helg <3

Idag har vi dansat och det börjar sitta nu. Ikväll ska jag vara hemma med nästan hela min familj och grilla och mysa. 

Imorgon har vi rep mellan tolv och sju och innan dess ska jag ha packat. Frankrike på lördag!!! Så himla passande.

För övrigt tycker jag verkligen att ni ska komma på någon av våra konserter onsdag, torsdag och fredag nästa vecka. 70 kronor för studerande och 130 för vuxen. Det är välidgt omtyckt av folk som kollat innan och dessutom gör ni oss glada. Vår lärare gör sin sista konsert och han skulle bli glad om det blev fullsatt varje konsert. Dessutom sponsrar ni oss till vår resa. Tillbaka får ni musik och fika. Hehe.

Kom på att jag kunde börja använda dessa shorts igen, som legat i garderoben ett bra tag. Kommer sitta fint i sommar när jag hänger på stranden.

Har för övrigt lyssnat igeonom maggios nya platta, som resten av Sverige. Den var iallafall grym.




uppppp...

Lite mycket nu. Mest vårblandning hela tiden. Om en timme kommer ett par töser så ska vi dansa hela dagen och nu på förmiddagen har vi övat sång. Hoppas ni får en fin helg. Puss

____

Idag spatserar jag runt barbent. Underbart. Idag är det fullt upp igen. Städning och kör och dans. Härligt! Nu ska jag ha samhällsredovisning. Puss

bring me a dream



..att det finns saker man måste göra även om det var farligt..

Jag har spenderat hela eftermiddagen/kvällen i soffan med en filt och lite gottigt. Har sett filmen "det brinner", ni vet den deckaren som var poppis när jag var liten. Fick lite nostalgi och tog en tripp tillbaka några år. Nu tittar jag på en av veckans favoritprogram, erik och mackan. Sedan blir det bb. En helkväll framför tv:n med andra ord, behövs såna dagar de med. Denna vecka är fullspäckad med dans, kör, rep etcetcetc. Underbart. Pöss

man måste dö några gånger innan man kan leva

Jag vill inte vara djup och jag tänker inte vara allt för personlig. Vill bara säga att just nu är det inte asnice och därför kommer jag förmodligen inte spendera lika mycket tid här. Även om jag tycker om det här med blogg finns det annat som behöver prioriteras, och det viktigaste är att jag mår bra och så långt kan jag sträcka mig att berätta, att det gör jag inte för tillfället.

Tack ändå, för att ni klickar in här då och då. Det är trevligt.

skoldag


måndag

Idag vaknade jag hos Ellen. Vid åtta satte jag mig på yttertrappan och blev hämtad av min mor. Vid halv nio åt vi frukost på altanen och sedan la jag mig på gräset. Efter ett tag kom Sofia och vi har pluggt på en filt i gräset hela dagen. Vi blev båda brunbrända på ryggarna. Klockan halv fem åkte vi till staden och kollade på vårat fotbollslag med den andra Sofia. Jag köpte piggelin och ramlösa. De vann fotbollen. Sofia övningskörde och skjutsade hem mig. Vi åt grillat kött och potatis hemma och nu kollar jag lite halvt på körslaget. Besviken på Imagine. Kolla in på Sofias blogg, hon lägger nog upp bilder från idag.

Imorgon börjar skolan. Kommenterar inte det.

Han

min lillasyster tog några foton igår

Började köa vid fyra-snåret igår. Satt i solväggen och njöt. När klockan började närma sig sju öpnnades dörrarna. Alla i kön stod med sin biljett värd 400 riksdaler i handen. Alla spända på att se världens bästa man.

Mikelina, Ellen och jag kom på tredje raden om jag inte minns fel. Vi slog oss ned i skräddarställning på golvet och inväntade denna fantastiske varelse. 

Denna gången var Han i tid och började konserten med dunder och med brak. Efter tre underbara låtar började Han prata, och jag blir så lycklig då, just för att det är Han som pratar, och att jag bara står några fotsteg därifrån. Han pratade om invecklad kärlek och efter det spelade Han bland annat Brännö Serenad och Jag vet vilken dy hon varit i.

Jag sjöng med i varenda låt, i vissa mimade jag dock, vill bara höra Honom ibland. Varenda låt under hela konserten fick mitt hjärta att hoppa till. Varenda låt talade om för min hjärna att säga "Åh" vid varje intro. Varje låt fick mig att sjunga med.

