GOTT NYTT ÅR VÄNNER.



Kvällens kläder.

GOTT NYTT ÅR!

R E B E C K A


Nu är Nilsson här! Vi sjunger till Moulin Rougelåtar och ska snart se film? Läste ut Elsas mode idag så Becka får ta över den. Med det säger vi hejdå.



mina snälla vänner




Fick ett fotografi på Sofia som jag fotade för ett tag sen. En väldigt fin bild som fick ta plats på min favorithylla. En cool t-shirt och ett tjusigt nagellack fick jag även av henne. Ellen gav mig ett jätefint halsband.
Perfekta julklappar!
Just nu sitter jag och funderar på lite ändring. Vill göra om mitt rum och sitter och kollar runt priser på målarfärg och möbler. Jag vill förnya NU. Den som lever får se om förändringen blir av.
Imorgon kommer Eve hit och det var inte igår.

27DECEMBER


ny klocka + mockajacka (L)

Stått i skidbacksliften hela dagen, usch är helt slut! Igår spelade jag cup halva dagen, släkt halva dagen och den sista biten med Evelina och Freyja. Fint! Avslutar helgen med bio med marcus! fint det också.


släktkalas



Hemma efter jul hos farmor. Nu väntar förmodligen moulin rouge, stenhuggaren och några avsnitt ur gossip girl.
Imorgon åker julpyntet ner. Äntligen.

rebeckasägerhej

Julafton var väldigt bra! Fick sjukt mycket fint ska ni veta. Världens finaste sabo armband av marcus, knokk-klocka, tröjor, pengar, presentkort, grejer till rummet och ännu mer böcker och pengar! Woho.

Nu sitter jag här i kajsas rum efter en dag med marcus med lost-tittande, jag och kajsa ska mysa ikväll med tanke på att imorgon klockan 07,15 ska jag spela cup. Det ska bli roligt,  tro't eller ej!
Imorgon åker puddingen sandra till sydafrika. Hopp. Lämnar mig ensam i kalla sverige för att ha det bra i nästan tre veckor! Det skulle man inte tacka nej till! Själv får man nöja sig med idre om en vecka, vilket inte heller sitter fel eftersom den veckan ska tillbringas med marcus och nästan hela min familj och med tanke på att jag älskar att åka i backen. Men att bli lite brun skulle inte heller skada.... Hihi!

Ha en fin kväll!

V som i Vega




GODJUL





22DECEMBER


Eve.

22 December, har varit med min fina pojkvän, ätit kina och tränat. En helt fin dag helt enkelt. Ikväll blir det nog några andra fina flickor och imorgon har jag nästan inga planer (förutom att städa...) Nu ska jag gå och göra lite nytta. Eller? Au revoir!


SÖNDAG




Var tog de här dagarna vägen? Och vart tog mitt självförtroende vägen?
Träning nu. Fin helg annars.


JULLOV



YES! igår var det party och idag julavslutning - ja gillar't! åker till en favoritbit på det också, kan inte bli bättre.


ONSDAGKVÄLL


Leloveimage

Jag och min visa syster har precis sett en helsjuk film. Ganska bra fast ganska konstig. Imorgon är det näst sista dagen i skolan - stavas skönt. Tycker jag. Imorgon är det kör, fotboll och party för hela slanten tillsammans med fanny! Nu ska jag sova. Efter en dags julshopping i borås så är jag värd det. Jo, men det tycker jag. Godnatt


lite sommar med ada med majskolvar på klipporna skulle inte sitta fel nu


Nu ska jag på fotbollsträning


GÖTEBORGOCHLISEBERG

Var i göteborg igår med familjen och marcus, inhandlade 0 julklappar och börjar få lite panik. Jaja, blir väl att inhandla resten dan innan julafton... Vi hann även med liseberg, det var allt mysigt. Var dock himlahimla trött igår så jag somnade tidigt och vaknade allt för sent idag, vilket resulterar i att jag inte gör något vettigt alls idag. Nu ska jag titta på Hanna Falk på tv:n och dricka glögg!


Lite lucia sådär




11DEC

Lucia
06,30
08,00
09,00
10,00
13.15
14.45 (typ)
19.00

Såhär ser min dag ut. Och Fannys. Sitter kvar i skolan och orkar inte gå hem, för om en timme är det dags att förbereda den sista föreställningen. Men kul är det, mindre kul är väl att jag har två roliga klasskamrater som drog över en tomtesäck över mig och bar mig till en soffa i teatern och kittlade mig i 10 minuter. Vilket resulterar i ofrivilliga skratt. Suck.

