.

rep rep rep rep rep

Repade hela dagen igår och hela dagen idag och ska repa hela dagen imorgon. Har lite ont i huvudet men det får man väl ta antar jag, för det är sjukt roligt. Så jag är lite off här på bloggen för det tar upp all min fritid, min kära teater.

stjärnfallet är jag

Såhäringa ser jag ut ikväll, och nu beger jag mig på födelsedagsfirande för fina Lisa. Ha en bra kväll!

like an overdose on heroin

Om ni mot förmodan missat det, så tänkte jag att jag bjuder på min "originallista" (som för övrigt bytte namn från "i'm a dreamer but i'm not the only one" till "like an overdose on heroin" idag) på spotify. Den jag lyssnar på allt som oftast alltså, med allt från beach boys till the tough alliance till broder daniel med mera. Sugna på en ägig spellista, klicka HÄR.

saturday wait

Solen skiner och det är lördag. Tänkte ta en löparrunda efter maten och ikväll är det lite festligheter för min vän Lisa som blir arton idag. Grattis igen!!

det går bra nu



Sitter hemma hos Evelina och ska snart avnjuta en god middag. Film och chips ikväll. Mmmmmmm

friday i'm in love

Lyssnar på eric berglund och snart kommer ellen och hämtar mig så tänkte jag att jag stannar hos henne över natten. Asnajz.

oh sunny day

Tycker det är kul att jag bor drygt fem minuter bort från gällstad med bil, men nästan aldrig är där. Snart kommer iallafall mamma och plockar upp mig så åker vi dit och hälsar på Ellen och Sofia som jobbar. Kanske får med ett och annat hem också.

Repetition

Befinner mig i skolan för att repetera rörelseimprovisation med vår regissör i torpaslottsteater. Fett kul! Ikväll ska vi ut till Evelina för att ha en myskväll och imorgon är det rep igen! Ha en bra fredag!

typiskt.

En typisk sak med mig. Varje gång klockan är typ 11:11, 15:15 eller typ 23:23 så pussar jag först en gång på klockan sen på höger och sen på vänster handled. Och så önskar jag mig en sak. Japp, det visste ni kanske inte. Eller så gjorde ni det.

goodmorning friday

Börjar dagen med Peter Pan, god frukost och sol genom fönstret. Sedan är det dags att sätta igång med plugget. Woho!

p.i.n.k

Jag äger inte ett enda rosa klädesplagg. Men, jag har en sak som är rosa och det är mitt fina armband. Detta armband fick jag i somras av min kära vän Sofia. Det sitter på min arm dag ut och dag in tjugofyra timmar om dygnet.

the previous

Har haft en kanondag i ullared med mina favoriter idag. Fick med mig massa skräp hem. Hehe. Nu sitter jag här hemma och väntar på att Ida freyja och evelina ska komma hem från hemmakväll igen så vi kan ha en mysig filmkväll. Imorgon ska jag repa hela dagen och sedan vidare ut mot skogen.
Hoppas ni haft en bra dag!

ur arkivet

1. Sitta och prata med en god vän en sen sommarnatt i endast shorts och t-shirt och inte frysa
2. Gå och lägga sig i en nybäddad säng och vara nyduschad
3. Äta nesquik med mjölk
4. Vara vaken till småtimmarna och göra massa saker som man aldrig gör annars
5. Sitta i bilen och höra att ens favoritlåt börjar spelas på radion
6. Gå barfota på en perfekt gräsmatta
7. Spela fotboll i duggregn i augusti
8. Dricka te
9. Veta att någon är skyldig en pengar
10. Få emiilijekramar
11. Köra vattenskoter
12. Stänga in sig på sitt rum och sätta på underbar musik på jättehög volym och bara dansa
13. Ge sig ut och springa en sen sommarkväll
14. Kolla Beverly Hills med Amelia en regning sommardag
15. Kolla på en grym konsert
16. Göra spotifylistor utöver hur du mår under dagen
17. Kolla på massa bra filmer en hel dag.
18. Se en god vän somna framför en film och som sedan vaknar upp och yrar, samt ber om ursäkt för att hon/han somnat
19. Se snygga killar på longboards
20. Få inställda lektioner som gör att man kan åka med den tidigare bussen hem

likt en luftballong svävar bort mot friday i'm in love

Gått runt i Sofias tröja idag och bara tagit det lugnt. Läst femtio sidor i körkortsboken (bra fanny!!) och kollat gamla vhs-filmer. Det börjar lukta pannkakor nere nu så jag tror jag beger mig. Ha en asbra torsdag!

jag har fallit jag har vaknat

Kunde inte somna igår så låg och läste till halv tre-snåret. Idag ska jag läsa lite körkortsteori och fortsätta på lite naturkunskap. Med andra ord- jag har inga planer alls. Får se vad dagen har att erbjuda.

en vän eller två.

tänkte att det passade bra att berätta om min vän Evelina som fyllde år på alla hjärtans dag och kan samtidigt ta och berätta om freyja. Tja, för är man med den ena får man liksom den andra på köpet kan man säga.



