uifkmtv



Hemma från utbildning på tre timmar. Nu väntar kaffe och semla och om en timme vankas det fotbollsträning.

gatebooorg






Började med mysig frukost i espresso housesofforna med mamma, Caroline och Sofia. Sen mycket shopping. Åt på Sofias och mitt favoritställe till lunch. Gick ut ur affärerna när de stängde. Gick hem med sju nya saker (köpte glasögon ihop med sofia) och två studiebidrag fattigare. Åh vad härligt.


Lite coldplay pannkakor och träning


cam.

Äter pannkakor lyssnar på coldplay och ska träna snart. Så ser min dag ut i stort sett. Önskar att jag kunde skriva att jag gjort något lite mer roligt, men icke. Klippte mig idag också! Det gillade mitt hår, lite lenare lite kortare och lite mindre slitna toppar. Phu. Äntligen.

/R

you can't kill rock'n'roll



tycker titeln stämmer bra in både på bilden och vad jag lyssnar på just nu på elises spotify. Snön for över gården och vägar så jag fick en nattgäst och det är ju alltid roligt! Imorgon tar vi förmodligen bussen till skolan om vädret tillåter.



En av sommarens finaste dagar.


foto:jag
En av mina favoritbilder ifrån i somras som jag tog på Freyja och Evelina på en äng vid en å med en B&J. Det var verkligen en sådan dag som man kommer ihåg och bara vill ha fler och fler utav. På fredag ska jag träffa dessa människor igen. Då ska vi inte gå ner till ängen ovanför ån och ta kort och bada och äta glass eller gå ner för att "hämta en godispåse" och dylikt. Istället för en fet sommardag är det en fet vinterdag. Äh, vintern har hållt på för länge. Sommaren kan komma, eller iallafall våren och ge mig lite hopp.

/R

Let me introduce..Sandra!



Den här tjejen förgyller min dag, varje dag.

/r

Say what?

Hello fellows. Idag har jag inte gjort annat än slöat. sjukt skönt det också måste jag påstå.
Hörde precis "Medans tvillingarna sover och bullarna gräddas" på tv.. Varför köper jag inte hem lite jäst och ställer mig i köket och bakar bullar just nu? Hur glad skulle jag inte göra mami och papi och framförallt mig själv då? Någon gång vänner. Någon gång.

En vinterbild passar väl fint här i Januari. Jomenvisst.

/R

elvis, i wasn't talking 'bout that king





en liten favoritlista av grym musik bjuder jag på en kväll som denna

can't control my ambitions



kors



Nytt kors fick hänga runt min hals idag.
Idag sken solen.

/Rebecka

jeansen



C A R O L I N E . B / lookbook

Didn't we almost have it all - timo räisänen



träning

helgen har bestått utav min underbara marcus, fifa mot johanna, barnvakteri och mormor och morfar. Nu ska jag dra mig uppåt i staden för att lira lite boll.



/R

Qualunque cosa accada



Idag lämnade Lisa mig vid halv tre. Snart är det fotbollsträning och när jag kommer hem väntar I en annan del av köping och Johan Falk. Imorgon får jag besök av denna dam, och det var inte igår!



eybro




summer10



Saknar dagar då man kunde gå i höga bomullsshorts och egensydd magtröja med hjärtglasögon på huvudet i en så varm sand att fötterna nästintill brändes sönder en helt vanlig måndag i Turkiet. 


fredag räddar veckan..

efter en dag med huvudvärk så hjälpte det lite att gå hem en och en halv timma innan jag egentligen slutar. Lite glass på det också så. Veckan har varit heelt fullspäckad, p3 guld med fina julia, och en heldag i Göteborg med klassen och titt på "Trollflöjten" på operan. Lite annat på det och skola vilket resulterar i en helt helt slut rebecka.

Helgen blir lugn, lite landet, lite fotboll, lite barnvakt och så vidare.

Bilder ifrån i somras då man kunde sitta ute vid datorn, sola och äta glass. Fint. Åker med Cornelia till utlandet om ett par månader, sitter alldeles perfekt vill jag tala om. Det längtar jag till.

/Rebbbbb

apartment



Imorgon ska jag se dig sjunga. Och miss li. Och teddybears. Och johnossi.

/R

end of the week.




