saker man kan göra när man är ledig

Fick lite tidigare semester än vad som var väntat, så hela förra veckan spenderade jag på bästa sätt. Först ett par dagar hos Marcus i Jönköping där vi åt glass, lagade god mat, spelade minigolf och badade vid sjöar. Som en semester. Annars kunde man göra sånt här på sina lediga dagar:
Man kunde åka ut till Sofie en solig dag och ha picknik.

Man kunde bada vid dammar, ro ut med båtar, sola och prata ikapp på en filt på gräset.
Man kunde åka till Göteborg och åka ut till Saltholmen för att sola och bada.
Med Fanny, förstås.
Man kunde möta upp Sandra på stationen och åka nästan direkt till Viktoria för att äta kvällsmat, fortsätta kvällen på andra lång för drinkar och prat och sen avsluta kvällen i sängen med film och snacks. Sen kunde man börja dagen efter såhär, på mitt favoritcafé.

Där kunde man äta en brunch och bestämma med Fanny att vi åker ut till Saltholmen igen, för vem vill gå på varma gator när det finns uppfriskande hav?

 Där kunde man ligga, prata och skratta och tänka att ja det blåste nog lite för mycket och åka tillbaka till stan och lägga sig i Slottsskogen och avsluta en helt fantastisk helg. Sen kunde man möta upp sin pojkvän och gå hand i hand genom Göteborgs gator och äta hemmagjord pizza. Man kunde åka ner till Avenyn för att kolla på fotbolls-em på storbildsskärm och dricka öl och säga att hej fanny kom ner och kolla med oss och skratta och heja på sverige när de gör 5-0 mot Finland.
 
Sen kunde vännen åka åt sitt håll och pojkvännen idag åt sitt. Sen satt man själv kvar i lägenheten och var tvungen att ta avsked och packa och städa ur den. För detta var sista helgen ihop. Sen skulle man känna att man inte riktigt var klar i Göteborg och att  man kommer sakna staden en hel massa och tänka att man snart kommer att bo där igen men att man måste göra andra saker innan dess. Som att resa till exempel. Men oj vilket fint år vi har haft ihop, du och jag Göteborg.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Fin blogg! får man fråga vart du ska flytta? Och varför? :)

Svar: Tack! Jag ska flytta hem för ett kort tag, ska ut på två långresor under året. Sen kommer jag tillbaka till Götet! :)
Becka Fanny

2013-07-18 @ 02:39:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0