Vi stod inte alls långt ifrån Honom, jag har aldrig tidigare varit så nära. Det var den bästa konserten med Honom jag varit på.

När Ramlar drog igång började hela publiken ramla till höger och vänster och alla hoppade och sjöng med. Magiskt. När nästan hela Åhaga sjöng med i det snabba i Kom igen Lena, vet man varför alla samlats där idag. Alla kom dit, alla med samma anledning som mig. Alla kom dit för att se mannen man älskar, tack vare den musik han skapar. Jag är inte religös, jag brukar säga att jag tror på musik, och Han visade att jag gör rätt i det. Håkan Georg Hellström.

.'


Vädret är helt fantastiskt. Inga mer ord behövs än att det är utomhus jag helst är just nu. Imorgon börjar skolan igen, men om 2 veckor åker vi till Frankrike. Så dessa två veckor kommer nog gå fort. Hoppas ni har en fin måndag! Kram

now my feet won't touch the ground


happy easter!

Vakna. Promenad. Cykla. Afro-zumba. Cornelia. Duscha. Äta påskmat. Åka till faster. Äta påskmat. Cornelia. Chips. Dipp. Tidning. Sol. Bara ben.

you never where and you never will be mine

Sitter och kollar igenom min youtube och kollar på fina sommarklipp. Du är snart där (som jag kommer få höra på söndag!!!! (håkan))

mysig morgon/ picknick med systrar

Idag bestämde vi oss för att ta en picknick i hästhagen.Det var trevligt, och varmt, även om det inte ser så ut på bilderna. Vid fem kom Amelia lite spontant och stannade till halv tio. Tycker om henne.

tänker att sämre har man haft det



Idag har jag haft det helgött med Cornelia. Vi har hunnit med att både varit på kalas och varit ute på en fin ö och ätit jordgubbar och kakor. Nu sitter jag hemma hos mina kusiner och väntar på att få äta snart. Himla fint! Hoppas ni får en bra långfredag! Vi får se vad som händer ikväll. Pöss

09:07

Klockan är nio och nu tar Martha och jag en löparrunda. Tudi

500:-


thursday

Idag har jag varit ganska pysslig. Städat och lagat mat. Hemgjorda köttbullar till lunch och älggryta till kvällsmat. Så gick Martha och jag på en promenad. Ska gå och lägga mig tidigt ikväll.

yster

Haha. Jag blev så skrattig när mamma visade mig mitt gamla påskägg idag. Som jag nämnt flera gånger innan betyder Yster mycket för mig, och har även gjort det i många år. Jag har alltså skrivit både hennes och mitt namn i påskägget. Kanske för att det var bådas godis, kanske för att jag bara tycker så mycket om henne.

påväg...

Ser lite ond ut men egentligen är jag bara glad. För nu åker jag nämligen ner mot östkusten och stannar där över helgen. Hoppas på fint väder och cornelia-mys. Pussis

it's time to go

Hade på finskjortan min och favoritmössan. Med det säger vi god natt!

mys vid sjön

Kom hem från en mysig kväll vid bryggan med fina vänner för en stund sedan. Spelade lite spel och tittade på den fina solen. Sedan åkte Martha och jag hem igen.

¨¨

Drar mig in mot stan för lite mys vid sjön med några fina vänner! Senare ska även Marcus följa med mig hem. Myskväll. Ha en bra onsdag!

onsdag

Idag är jag vit från topp till tå. Vaknade hos ellen och cyklade ner till körskolan för att ta en lektion. Efter ett tag trampade jag hem till mitt hus igen. Har ätit makaroner och jobbat en liten stund. Nu lyssnar jag på Håkan och längtar till söndag, då är det konsert!!

att allt det bästa inte hänt än

Igår satt vi på beckas balkong tills klockan slog tio. Invirade i filt och täcke framför levande ljus planerade vi sommaren.

sommarfin

Igår var jag med tre av mina kompisar i Borås. Vi köpte interrailkort (undantag emiilije, som hade ett för gammalt pass, skräll) och åt lunch. Efter det åkte vi hem till Becka och myste på hennes balkong tills klockan blev mycket. Då åkte Ellen, Emiilije och jag hem.