Det har varit vi tre de flesta åren och man kan säga att vår vistelse i falkenberg, vårat eviga tittande på Den bästa sommaren, alla övernattningar i husvagnen och spontantrippar lite överallt har varit feta. 
Evelina är den galna typen, hon är den som gärna cyklar några kilometer mitt i natten för att göra något. Köpa godis eller något. Eller som inte drar sig för att basta och sen springa naken runt huset. Eller som får panikattacker i en för varm bil och måste ha cola.
Freyja är minsann lite mer lugn och sansad. Tycker jag. Hon har alldeles perfekta tänder och skrattar åt nästan allting. Hon gillar Bert och att spela trumpet.
Dessa två är två utav mina närmsta vänner och kommer alltid att vara. Har nog aldrig haft så roligt som jag har haft med de här. Idag är det vi tre igen.

torsdagsmorgon

Åker iväg till ullared med mina vänninor. Haha. En liten utflykt sådär. Hoppas alla får en fin torsdag!

kantarellen

Visst har jag världens bästa vän?

you want a cup of tea my dear?

Nu är det bara Emiilije och Ellen kvar här efter en väldigt lyckad te-bjudning. Vi drack i snitt fem koppar te var med olika teer för att prova på det mesta. Amelia hade bakat macarons (som Becka sa) och Ebba och jag hade bakat scones, muffins, chokladbollar och bondkakor tidigare under dagen.

Just nu sitter Emiilije och lär Naomi massa svenska ord medan Ellen och jag lyssnar Håkan. 

TACK iallafall, världens bästa vänner för ikväll!

tebjudning

Har haft en urmysig kväll hos fanny ihop med goa tjejer. Dåliga iphonebilder, men jag antar att det kommer upp lite finare bilder från fanny. Hoppas jag iallafall. Det åts scones, goda macarons gjorda av duktiga amelia, kakor, dracks te, och det spelades spel.

'


tisdagsmys

Köpte två nya te-sorter idag. Sex on the beach och fläder. Underbara båda två. 

Ikväll har Alva, Naomi och jag haft systerkväll och kollat på Bernard och Bianca och druckit te. På tal om te så ska jag ha te-bjudning imorgon. Det längtar jag efter. Men nu: godnatt!

exchange

Anonym om kategorier:
Det stod i tidningen om de studenterna från Usa som bor i ulricehamn nu och går estetprogramoch de stod också att en av de bor hos Sävenek, är det hos eran familj? :)
Vore roligt med svar! :)

Det stämmer bra. Nämnde för ett tag sen att Naomi och Martha skulle flytta in hos oss. I början av januari flyttade båda hit och två veckor senare flyttade Martha till den familjen hon ska bo hos ända till april. Den första april flyttar hon hit igen för att stanna till juli. I april flyttar Naomi till ett nytt boende.

aeroplane

Har en himla fin kamera hemma. Synd att den inte fungerar. Gammal men fin. Den ska jag sätta upp i mitt rum. Nu ska jag snart äta mat och senare jobba och sen körkortsteori!

Ha en bra tisdag!

a little bit in love with you

Nu ska jag bege mig till Ulricehamn för bak- och filmdag med Martha, Naomi och Emiilije. Fortsätter sedan dagen med lite kurs på körskolan. Ha en bra dag! Tjo tjing.

kategorier

Har lagt till lite fler kategorier, så nu hittar ni bättre här.

REBECKA

bild från 08
Tänkte på det där med vänner och kom fram till att börja med min fina vän Becka, Bex, Nilsson.
Rebecka och jag lärde känna varandra på elevens val, musik, i sjunde klass och ganska snabbt började vi umgås. Hon är idag en av mina äldsta vänner och vi har alltid varit "bästisar". Vi har bland annat skrivit ungefär fem låtar ihop och vi gick under artistnamnet "befofax", vi har sovit på mitt tak, kört fyrhjuling hur fort som helst, vi har festat tillsammans, gråtit tillsammans och självklart skrattat oändligt mycket tillsammans. Love u!



hjärtans dag.