Häpp, efter lucian ska jag hem och titta på idol med min fina. Ha en bra fredag!



TORSDAG


upload pictures

Endel kan påstå att de blir yra av rörliga bilder. Inte jag. Jag undrade om det var idag som jag skulle få min smoothie, och det var det nog. För den fick jag! Har haft ett två timmars hål och har ytterligare två timmar (nästan.) Utnyttjar de genom att tjuväta en och annan polkagris och dricka lite rosa dricka. Japp. Fint.


JULENSHJÄLTAR



Sjuk idag igen. Råtittat på julens hjältar tillsammans med lite svenska plugg. Nu ska jag fortsätta med detta. Ha en fin tisdag.



GLORIA

upload pictures

önskar att det var en lite mer sånhär dag idag. Måste verkligen plugga, men det går inte. Äh, kikar runt på lite kläder istället. Mycket roligare!


rebecka..

..Gjorde nyss den perfekta saften. Synd bara att hon var så ivrig med att dricka upp den så att den andra omgången inte alls blev god.

JAPP


ffffound

Såhär känner jag mig idag. Förkyld äpple i halsen och ett huvud som sprängs. Tacka någon för att det är lov om mindre än två veckor. Missar ett luciaframträdande idag, mindre kul men jag hade nog förstört för alla om jag skulle ställa  mig och sjunga med den här rösten. Kebab och Rent och sömn har dagen bestått av. nu ska jag fortsätta tycka synd om mig. Hejsi


vet inte vart hon ska göra av alla minnen

 



minns och njut vänner


helgen



Har inga bilder från gårkvällen för jag glömde att packa ner kameran. Den kan iallafall sammanfattas såhär: musikaler chicago rent phantom of the opera mamma mia skratt kallt och mysigt. Idag ska jag träna fotboll. Det är jag värd.


förutom julklappar..



..köpte jag en kavaj och ett linne till mig själv på beoynd retro igår

Nu blir det dieselråttor och sjömansmöss



lördag 5/12-09



i brist på annat

Så. Vad gör jag en lördagskväll som denna? Har kollat new moon med mina fina fina vänner ebba, sofia och ellen. Ätit lite julgodis som dom gjort. Nu sitter jag i ellens rum och funderar på att krypa ner i sängen. God tanke. Ellen sover nog sött i ebbas säng, sofia i ebbas soffa. Själv ville jag inte gå upp i ottan imorgon så jag sover i min favoritsäng istället, några cykeltramp ifrån dom andra. Sofia skjutsade hit mig.

Ada färgade håret på mig i onsdags, jag färgade linas igår. Emiilije och jag besökte göteborg idag, nästan alla klappar köpta. Puh

Nej nu ska jag nog verkställa den goda tanken.

DON'TTAKETHISAWAYFROMME



Fantastiskt var ordet. Musiken och Filmen, kan verkligen inte sluta att titta och lyssna. Har haft en fin dag och får förhoppningsvis en fin kväll tillsammans med fina tjejer och massa fina musikaler. Andra advent imorgon och min hatdag, äh! Julstämningen har infunnit sig lite iallafall, japp lussebullarna satt fint kan jag inte annat säga. Pizzan som kommer sitta kommer nog att sitta fint också. Japp, och en och annan julskum ska man väl kunna få ner. Ser ut att bli en god kväll..



r

Ibland förundras jag utav människor som säger att de älskar en, men inuti egentligen tycker att allt personen gör är fel, att den aldrig kommer få en framtid, och att man aldrig vill bli en sådan person. Det förundras jag över.

18:33

Lyssnar på milows nya skiva, det är såna låtar jag tycker om (m!). Hehe. Lugna fina akustiska och endel var riktigt bra faktiskt, fixar freyjas konfirmationspresent också. Sisodär 7 månader försent, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge? (brukar inte vara så sen faktiskt...) dagen har varit väldigt bra och ledig, ingen skola för mig och för många. Borde plugga men det var någonting som fick mig att tappa lusten till det. Så provet får gå som det går, helt enkelt. Ska titta på film med min bror istället och förbereda mig inför en mysig helg.



RSS 2.0