Slänger upp bilder från dagen senare, nu ska jag jobba. Tjing!

na nananaa




Hade en så himla fin och mysig gårdag ihop med mina tuffisvänner. Kan knappt bärga mig till vår 2veckors-resa, allt kan hända fick vi bevis på igår. (och då var vi ändå bara i u-hamn och borås...) Får se om vi kommer levande hem igen! Idag har jag pluggat lite teori och kört lite och nu ska jag köra ut till mormor och morfar för lite fika och ikväll kommer marcus och besöker mig. Imorgon åker jag till min kära vän Cornelia. Åh vad fint.

gårdagen


här kommer sommaren med liv igen

'
Amelia sover och jag klappar henne lite fint. Jag har bränt mig på nosen och mina läppar har svullnat av all sol. Vädret är underbart.

monday ≈ mon day = min dag

Började dagen med en körlektion. Cyklade därefter hem till Amelia för att sedan trampa ner till stan igen. Tog en lång fika i solväggen på torgis och efter det cyklade vi hem till mig. Annars har vi suttit i solen hela dagen och har båda blivit lite brända här och var. Om en stund ska vi krypa ner i sängen för att kolla en film eller två.

Dessutom håller blogg på att göra lite som den vill, så fler bilder samt en liten film kommer förmodligen upp imorgon, om jag kan samarbeta bättre med denna sida då.

i hope you give yourself up to




Har suttit ute hela förmiddagen och lapat sol. Så himla glad över vädret att det spritter i hela mig. Så därför ska jag ut och springa en runda nu. Senare kommer Freyja och Kajsa. Gladis. Puss




hej

Igår hade vi trädgårdsdag. Vid halv sex hämtade vi Ellen så åkte vi hit och grillade. Idag har jag spelat fotboll tillsammans med några andra tjejer. Vi förlorade alla matcher utom en. Annars har jag sovit ett antal timmar på studsmattan under eftermiddagen. Det var skönt.

Igår var jag grillmästare och så också idag. Då blev det skinkstek och idag blir det egengjorda hamburgare. Efter det ska jag kolla deckare ihop med min familj. 

Fint

***


Helgen har varit fullspäckad med rep. Himla härligt. Jag har också hängt med Evelina och freyja hela helgen och haft det mysigt. Det är lov nu, så sablans skönt. Och vädret har blivit superskönt också. Vilket leder till att datorn inte är första prio. Hoppas ni har haft en fin helg!

en och två och tre och fyra fem o sex.

Beger mig mot Borås för att repa hela långa dagen. Igår myste jag till det med Evelina och Freyja. Hoppas alla får en fin lördag! Puss

fridag

Efter många om och men begav jag mig till Lisa för förfest ihop med andra sköna vänner. När vi grillat, druckit gott och dansat begav jag mig hem medan de andra nu är på Vega. Jag behövde komma hem. 

Mamma hade satt upp en post-it-lapp med en väldigt fin text på vid min säng idag. Den blev jag glad över.

Drog på mig mina nya shorts, en bustier och min nya feta klänning från h&m. 

Kan också säga att mina vänner är de finaste. På riktigt. Tack.

för nåt vi inte visste att vi gjort

Handlade lite i storstaden. Fick med mig ett par shorts och ett linne med Singha-tryck. Thailändsk öl. Det är därför vår hund heter som hon gör. Och så betyder det lejon på thailändska, passar på min vovve.

on the radio




Har fått hem min extremt fina kjol idag. Den kommer nog sitta på min höft ett flertal gånger i vår/sommar. Och ja, jag är väldigt blek. (hoppas någon har överseende......) Hehe. Nu ligger jag i min säng och ska ta en liten tupplur och vakna pigg, för ikväll har vi sista föreställningen och sen blir det avslutningsfest! Plus ett stort fett grattis till världens bästa cornelia som tog körkort idag, du är bäst!

men det är så jävla fegt att ge sig av. bohemerna, poeterna är svin. men hjältar och hjältinnor stannar kvar. man vågar tro och hoppas på att någon där uppe ser. någon som hellre förlåter än fördömer oss







honey, I'm home

Bah så ni vet

min eftermiddag




Såhär har min eftermiddag sett ut. Lite grå och halvtrist sådär. Regn och blablabla. Höjdpunkten idag är helt klart Ida på Skype och att Marcus nu kom och besökte mig. Duschen next och sen Erik och Mackan och sen big brother. Ser ut att bli en fin kväll. 


......


monday

Hejhejhej barn. Idag har vi haft körövning, och så hade jag lite nationellt prov i engelska, muntligt. Min grupp ägde. Det var till och med kul att ha prov, det är inte så vanligt.