Alla hjärtans dag, en ganska så överskattad dag tycker jag allt. Fick världens finaste present av m. Blev väldigt glad, han är fin. Nu sitter jag och gör ingenting alls. Rätt skönt med lov och jag har väldigt många fina dagar att se fram emot denna vecka. 


LYSSNA

Like Suicide

slänger bort varenda sida som pappersflygplan

Städat huset, ska äta paj snart. Lyssnar Bob Hund. Äger.

hello monday

Mina fina vänner. Vi dansar och så vidare. Nu är vi ganska trötta, då ser det ut så här.

give a little bit


Ikväll har det hängts hemma hos säveneks. Himlans trevligt. Det har provats lite sommarkläder vs lite mjukiskläder. Jag har haft lite ont i min fot och så har vi dansat lite.

reaching forward

Är så himla glad över det fina vädret som har kommit! Lyssnat på Those Dancing Days idag så tänkte slänga in en grym låt. De är lätt det bästa kvinnliga bandet. Ä.G.E.R.

Måste slänga in ett grattis till min gamla BFF (dagis-nian) Emilia som blir vuxen idag. PÖSS PÅRE!

12345

Kom nyss hem från släktkalas och hann slänga mig in i duschen. Om några minuter kommer Sofia och Rebecka för att tillbringa kväll-natt-morgondag med mig. KUL.

sunday





Idag är jag glad! trots att jag stukade min fot igår på matchen. Det sög verkligen. Men men.. Igår åt jag och marcus tacos och sen titta på tv och hade det mysigt. Idag ska jag äta semlor och förhoppningsvis åka ut till fanny! tjoho.

förresten, hur fantastiskt duktiga vänner har jag inte då? (Två inlägg ner, lyssna och njut!)

Nu ska jag proppa magen full med semlor och sen sätta mig antingen framför tvn och OC eller ute på altanen. Mmmmmmm! Ha en bra ångestfri söndag. (det ska jag ha för en gång skull.)

the kids don't stand a chance




Emiilije och jag hade det urhärligt igår. Lagade asgod mat och kollade på melodifestivalen, som för övrigt var JÄTTEdålig igår. De enda bra var ju Walz och Lorén, och Walz gick inte vidare. Det sög.

När vi lade oss i sängen läste jag ut deathly hallows högt för henne, sedan somnade vi.

Just nu sitter jag i hennes säng och väntar på att bli hämtad för att åka på lunch i Grönahög. Emiilije gick och jobbade för en halvtimme sedan.

Ikväll får jag förmodligen sällskap av en viss Nilsson samt en Malmia. TREVLIGT.

sång



Vi tänkte att vi skulle spela in lite när vi sjöng Thirteen/Tretton samt Poker Face. Lyssna om ni har tid och lust.

little bird




Kom nyss fram till Emiilije, vi hade tänkt spela lite musik och laga god mat och bara mysa. Det ska bli trevligt. Drog på mig Sofias<3 tröja idag med, så härlig!

Off to emiilije

Take care! xx

hey jude


Tänk om man fick vakna upp med solen i ögonen för att sedan gå ner och äta scones till frukost och sen gå ut i solen med ens pojkvän lite oftare. Idag kommer det bli en finfin dag.

sometimes we all have bad days


play the cards with spades to start

Amelia är här. Vi har kollat big bang theory och glee. Just ni sitter vi mest och filosoferar, det är trevligt det med.

En sak ni kanske inte visste om mig.

Jag kan spruta eld. En riktig drake. Nej men jag har gått 2 "kurser" i hur man lär sig att spruta eld. Livsfarligt men roligt. Endel visste nog detta men jag tycker det är roligt, nästan så att man ska skriva det på sitt cv va? "Otroligt ambitiös och kan spruta eld." Haha nej.



detta var förra sommaren när jag och mina vänner lärde oss. Och ser ni vad jag ser? Gräs........

Då så

Rebecka och jag bestämde oss för att berätta en sak ni (förmodligen)
inte visste om oss varje fredag, så då börjar vi.



Jag har streckfobi. Eller fobi och fobi, jag kan inte gå på streck. I skolan är golvet utgjort av kvadratiska plattor. Jag sätter foten i en sådan platta vid varje steg. 