Slutet av veckan och jag firar in det med min systers hemmabakade marknadsgodisnougat och myser i kajsas tröja. Haha. Idag har jag bara myst med min underbara marcus, igårkväll åt jag det fina fruktfatet på den otroligt dåliga bildkvalité-bilden hemma hos kajsa. Ikväll är det barnpassning som gäller istället för att spela fotboll, det får väl gå det också, sen ska jag sova hos kajsa! imorgon ska jag allt spela fotboll.

ha en bra fredag!



fredag

En dag, ganska vanlig dag kan man tycka. Nu ska jag snart äta tacos. Det ska bli himla gott och sen ska jag till Kajsa.


inte världens bästa bild. men vad mer kan man förvänta sig utav en acer webkamera..

ha en fin helg!
/rebecka

semester



Sitter och klickar in på olika resebolag och kollar utlandsresa. Vill så gärna åka till Grekland eller nåt liknande i sommar. Jag vill det inte mindre när jag kollar igenom bilder från andra resor heller..


ONSDAG



Har bl.a. den här personen att tacka för att jag överhuvudtaget orkar gå ur sängen, och mina fina vänner då förstås. Igår var vi på bio, "luftslottet som sprängdes" himla himla bra film måste jag säga! Titta på den. Just nu tittar jag på nyheter om haiti och ska värma mig en kanelbulle.

/rebecka

so tell me, what's new?




Igår slant jag med besticken på tallriken i skolan så en potatis med remouladsås på ramlade ner i mitt knä- jag hade vit skjorta på mig. På idrotten hade vi snörugby. Lina tacklade mig när jag hade bollen- vi var i samma lag.
Igårkväll ville min gamla kära mobil inte fungera längre så fick tillfälligt ta min brors gamla- touch. Hjälp.
Har ett nytt fint armband också.


Idag slutade jag 11:15. Imorgon börjar jag 11:00




fem inställda lektioner på tre dagar. Ganska skönt tycker jag. Imorgon tar jag däremot en sovmorgon som jag kommer ha varje torsdag. Helt ok. Fick på mig mammas gamla byxor och Lisas Dr. Martens idag och det kändes fint.


Påtal om ingenting alls..

..Så har min vän Sandra varit i Afrika. Syns det eller?

/rebecka

matteprov

Idag fick vi ut ett matteprov vi gjorde innan lovet. Jag blev så glad över resultatet att jag blev tårögd.
Har samhällsläxa på 20 sidor och även en engelskaläxa som måste göras. Matterepetition till nationella nästa vecka också. Skönt att vara tillbaka i skolan..



the hills have eyes2 & wrong turn dead end 2




Igår var jag med viktor, richard och felix. Pizza, wii och två filmer innan jag halv tre låg i min säng. Idag ska jag träna och imorgon börjar skolan. Matte b fem dagar i veckan here we go.


springa



Kom nyss in efter en springrunda med min bror Simon. Bär nog av till två goa kamrater och glor film och käkar fett snart. Pizza skulle sitta fint.


lite dave grohl



Huvudvärk och foo fighters


Dagens träning



Idag drog jag på mig jogginskorna och joggade iväg från ellens hus och hem. När jag en timme senare var hemma blev det mat och därefter tillbringade jag kvällen sittandes jämte min fina vän emiilije och kollade på en mycket bra föreställning. Aladdin. Kan även tillägga att jag har träningsvärk. 


FREYJAALADDINMARCUS



freyja kom precis innanför dörren och dagen blev räddad...Snart kommer marcus också, perfekt. Ikväll ska vi gå på min syster och mina fina vänners teater - aladdin. Det lär bli bra! Nä, nu ska jag vara lite social.



bästa vän



Idag har jag gjort något väldigt väldigt roligt. Körde bil på isen hos farmor. Mycket handbromsvändningar och full fart över sjön. Riktigt kul! När jag kom hem vid femtiden var Ellen hos mig och hade umgåtts med min bror sedan tre. Kvart i sju åkte vi till stan där 30 minuters joggning, 30 minuters core och 30 minuters yoga väntade mig. Efter det tog jag följe med tre glada fotbollsbrudar och sprang hem till ellen där jag även är nu. Imorgon ska emiilije och jag kolla på emelies och de andras musikteater Aladdin.