Just nu håller Martha på att flytta in vilket är mycket trevligt och jag själv är på väg ut. Irrar runt lite eftersom jag börjar packa nu inför vår lilla Stockholmstripp imorgon. Ska dit med fem urgoa tjejer från min klass för att imorgon strosa på stan för att sedan sova hos Sofias mormor och tillbringa onsdagen på FN-gojs för att få inspiration till projektarbetet. 

Efter kören idag blev det lite kvalitetstid med Beckas och mitt största fan (läs fän, inte fan) Freyja. Tjatade hål i skallen på henne, ber om ursäkt för det. 

Nu måste jag duscha och sånt där innan Sofia och Hanna kommer för att sova här. Bussen går halv sex imorgon, älskar tidiga morgnar som ni kanske förstått.

Ber om ursäkt för dålig svenska, men är lite virrig nu. 

HÖRS när vi hörs loverszzz

i wonder who is like this one



Har slutat för dagen och ska dra mig neråt stan för att sätta mig och plugga lite teori. Sedan är det som nämt kör. Härligt! Glad tjej.

här sitter jag

och försöker blåsa bubblor (läkeroltuggummin är ingen höjdare när det gäller bubblor..) och visar upp mina vita låga converse och är lite ledsen. Lite ledsen för att våra föreställningar idag blev inställda (jakob är sjuk: KRYA!:)). Idag har jag haft körlektion och i eftermiddag ska jag har körövning. Hoppas ni får en go måndag!

rudolph the rednosed reindeer

Har bränt mig på nosen min idag. Tänka sig. Nu är det jag och rudolf. 

Kollade precis på pensionärsjävlar, så dundrans roligt, satt och flabbade för mig själv. Nu väntar sängen, imorgon står vattengympa på schemat. Tjing!

way above the clouds

Hade himlen på mig idag. Sofias himmel. Och sommarkjol.

Vi har ätit pizza till kvällsmat och nu kollar vi Robin Hood. Underbart.

barfota utan strumpor och skor

Idag har jag varit ute hela tiden. I solväggen har det varit 26 grader som mest, det var skönt. Becka kom och hälsade på och vi dansade och hade det härligt. Har skrivit naturkunskapshemtenta på altantrappen och fikat och ätit mat. Har till och med samlat på mig lite färg. Med betoning på lite.

årets första..




..Frukost utomhus blev idag. Helt underbart väder. Hoppas alla får en fin och solig söndag! Pöss

sunny sunday

Inatt har jag sovit fjorton timmar. Lite skillnad från de fyra timmarna jag sov natten till igår. Nu ska jag iallafall äta kokt ägg på vår altan, jättefint väder idag igen! Ska dock bli sämre i veckan, så njut folket!!

ADIOS

yesterday

Så här såg jag ut igår när vi firade Ebba. Det var en väldigt trevlig kväll med både god mat och dryck. Jag valde att inte ta med mig kameran, så om ni vill se bilder finns det på både Linns och Lisas blogg.

pigg tjej

Det här är jag nu. Såhär ska jag ligga hela kvällen, tänker inte röra mig en millimeter!! Emelie, becka och jag vaknade klockan fyra, då var det kolsvart ute. Nu har jag fett ont i halsen och ligger och kollar på Bo Kaspers Orkester på tvåan, tycker om det bandet. Det är dessutom jag och godispåsen nu. Mitt ica-godis för 47,62 kronor. Det var vi för en timme sen, nu och hela kvällen. FAN va najz.

lördag i göteborg







Har spenderat hela dagen i Göteborg idag tillsammans med min syster Emelie och Fanny. Jag och Emelie var stöd till Fanny när hon sökte till idol. Grymt. Vi träffade även på fina Anna och Lisa som vi även hängde med resten utav dagen.
Dag i korthet: Gå upp astidigt, åka till Göteborg, köa i oändliga timmar, komma in, sova, gå på 2hand, äta glass i solen, åka hem.

En väldigt fin dag. Mina få sov-timmar inatt kommer sluta med sängen tidigt ikväääll. Godnatt.

b-day

Idag kom min bror in till mitt rum vid kvart över åtta och bara stirrade på mig. Jag vaknade och sa hej, och han svarade. Efter det stod han tyst, och jag fattade varför. Efter ett tag började jag sjunga "ja må han leva". Efter det var han nöjd och åkte vidare till jobbet. Idag blir alltså min fina "lillebror" stor. Hela tjugotvå år. Tänka sig vad tiden går fort. He. He. 