När man var liten lekte man ofta att man trampade i lava eller likande om man nuddade linjer, eller med andra regler. Ungefär samma princip är detta, jag kan inte nudda streck. Jag tror däremot inte att jag trampar i lava om jag misslyckas. Så dum är jag inte.

Även om man går längs asfalterade trottoarer är det en skarv mellan varje sidkloss kan jag inte sätta foten på samma våglängd som skarven.

Det var det, en av mina tvångstankar. Kan också säga att jag inte är så förtjust i kullersten, antar att ni förstår varför.

jordgubb

Fick min jordgubbssmoothie till frukost imorses. Den satt fint. Längtar tills i vår och sommar när man kan sitta ute på altanen varje morgon och dricka smoothie. Eller ligga på en filt på gräset med sina fina vänner och dricka saft. Åh. Om nästan två timmar är det lov men innan dess ska jag göra ett himla kul psykologiprov... Önska mig lycka till. Nu kör vi! Ha en fin helg

flowery

Har gjort klart min inlämning och städat mitt rum. Läst i deathly hallows och ska snart äta. Om några timmar kommer Amelia hit, det blir trevligt.

goodmorning friday!

Hanna åkte precis till skolan. Nu tänkte jag börja dagen med att dra några avsnitt glee!

peach

Idag trotsade jag vintern och valde magtröja, som jag för övrigt bor i på somrarna. Fick dessutom låna den gosigaste tröjan som finns av Sofia. Åt också årets första glass idag med, kände att idag är dagen då våren kommer. Så snöar det.

I natt sov jag i 4 och en halv timme, hade för mycket att tänka på. Så idag var jag inte så pigg, tog en halvtimme av mattens lektion för mig att ens reagera och börja göra det första talet. Men det var i och sig förståeligt, för matten var svårare än någonsin idag. Tog mitt förnuft till fånga och gick och köpte citron-te och efter det lyssnade jag The Killers, och då vaknade jag till en aning iallafall. 

Hanna och jag har precis ätit upp fruktsalladen vi gjort och ska nog kolla på antingen Arthur eller Harry Potter snart. Imorgon ska jag följa henne till bussen för att sedan gå hem igen och sova, för mitt lov börjar idag!



and i come here to talk, i hope you understand me.

Är supermegaastrött idag och vill inget hellre än att gå hem och sova. Så är det verkligen. Cecilia x2 försöker hålla mig vaken, imorses fick det bli en beige skjorta och en härlig cape. Sådär perfekt till en dag som den här. Hoppas alla får en bra torsdag!

*


Igårkväll när jag skulle sova bestämde jag mig för att göra en smoothie till frukost. Hann inte det, så hallondryck fick duga fint. Sitter och pluggar lite psykologi och somnar snart. Snart. S n a r t.

jomensåatte

har en ganska så fin kväll ihop med marcus efter ett hårt träningspass. B&J och lite solsidan! Fingemang. Kul att så många kommenterar, tjohoo.

-+/

Läst igenom era kommentarer nu. Kul att jag vet vilka två av er är. Haha. Iallafall, tänkte att jag börjar med en bild från min vardag, från mitt rum, från mitt hus, från min kamera, just nu, så har jag uppfyllt några önskningar? Nej, men tack! Fortsätt säga vad ni vill, när ni har "chansen".

Idag tog jag med kaffe till skolan och bjöd mina vänner, ebba hade med sig muffins. Vi har fördrivit dagen med att spela wikipediaspelet, haft i två olika hörlurar i öronen och lyssnat på olika låtar, tagit fula cam-bilder, pratat studenten med mera med mera. Så ser våra dagar ut nu för tiden, väldigt mycket fria lektioner vilket innebär frihet under ansvar. Och det är ju trevligt.

Nu hade jag tänkt krypa ner under täcket jämte Yster (hunden på kudden) och läsa lite i den fina blåa boken. Tänkte be Hanna ta lite bilder på mig imorgon så ska jag visa alla hur jag ser ut, inte för att det är något märkvärdigt med det men. 

Godnatt på er!

run johnny run


Kom precis in från en välbehövd springrunda. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra klart historian. Just nu får vi dessutom hjälp av fina Maja att få ordning på designen igen, den är ganska rörig just nu. Under tiden kan ni fortsätta ösa på önskemål!

fem bästa banden just nu

Idag lyssnar jag på Beirut, The Smiths, The Kooks, Surfjan Stevens och Shout Out Louds.

kult

Kan berätta en rolig (?) sak som hände i morses. Jag kom på sådär 5 minuter innan jag skulle gå till skolan hur jag skulle se ut, att jag bara var tvungen till att ha en speciell sorts tröja. Då tar jag en såndär "halvful" tröja som jag vanligtvis inte använder men som skulle kunna gå att använda och börjar klippa i den. Det slutar men att jag får panik för att tröjan tydligen inte ville bli klippt i så jag klipper i princip sönder hela tröjan. Så t y p i s k t mig.