IDRE







Sammanfattning idre: helt fantastisk och sjukt kallt.
Åkt bräda, skidor, bastat, bowlat, spelat kort, spelat spel, ätit gott, myst och haft det helt sjukt bra. En vecka med marcus och min familj kan inte bli bättre. Vill tillbaka!



hänger i flanellis och singhatröja





changing



Som vanligt är det svårt att på bild försöka få som det ser ut i verkligheten. Kom på vid middagstid att jag ville färga håret.


today i'm black as the night




i bet you look good on the dancefloor





when there's nowhere else to run




Fördelen med att dela garderob med Simon är att ha tillgång till hans fina kläder.

www.kenzas.se


Såg precis min kamrat Ani och hennes syster på bild vid sidan om Kenza i Thailand.


Denna reklamen är så bra





daniel gilbert



Lyssnar på daniel gilbert aka hurricane gilbert. Får fram lite ljud från gitarren och ska snart ta en vända på mario kart.


rastlös




Nothing to do och drömmer mig tillbaka till thailandsvärmen som jag senast besökte för två år sedan. Nu när ani är där kan jag erkänna att jag är väldigt avundsjuk.


håkan är fin

Sitter och chillar och snackar med vänner. Klockan går men john blund är inte i närheten.
Kan även nämna att jag hatar särskrivningar.



23:41

Om ni vill läsa en cool blogg läs då http://ameliasvensson.blogspot.com/


TILLBAKABLICK PÅ FINA STUNDER - 2009




Vår och Vinter 2009.
Började med att jag fick en finfin julklapp av min mor, åka till london några dagar tillsammans med min syster och mamma. Blev en väldigt rolig resa med bl.a. musikaltittande, shopping och museum. Våren fortsatte med att jag umgicks med vänner, tittade på när min fina syster sjöng vackert och gick i världens bästa klass. Repade mycket inför torpaslottsteater och klippte gräset hos mormor och morfar. Festade med fanny och lyssnade på sommarmusik på våren och längtade ännu mer till sommaren. Var med Cornelia. Mådde otroligt bra helt enkelt, åkte till Turkiet med la familia och kusinerna, badade och levde livet. Sommarlovet började och jag tog avsked ifrån en klass som var som en liten familj.




Sommaren 2009.
Sommaren var höjdpunkten på hela året. Hade ett så himla fint lov. Blev kär i min Marcus och svävade på moln hela sommaren. Umgicks med en snygg fanny, spelade beachfotboll med fotbollslaget, åt kvällsmat med hanna i solnedgången vid hennes stuga, firade sofie vid sjön med massa härliga personer, gick runt i klänningar och knutar på huvudet, var med kajsa och marcus otroligt mycket och levde livet. Firade födelsedagen i Varberg med favoritpersonerna ifrån torpaslottsteater och badade, hängde, låg på gräsmattan och dansade in på småtimmarna. Var i falkenberg med snygg-freyja och cyklade mest, satt och myste på en ö med evelina och ibland var vi på en äng hos evelina och åt glass och hoppade. Var på Gothia cup och spelade teater 3 veckor i slutet av sommarlovet. Får inte glömma det bästa bandet coldplay som jag och Cornelia var uppe i Sthlm och tittade på i slutet av sommaren, helt klart den bästa kvällen - någonsin.



Höst och Vinter 2009.
Hade en fin höst också, började på gymnasiet i en bra klass med höga förväntningar, teaterlinjen. Trivdes och speciellt på teaterlektionerna. Blev mörkt, tillbringade den mesta fritiden med pojkvän och vänner. Åkte till en ny främmande stad tillsammans med Cornelia, Malmö. Massa skratt, shopping och träning och mys! Lärde mig att spruta eld också, otroligt roligt, fast det var i början av hösten.. Fikade och hade många dagar med godingar som freyja och evelina, var på jul på liseberg och gick modevisning i Göteborg för Petit handsewn, sjukt kul!
Tomten kom och jag avslutade året med ett nyår jag sent kommer att glömma tillsammans med mina tjejer!

Sammanfattning: Massor utav nya erfarenheter, kärlek, vänner och ännu mer kärlek. Låt 2010 bli ett minst lika bra år.



Tänkte slänga in en gammal goding så här på kvällskvisten





EYE.

så jäkla seg! har tittat på smekmånaden och lite utav harry potter idag. inte gjort någonting mer, typ. Äh, så får det vara! Nyår var h u r bra som helst må jag säga. Massa vänner, en fin kyss på tolvslaget och massa party! Längtar mest tills imorgon då sista veckan på lovet ska tillbringas uppe i fjällen, tillsammans med marcus. Nu. Nu ska jag packa.



the fighting moose








Nyår



Trerätters och dans hos ellen. Chill och fyrverkerier på torget. Superkväll!

RSS 2.0