Tyvärr är det svårt att få bild på honom. Men de flesta vet nog hur han ser ut. The one and only Rasmus.

ebbi

Idag fyller världens bästa ebba år. Imorgon ska vi fira henne med dunder och med brak. Grattis igen katten!!♥

såhär känner jag just nu..


.. Efter en hel dag utav intervju, rep, rep, rep, pizza, rep, rep, rep, rep. Imorgon vänner, då gäller det. Då är det premiär för vår slutexamen i teater för åk 2, En midsommarnattsdröm. Plus att jag ska säga hejdå till min fina Ida som lämnar mig för 6 veckor i Tyskland. Buhu. Och så ska jag åka ut till skogarna för att umgås med Freyja och Evelina. 

Hoppas ni har haft en bra dag!

own the night

Nu tror ni jag ska berätta för er vad jag gjort under dagen. Men nej, det ska jag inte, för det skrev jag igår. Istället kan ni tänka: "hm, undrar om Fanny hade en bra dag?". Jag hade en ypperligt trevlig dag. Tycker om att ha trevliga människor omkring mig, och det har jag haft idag. Nu ska jag äta pannkakor, det är ta mig tusan jättegott.

Det är Sofia och jag på bilden. Vi är vänner.

låta det explodera i skyn

Idag har jag haft fullt upp hela dagen. Skola till elva. Körlektion. Städning. Rep till 6. Och kvällen har spenderats med Freyja! Hon är mysig hon. Nu sitter vi och tittar på BB och imorgon är det full rulle igen, trots studiedagen. Helgen kommer bli finfin.

let go

Idag hade jag två lektioner. En klockan tio i åtta och en klockan nio. Slutade tio.

Var ganska låg hela dagen men när jag kom hem sov jag så nu är det bättre. Dessutom kollar jag på Vad blir det för mat. Älskar Per Moberg.

Imorgon har jag körlektion vid nio-snåret, sedan har jag bestämt träff med min fina vän Emelie som jag inte träffat på en evighet. Efter det tänkte jag besöka Grönahög och Sofia för dans.

Nu ska jag sova och bli frisk.

wednesday


Sovit hela eftermiddagen. Hemsk huvudvärk. Nu ska jag dricka påskmust med min lillasyster.

te/kaffe/varmchoklad


cool_girl

Tyckte bakgrunden passade, eftersom jag är så grunge idag. 

Idag var Ellen och jag i Borås. Jag köpte en termosmugg. Så fixade vi lite presenter eftersom det vankas födelsedagar lite här och där. Det tråkiga var att det har regnat hela dagen + att det var folk överallt så jag vågade inte riktigt flasha min systemkamera för att ta kort på Ellen. Tror ni vet hur hon ser ut, så ingen större skada skedd. 

Ikväll har Alva, mamma och jag kollat skärgårdsdoktorn, på vhs, och ätit lax. Nu ska jag sova. Ska bara visa min nya muggi med. Sedan så!

ADIOSO

ssssssssssss



Idag inviger jag den nya skjortan. Den nya skjortan är beige-aktig och transparent och väldigt mycket Rebecka. Vi trivs rätt så bra ihop. Idag är planerna att åka till tandis, repa med klassen och ikväll står nog en löprunda och chilldill i soffan (åh vad skönt det lät) på schemat! Har förresten en fin bild på ett konstverk som jag och Sandra ska redovisa om snart. Kommer nog upp senare! Haha.

Pladder


Tanke: "Jag gör så tråkiga inlägg nu för tiden. Lika bra att hänga sig". Nej. Det är mycket lättare att börja göra roliga inlägg istället. Så satt jag en stund och tänkte "vad är roliga inlägg?". Svar: Vårbilder, bilder från min vardag - som för övrigt kommer bli trevligare inom en snar framtid, positivt snack och bilder på mina kläder. För det är sånt jag är intresserad av, så då blir det säkert väl med det. 

Idag hade jag på mig en blommig, fin skjorta som är mammas gamla samt ett par jeans som jag köpte på lager 157 för två år sedan för 50 kronor. Det är lite så jag jobbar.

Idag hade jag körövning x2. På den ena övade jag på att köra bil och på den andra sjöng (mimade (fortfarande lite sjuk)) jag. Från och med nu säger jag körlektion när det gäller bil och körövning när det gäller kör så slipper det bli allvarliga missförstånd..

Idag var jag lite hostig på spanskan så behövde evakuera klassrummet omedelbums. När jag skulle gå ut hade jag mycket att tänka på:
1. Hosta
2. Komma ut snabbt
3. Öppna dörren
Det sista gick inte så bra, vilket resulterade i att jag hostade, hade bråttom, gick in i dörren. Jag lämnade ett skrattande klassrum och återvände till ett lite mer sansat.