Feb. 8, 2011


People are like songs, it’s true
Some seem dull at first but then they grow on you
Me, I’m like ”Can’t get you out of my head”
Annoying at times, but I make you wanna dance
But you are the only one I’ve met who’s ”God only knows”
I liked you the first time I met you
And it grows and grows and grows


.


learning to love youreself

Kom nyss hem från körkortsteori och ska sätta igång med pluggandet nu. Idag lånade jag Deathly Hallows som jag ska läsa för tredje gången, och jag har redan läst 50 sidor, den är underbar!

Annars har dagen rullat på som den brukar. Fick en ny låt på kören. Vi övar inför vårblandningen nu förresten, det är underbart om något! Bara tre månader kvar till konsert. Efter det blir det "turné" (haha) till Frankrike. KAN INTE VÄNTA.

Have a great day mates.

red

Hittade en assnyg plånka häromdagen. Mmmmmm

måndag

Det snöar. Igen. 

Tog tidiga bussen hem idag och när jag klivev in i den kände jag en vägg av pringles-lukt. Eller stank. Jag hatar pringles. När man desstuom ser tusentals ungar med varsitt rör och med en cola i andra handen proppa i sig detta blir det inte bättre. Så där satt jag i tio minuter och andades genom munnen, så jag inte skulle spy. Tänk om jag skulle åkt till Göteborg. Då hade jag bytt buss.

Förlåt för mitt i-landsproblem, MEN det jag ville få fram är att: håll era chips och coca cola-flaskor för er sälva, instängda på era rum hemma. Tänk på mig.

Skulle göra banan med choklad i idag när jag kom hem. Ställde in i mikron och glömde av den, så det blev mojs av alltihop. Gjorde en ny, med polka-choklad. Så nu är jag lite gladare igen.

Kommer nog drömma mardrömmar om cola och pringles inatt dock.

rebeckas fyra

FYRA TV-PROGRAM/SERIER JAG SER/TYCKER OM:
1. Grey's anatomy.
2. Glee.
3. Solsidan.
4. Mia och Klara.
FYRA SAKER JAG GJORT IDAG:
1. Ätit frukost.
2. Åkt buss.
3. Ätit korvgryta.
4. Haft engelskalektion.
FYRA SAKER JAG LÄNGTAR EFTER:
1. Körresa till Frankrike.
2. Repetitioner på torpa.
3. Tågluff.
4. Körkort.
FYRA SAKER PÅ ÖNSKELISTAN:
1. Vår/Sommar.
2. En hängmatta.
3. Körkort.
4. En hundvalp.

update

Skola på måndagar suger.

how wonderful life is while you're in the world

´
Hanna förklarade för mig hur jorden blev till igår, skönt, nu vet jag det. Undrar varför alla snackar om gud och såna saker när Hanna vet. Hon talade också om att vi människor består till 90 % av stjärnor, det tyckte hon var fint. Jag tyckte det var ganska fint jag med. Hon sa att universum är 40 miljarder ljusår stort (tror jag) och att jorden kommer gå under om ett antal miljoner år. Jag kände mig lite stressad. 

Hon vet så mycket den där Hanna. Vi gick ut med samma poäng från Stenbock, men jag brukar säga att hon är smart jämt och jag bara på halvtid. Det stämmer ganska bra. Men jag tycker så mycket om heltidsarbetande Hanna. Dessutom var hon väldigt fin i tidningen idag.

Lånade med mig en bok från henne med, hon har ett eget litet bibliotek hemma, det är därför hon är så smart tror jag. Jag har läst den på engelska innan, men vore trevligt att se om den är lika bra på svenska.

Hoppas ni läste, för detta var ett intressant inlägg.

t-a-c-o-s


this is hardcore

förlåt för alla dessa cambilder..

..men jag tänkte att det kan vara roligare än ingen bild alls. Just nu sitter jag i min säng, med Bull, och kom precis ut ur duschen. Vaknade upp hos Hanna i morse men annars har jag jobbat i stort sett hela dagen. 