Nu till poängen. När jag kom tillbaka till det tidigare stojiga klassrummet var det inte fullt lika livat (undantag: emilia och emiilije) och då hade jag ju gått miste om deras lilla skrattstund. När jag då satte mig vid min plats igen började jag småskratta för att jag tänkte på att det var ganska roligt att jag gick in i en dörr. Då var det ju ingen annan som skrattade och läraren hade börjat prata igen. Visst är det jobbigt när man sitter för sig själv och småflinar och ingen skrattar med en och man borde vara tyst. Då är det omöjligt att sluta. Helt omöjligt. 

Poängen, för er som inte förstod, var att detta är en liten vardagspinsamhet som jag tror de flesta har råkat ut för. Dörren var kul, för det gjorde inte ont. Men det senare är BAH SÅÅÅÅÅÅ PIIIINIIIIIIIIGT, som jag skulle sagt för fyra år sedan om jag inte vuxit upp i Säveneksfamiljen.

Nu har mamma sagt fyra gånger att jag ska äta, så nu ska jag göra det. Adjöss.

idag har jag:

* Haft på mig det vårigaste man kan hitta i min garderob.
* Fikat med Sandra, Julia och Cecilia.
* Haft kör.
* Pluggat om nutida konst.
* Gått runt med ett leende på läpparna efter att solen kom fram.
* Insett att det är två månader tills vi ska ut på tågluff...
* ..Även att det är två månader till skolavslutningen (snart iaf)...
* .. Och även att det snart är en månad till Frankrike.
* Haft på mig håliga converse.


Guess what we're gonna do tonight?



20110403




Idag har jag dansat omkring i det gråa vädret och haft kalas för min bror och så har jag hunnit med att städa. Nu ska jag byta om till träningskläderna och ut och springa! Min helg har varit topptopptoppen. Nästa fredag har jag premiär med vår föreställning "En midsommarnattsdröm" i skolan. Så förvänta er inte superduperupdate från mig de närmsta dagarna. Är ganska så fett nervös, men det ska bli himla roligt iallafall. Hoppas ni får en fin söndag. Det kommer jag ha. 

to the place we call reality

En av sakerna som är bra med att Simon kommer hit är att han har med sig nya converse till mig. De ska jag inviga så fort jag kan, så att de blir lagom grå, som de ska vara.

I helgen har vi spelat och sjungit i stort sett hela tiden. Brukar bli så när hela syskonskaran samlas. Det är trevligt. Resten av dagen hade jag tänkt plira på dans och dessutom ta tag i lite plugg.

Hoppas er helg har vart kanon, min har varit det, så nu är jag snart frisk!!

16:21

Repa hela hela dagen idag. Ikväll ska jag vara barnvakt. Har inte något roligt att komma med överhuvudtaget, mer än att jag mår lite illa. Inte så kul. . Hoppas ni får en bra lördag!

saturday wait

På förmiddagen har jag legat i soffan. Var planerat att jag skulle ligga där resten av dagen, men då tänkte jag; man blir inte friskare än man gör sig. Deep. Så därför gick jag upp, tog på mig kläder och tog glada bilder på mig själv. Efter det är jag nu slut och ska gå ner och ta en värktablett. De glada bilderna blev jättefula, haha. Så istället får ni en bild när jag svänger med håret, en suddig och en när jag hostar. 

Måste ju ta hand om er (Hanna), när jag gett er (dig) hopp om att jag återvänt(....). Så här får ni (du) bedårande bilder på mig. Amaaaaaaazzing.

du frågar på vilken sida vi står, vi står på den dåliga sidan


Idag ligger Alva och jag hemma och tävlar om vem som är mest sjuk. Jag vinner. Kollar på lite sommarbilder och tänkte bjuda på lite brun hud.

Uppehållet, kan jag kanske nämna lite. Det var väldigt skönt, men jag tycker om att blogga, så det tänker jag hålla på med ett tag till. Tror det är bra med lite pauser då och då dock.

Imorgon kommer min bror Simon hem över helgen och även Rasmus och Martina kommer och hälsar på. 

Jag är pangförkyld med allt inkluderat. Skulle åkt till borås med mina tuffisar idag, men så blev det inte. Umgås med ingefärste, soffan, syster och playhouse disney istället.

RSS 2.0