Ikväll ska vi äta tacos och kolla melodifestivalen, som hälften av Sverige också ska. 



parti

Ska snart dra iväg på lite festligheter lördagen till ära. Idag har jag tittat på lite fotboll, spelat gitarr och fetchillat. På den andra bilden fick jag till ett sånt evil-leende som jag tänkte bespara till ett bättre tillfälle. Tur för er alltså. Hoppas alla får en fin lördag!

om en timme eller två

Blev lite ledsen imorses när jag tittade ut genom fönstret och såg 15 cm snö som hade kommit. Kul. Sitter och har fotografisk bild, inte så roligt som det låter just nu. Är trött och har inget roligt alls att berätta mer än att det är helg. Så fett skönt.

aaaaah papoy

Suttit i skolan sedan tjugo över sju och börjar nu. Jag ville verkligen inte gå i det hemska vädret som var i morse så åkte in två och en halv timma tidigare än jag behövde. Tänkte att jag kunde åka in och plugga, men har skrivit två meningar i min inlämning. Jag måste verkligen jobba under press, annars funkar jag inte och pressen har inte kommit än.

För tillfället sitter Sandra, Hanna och jag och pluggar på det som behöver pluggas på och väntar på att vi börjar på riktigt, med lektioner- kvart över ett.

Idag ska jag iallafall till Hanna för att ha en skön fredagskväll.

twinkle


Jag har en viss förkärlek till låtar från bilreklamer. Letat ett tag efter denna och nu är den funnen. Så himlans fin!

okejrå

Okej. När spåkulan på ansiktsboken säger typ såhär "du tar dig an saker men skjuter upp det allt mer". Och jag sitter här med största hemtentan och råkar ibland, ibland kika in på en och annan blogg eller så då är det nog dags att bannimej göra klart den.

en två tre inte bara du och jag

Började dagen tio i åtta med företagsekonomi för att sedan fortsätta med med matte. Det är det värsta med torsdagar och fredagar, att företagsekonomi och matte c ligger jämte varandra. På urkassa tider dessutom.

Just för tillfället sitter jag och kollar på Nalle Puh och dricker jordgubbste. Är helt utmattad efter att ha sovit för lite inatt och dessutom haft idrottslektion i simhallen. Hoppas på en kväll med Fenixorden.

perfekt

om den ändå varit min

''

Idag lyssnar jag på den hä låten.

cornelia

Saknar dig kompis. Jobbigt när en av sina bästa vänner typ bor hundra mil bort.

båtlåt

Sofia lärde mig. Nu funkar det igen. Nu ska vi sova.

brigitte bardot

Så himla snygg människa. Ska fortsätta med historian. En fet suck på det eller.

in the sun in the sun


vi borde borda varann

Idag hade jag sammanlagt två lektioner varav en var onödig. Hanna och jag gymmade vid tio-snåret så det känns bra nu. Efter skolan åkte jag till sofia där jag är än. Snart hade jag tänkt hoppa in i duschen samt skriva lite historia och vänta på att hon kommer hem från sin träning. 

Hade jag kunnat lägga in youtubeklipp skulle jag lagt in en låt här, men jag vet inte vad som har hänt, det funkar verkligen inte. Men eftersom jag gått runt och sjungit på "båtlåt" idag tycker jag ni kan lyssna på den och tycka att livet är ganska fint ändå.

green eyes

Hade en lektion imorses, teater. Sen kollade jag på när halva min klass hade en bra lunchkonsert. Sen städade jag och dagdrömde om sommaren. Och nu sitter jag framför datorn och avnjuter en kopp te och ska snart börja med min hemska historia igen. Kände lite vår i luften idag så tog fram vårjackan. Fint.

see no evil hear no evil speak no evil


tisdag hela dagen lång.

Har varit en rätt så fullspäckad dag idag. Skola till 16,10 och sen körskola och nu sitter jag här med min tunga historiainlämning. På bilden ser ni även mitt pyssel för gårdagen som funkade perfekt. En pung. Den kommer hänga runt min hals en hel del. Nu ska jag återgå till pluggningen för att sedan mysa kanske framför en film.

i'm too proud for love


¨

sitter och har precis avnjutit en god kaka. Ska ha danslektion snart, det kommer äga. Sen ska jag på teorikurs. Kvällen kommer enbart bestå utav plugg men jag har återfått min data idag så lite glad är jag allt.

i'm longing for relief



Just nu väntar jag på kör och lyssnar på Salem. Kör lite moves som han brukar göra. Eller tänker mest rörelserna och flyter med. Idag känner jag mig som Lykke Li.

RSS 2.0